Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Sveiki, aš su tokiu klausimu, nežinau ar į temą, bet niekur nerandu forume atsakymo blush2.gif man kaip tik reikia nusigabenti tortuką, bet kol kas nesumąstau kaip saugiai jį susipakuoti, iš kur iš viso būtų galima gauti tokią popierinę ar plastikinę dėžutę, kur parduotuvėse tortus pakuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 03 05, 16:12)
Sveiki, aš su tokiu klausimu, nežinau ar į temą, bet niekur nerandu forume atsakymo blush2.gif  man kaip tik reikia nusigabenti tortuką, bet kol kas nesumąstau kaip saugiai jį susipakuoti, iš kur iš viso būtų galima gauti tokią popierinę ar plastikinę dėžutę, kur parduotuvėse tortus pakuoja? smile.gif

plastikinių dežučiu buna pvz kur vienkartinius indus,dėzutes pardavinėja....aišku ne maximose ,bet spec parduotuvėse,o popierine paprasciausiai nueikit y konditerijos parduotuve ir paprašykit,kad parduotų.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 17:19)
plastikinių dežučiu buna pvz kur vienkartinius indus,dėzutes pardavinėja....aišku ne maximose ,bet spec parduotuvėse,o popierine paprasciausiai nueikit y konditerijos parduotuve ir paprašykit,kad parduotų.....

sveikos. ir aš pasisakysiu. Nežinau kaip didmiesčiuose, bet pas mus tai konditerijos parduotuvėje tikrai neparduotų dėžutės be torto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 03 05, 15:12)
Sveiki, aš su tokiu klausimu, nežinau ar į temą, bet niekur nerandu forume atsakymo blush2.gif  man kaip tik reikia nusigabenti tortuką, bet kol kas nesumąstau kaip saugiai jį susipakuoti, iš kur iš viso būtų galima gauti tokią popierinę ar plastikinę dėžutę, kur parduotuvėse tortus pakuoja? smile.gif

arba nusipirkti kartono,ir pasidaryti dezute,nors jei as vezuosi sviem,tai tiesiog idedu i paprasta ruda deze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 05, 20:22)
sveikos. ir aš pasisakysiu. Nežinau kaip didmiesčiuose, bet pas mus tai konditerijos parduotuvėje tikrai neparduotų dėžutės be torto  doh.gif

pasiūlyk penkis litus, ir parduos. Dar ačiū pasakys. Tik zanūdos neparduoda už tokią kainą. Nebent perpardavinėja tortus, kurie jau atvežti su dėžėm. Nes kas kepa, tas ir dėžių laisvų turi.
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 05, 18:22)
sveikos. ir aš pasisakysiu. Nežinau kaip didmiesčiuose, bet pas mus tai konditerijos parduotuvėje tikrai neparduotų dėžutės be torto  doh.gif

Marijampolej tikrai parduoda....pati esu pirkus,tad tikrai zinau.....
Atsakyti
Labukas kepėjos wink.gif atnešu torčiuką, varškinis gaivumėlis 2kg, pastilažas wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 05, 22:50)
Labukas kepėjos wink.gif atnešu torčiuką, varškinis gaivumėlis 2kg, pastilažas wink.gif

Koks fainoliskas bigsmile.gif labai mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O raudona spalvyte ant virsaus dazei ???
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 06, 01:13)
O raudona spalvyte ant virsaus dazei ???

ačiukas wink.gif ne, želatinoj mirkiau kartu wink.gif
Atsakyti
o kokius dazus naudoji ?
Atsakyti
Įkeliu keletą savo paskutiniųjų tortukų heart.gif Pirmasis - ir nesėkmingas - bandymas daryti raukinukus ("kvarbatkas" biggrin.gif ) ir pirmieji papuliai flirt.gif 4u.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti