Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Labas rytas .

Tortas " Medutis "

user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 19, 10:17)
nu matai kaip nevienodai g.gif  va cia mano tortai dengti mase,kur dazai buvo kaitinami http://public.fotki....1-vysninis.html  , http://public.fotki....0-varkinis.html , http://public.fotki....16-back-to.html

kaip gaminote masę, kur raudonas maišas??? su americolor geliniais ? tirpinant želatiną įdėjote? kokia spalva.. na gražu, raudoniau už raudoną smile.gif 4u.gif

Adrijos tortukas labai gražus, bet... mano akim čia per daug detalių.. nors ir viskas gražiai žiūrisi, atrodo suderinta, bet pirma mintis - kiek čia visko daug.. gal taip manau, kad taip niekad nepuošiu, nes neturiu kantrybės ir minčių... doh.gif
Atsakyti
adrija 4u.gif
kaip vadinasi tie dazai (bonkutes pavadinimas) kur bordo spalva
cia americolor?
Atsakyti
Ne , tai pirktinė masė , nedažyta .
Atsakyti
Medutis
user posted image

Vaisinis - pastilazas lipdymui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 19, 13:32)
Medutis

Vaisinis - pastilazas lipdymui

oh wub.gif ir tortai, ir nuotraukos, kažkas nuostabaus.. net pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 12:12)
,

Adrijos tortukas labai gražus, bet... mano akim čia per daug detalių.. nors ir viskas gražiai žiūrisi, atrodo suderinta, bet pirma mintis - kiek čia visko daug.. gal taip manau, kad taip niekad nepuošiu, nes neturiu kantrybės ir minčių...  doh.gif

Sutinku.. man irgi grazus adrijos tortai, bet cia lyg perdaug visko..
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 13:12)
kaip gaminote masę, kur raudonas maišas??? su americolor geliniais ? tirpinant želatiną įdėjote? kokia spalva.. na gražu, raudoniau už raudoną smile.gif 4u.gif

taip,su americolor geliniais super red. dazus pyliau i brinkinama zelatina(zelatina keleta min pabrinko,tada supyliau dazus ir toliau brinkinau).tada kaitinant islydziau zelatina,dejau rugsteles,vel kaitinau kol ji issilyde,tada dejau medu ir vel pakaitinau kol pasidare vientisa mase.iskart pyliau i pudros/krakmolo misini.ipyliau aliejaus ir isminkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 19, 14:20)
taip,su americolor geliniais super red. dazus pyliau i brinkinama zelatina(zelatina keleta min pabrinko,tada supyliau dazus ir toliau brinkinau).tada kaitinant islydziau zelatina,dejau rugsteles,vel kaitinau kol ji issilyde,tada dejau medu ir vel pakaitinau kol pasidare vientisa mase.iskart pyliau i pudros/krakmolo misini.ipyliau aliejaus ir isminkiau  smile.gif

na, tarkim, pilna norma pastilažo, kur 500 gr pudros.. kiek lašų dedat? 2-3 ar kokį 10? smile.gif klausiu, nes jau nusibodo bandymai, niekad nepavyksta gražiai, o prie tokios spalvos kaip jūsų, tai net šalia manoji gauta spalva nestovėjo.. unsure.gif
Atsakyti
KEILA,nu kokie valgomi ir grazus jusu tortukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Daugiau tokiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 14:37)
na, tarkim, pilna norma pastilažo, kur 500 gr pudros.. kiek lašų dedat? 2-3 ar kokį 10? smile.gif klausiu, nes jau nusibodo bandymai, niekad nepavyksta gražiai, o prie tokios spalvos kaip jūsų, tai net šalia manoji gauta spalva nestovėjo..  unsure.gif

tiksliai neatsakysiu,nes ir tie lasai nevienodi issispaudzia.gal kokie 3geri lasai buvo ilasinti.bet ne mazuliukai lasiukai,o jau tokie ''riebesni'' smile.gif
o siaip,kiek jus pvz i mase lasu sulasinat,noredamos isgauti ryskia spalva? manau irgi panasiai,tai va tiek ir i zelatina lasinkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 19 vasario 2012 - 14:14
Sveikos mergaitės.

Atėjau pasakyti, kad kepiau tą turtingą kavos tortą, gavosi tikrai skanus (pirmą kartą dariau), o ir šliapia bezė gavosi. Man buvo pats smagiausias mano torčiukas kurį esu dariusi rolleyes.gif Ačiū Jums už atsakytus klausimus.
Atsakyti