Sveiki, aš su tokiu klausimu, nežinau ar į temą, bet niekur nerandu forume atsakymo man kaip tik reikia nusigabenti tortuką, bet kol kas nesumąstau kaip saugiai jį susipakuoti, iš kur iš viso būtų galima gauti tokią popierinę ar plastikinę dėžutę, kur parduotuvėse tortus pakuoja?
QUOTE(blaze @ 2012 03 05, 16:12)
Sveiki, aš su tokiu klausimu, nežinau ar į temą, bet niekur nerandu forume atsakymo man kaip tik reikia nusigabenti tortuką, bet kol kas nesumąstau kaip saugiai jį susipakuoti, iš kur iš viso būtų galima gauti tokią popierinę ar plastikinę dėžutę, kur parduotuvėse tortus pakuoja?
plastikinių dežučiu buna pvz kur vienkartinius indus,dėzutes pardavinėja....aišku ne maximose ,bet spec parduotuvėse,o popierine paprasciausiai nueikit y konditerijos parduotuve ir paprašykit,kad parduotų.....
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 17:19)
plastikinių dežučiu buna pvz kur vienkartinius indus,dėzutes pardavinėja....aišku ne maximose ,bet spec parduotuvėse,o popierine paprasciausiai nueikit y konditerijos parduotuve ir paprašykit,kad parduotų.....
sveikos. ir aš pasisakysiu. Nežinau kaip didmiesčiuose, bet pas mus tai konditerijos parduotuvėje tikrai neparduotų dėžutės be torto
QUOTE(blaze @ 2012 03 05, 15:12)
arba nusipirkti kartono,ir pasidaryti dezute,nors jei as vezuosi sviem,tai tiesiog idedu i paprasta ruda deze
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 05, 20:22)
sveikos. ir aš pasisakysiu. Nežinau kaip didmiesčiuose, bet pas mus tai konditerijos parduotuvėje tikrai neparduotų dėžutės be torto
pasiūlyk penkis litus, ir parduos. Dar ačiū pasakys. Tik zanūdos neparduoda už tokią kainą. Nebent perpardavinėja tortus, kurie jau atvežti su dėžėm. Nes kas kepa, tas ir dėžių laisvų turi.
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 05, 18:22)
Marijampolej tikrai parduoda....pati esu pirkus,tad tikrai zinau.....
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 05, 22:50)
Koks fainoliskas labai mielas
O raudona spalvyte ant virsaus dazei ???
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 06, 01:13)
O raudona spalvyte ant virsaus dazei ???
ačiukas ne, želatinoj mirkiau kartu
o kokius dazus naudoji ?
Įkeliu keletą savo paskutiniųjų tortukų Pirmasis - ir nesėkmingas - bandymas daryti raukinukus ("kvarbatkas" ) ir pirmieji papuliai