Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 07, 11:08)
Aciu labai smile.gif
taip zinau su fonu problema... tiesiog nebuvo galimybiu surast gero fono, ateity tikrai pasikeisiu smile.gif aciu labai smile.gif

balta paklode ant kedes ar sofos - ir puikiausias fonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 06, 23:26)
erikiuxx, kokia violetine spalva naudojot tortukui su karuna  g.gif grazi spalvyte  wub.gif

As nauduojau elektric pink, balta ir laseli purple, cia pagrindui. Paskui i tapacia mase dejau dar purple dazu ax.gif

QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 07, 11:08)

Superinis tavo paskutinis tortukas, nerealus man thumbup.gif wub.gif wub.gif
bet fonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 06, 20:48)
imetu dar keleta savo darbeliu smile.gif

Kaip tas paskutinis sulipintas? Laaabai gerai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už mano drakono įvertinimą smile.gif) labai įsiminė tas tortas rožė... bet kiek ten darbooooo ohmy.gif
Atsakyti
----------------------------------------------

mano cukrines geles

user posted image user posted image

user posted image

! 
Bet kokia savireklama yra griežtai draudžiama. Pakartotinai radus panašius pažeidimus, bus skirta atitinkama nuobauda.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Nesuprantu, kaip jus dirbate su pastiliazu ir darote tokius puikius papuosimus. Nu niekaip man su juo nesiseka: mase labai greitai dziuna, nespeju as figureles padaryti o ji jau trupeti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 03 07, 12:08)

Geles FANTASTISKOS !!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 06, 23:48)
imetu dar keleta savo darbeliu smile.gif

nu ta roooozeeee..! gaila nera jos daugiau foto,kitu rakursu.cekava butu apziureti biggrin.gif
QUOTE(kice @ 2012 03 07, 12:26)
balta paklode ant kedes ar sofos - ir puikiausias fonas smile.gif

arba juoda biggrin.gif

varskinis karamelinis su kriausem 2600gr.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 07, 12:37)

miela zuvyte wub.gif

o i torta zele dejai, ar tik kriauses ???
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 07, 12:37)

Grazi zuvyte, mano 2,5 m. mergyte sake "issigandus zuvis kokia" tongue.gif . Padare ispudi zuvele mirksiukas.gif

Aguona, nuostabus pavasaris pas jus. Geles tik zydi zydi, super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 07 kovo 2012 - 13:02
sveikos 4u.gif

pirmą kartą bandžiau puošti tortą - dariau rožes iš balto šokolado 4u.gif

user posted image
user posted image

antrą kartą norėjau padaryti juodas rožes - vietoje balto šokolado, naudojau juodąjį, tačiau masė nestingo doh.gif įdėjus medaus ji ir liko tokia pat skysta. dėl ko taip galėjo atsitikti? ar darant su juodu šokoladu proporcijos gal kitos? aišku atšaldžius ji sustingo, tačiau nesiminkė, lūžinėjo.. unsure.gif
ir dar klausimėlis - rožės labai greit tirpsta uždėtos ant torto.. bet turbūt šioje vietoje nieko neprigalvosi g.gif

atsiprašau, jei jau tai kažkada buvo apšnekėta, bet tikiuosi sulaukti atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 03 07, 14:17)
sveikos 4u.gif

pirmą kartą bandžiau puošti tortą - dariau rožes iš balto šokolado 4u.gif
antrą kartą norėjau padaryti juodas rožes - vietoje balto šokolado, naudojau juodąjį, tačiau masė nestingo doh.gif  įdėjus medaus ji ir liko tokia pat skysta. dėl ko taip galėjo atsitikti? ar darant su juodu šokoladu proporcijos gal kitos? aišku atšaldžius ji sustingo, tačiau nesiminkė, lūžinėjo.. unsure.gif
ir dar klausimėlis - rožės labai greit tirpsta uždėtos ant torto.. bet turbūt šioje vietoje nieko neprigalvosi g.gif

atsiprašau, jei jau tai kažkada buvo apšnekėta, bet tikiuosi sulaukti atsakymo 4u.gif

labai gražios rožės.. o kodėl jos tirpsta? juk jos būna kietos, kaip šokoladas..
Atsakyti