Labas rytas .
Tortas " Medutis "
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 19, 10:17)
nu matai kaip nevienodai
va cia mano tortai dengti mase,kur dazai buvo kaitinami http://public.fotki....1-vysninis.html , http://public.fotki....0-varkinis.html , http://public.fotki....16-back-to.html

kaip gaminote masę, kur raudonas maišas??? su americolor geliniais ? tirpinant želatiną įdėjote? kokia spalva.. na gražu, raudoniau už raudoną

Adrijos tortukas labai gražus, bet... mano akim čia per daug detalių.. nors ir viskas gražiai žiūrisi, atrodo suderinta, bet pirma mintis - kiek čia visko daug.. gal taip manau, kad taip niekad nepuošiu, nes neturiu kantrybės ir minčių...

adrija
kaip vadinasi tie dazai (bonkutes pavadinimas) kur bordo spalva
cia americolor?

kaip vadinasi tie dazai (bonkutes pavadinimas) kur bordo spalva
cia americolor?
QUOTE(*Keila* @ 2012 02 19, 13:32)
oh

QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 12:12)
,
Adrijos tortukas labai gražus, bet... mano akim čia per daug detalių.. nors ir viskas gražiai žiūrisi, atrodo suderinta, bet pirma mintis - kiek čia visko daug.. gal taip manau, kad taip niekad nepuošiu, nes neturiu kantrybės ir minčių...

Sutinku.. man irgi grazus adrijos tortai, bet cia lyg perdaug visko..
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 13:12)
kaip gaminote masę, kur raudonas maišas??? su americolor geliniais ? tirpinant želatiną įdėjote? kokia spalva.. na gražu, raudoniau už raudoną

taip,su americolor geliniais super red. dazus pyliau i brinkinama zelatina(zelatina keleta min pabrinko,tada supyliau dazus ir toliau brinkinau).tada kaitinant islydziau zelatina,dejau rugsteles,vel kaitinau kol ji issilyde,tada dejau medu ir vel pakaitinau kol pasidare vientisa mase.iskart pyliau i pudros/krakmolo misini.ipyliau aliejaus ir isminkiau

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 19, 14:20)
taip,su americolor geliniais super red. dazus pyliau i brinkinama zelatina(zelatina keleta min pabrinko,tada supyliau dazus ir toliau brinkinau).tada kaitinant islydziau zelatina,dejau rugsteles,vel kaitinau kol ji issilyde,tada dejau medu ir vel pakaitinau kol pasidare vientisa mase.iskart pyliau i pudros/krakmolo misini.ipyliau aliejaus ir isminkiau 

na, tarkim, pilna norma pastilažo, kur 500 gr pudros.. kiek lašų dedat? 2-3 ar kokį 10?

KEILA,nu kokie valgomi ir grazus jusu tortukai
.Daugiau tokiu

QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 19, 14:37)
na, tarkim, pilna norma pastilažo, kur 500 gr pudros.. kiek lašų dedat? 2-3 ar kokį 10?
klausiu, nes jau nusibodo bandymai, niekad nepavyksta gražiai, o prie tokios spalvos kaip jūsų, tai net šalia manoji gauta spalva nestovėjo.. 

tiksliai neatsakysiu,nes ir tie lasai nevienodi issispaudzia.gal kokie 3geri lasai buvo ilasinti.bet ne mazuliukai lasiukai,o jau tokie ''riebesni''

o siaip,kiek jus pvz i mase lasu sulasinat,noredamos isgauti ryskia spalva? manau irgi panasiai,tai va tiek ir i zelatina lasinkit
Sveikos mergaitės.
Atėjau pasakyti, kad kepiau tą turtingą kavos tortą, gavosi tikrai skanus (pirmą kartą dariau), o ir šliapia bezė gavosi. Man buvo pats smagiausias mano torčiukas kurį esu dariusi
Ačiū Jums už atsakytus klausimus.
Atėjau pasakyti, kad kepiau tą turtingą kavos tortą, gavosi tikrai skanus (pirmą kartą dariau), o ir šliapia bezė gavosi. Man buvo pats smagiausias mano torčiukas kurį esu dariusi