Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Labai artima man temute:)
Pastaruoju laiku panirau i tortu gaminima,tik dar ne viskas gaunasi taip,kaip noreciau,paskaitinejus cia,jau daug suzinojau,kas man pravers ateity 4u.gif
Iki siol vargau su dengimo mase,dabar bandysiu pastilaza ax.gif
o cia keli manieji:
user posted image
Jogurtinis tortas,dengta pirktiniu misiniu tortam dengt,tik vandens dapyliau,figureles is ko lipdziau nepamenu-tikriausiai is tos pacios mases.
user posted image
"Braskiu bucinys"puosta slapia beze ir sokoladu
user posted image
Mascarpones jogurto grietineles ir zele misinys.Dengta ganasu ir ta pacia pirktine mase,kuri man nepatinka.drugeliai is cukrines cipsiuko mases.
user posted image
Medutis,slapia beze ir pirktine mase.
user posted image
Jogurtinis.Dengta ganasu ir slapia beze,truputis balto sokolado.
Nieko ypatingo prie jusu sedevru wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura/v: 05 kovo 2012 - 01:42
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 04, 22:36)
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bigsmile.gif bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni  bigsmile.gif , bet gi reik sutapti panasumu tokiu doh.gif niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe blush2.gif

sunkus man su ta karuna tie tortai cia jau antras.nu bet antras uz pirma tikrai geresnis smile.gif kaskaip nemoku as tu detaliu sudelioti. bet sis tortukas buva darytas turbut pries men. visi jie cia seni isskyrus eziuka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos grozybiu kurejos, noriu ir as ismokti tokia pasaka sukurti, tik pirma nusprendziau nuo keksiuku pradeti ax.gif
Tai va norejau paklausti kur Vilniuje uz prieina kaina galima dazu nusipirkti ir kokius pirkti, jei noriu gaminti pastilaza figureliu lipdymui?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 04, 23:15)

patiko man skribelaite wub.gif thumbup.gif

QUOTE(aura/v @ 2012 03 05, 01:38)

kiek daug tortuku bigsmile.gif eziukas fainutis labai wub.gif

QUOTE(VitMetil @ 2012 03 05, 07:12)
sunkus man su ta karuna tie tortai cia jau antras.nu bet antras uz pirma tikrai geresnis smile.gif kaskaip nemoku as tu detaliu sudelioti. bet sis tortukas buva darytas turbut pries men. visi jie cia seni isskyrus eziuka biggrin.gif

Karuna pas mane irgi antra daryta, su pirma vargau, o antra labai greit viskas isejo, o panasumas su tavo tortuku tame : kad karuna irgi balta dariau, lazdele , ir apacia su tais paraukimais, tik as dvi eiles dariau, nes mase pas mane dviejose vietose atplyso doh.gif , nes vel per plonai iskociavau, tai kol liginau o ji vis tiso i apacia ir atpliso blush2.gif teko maskoti ax.gif bet laido nerandu nuo fotiko kad perkelti foto doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 05, 11:24)
Sveikos grozybiu kurejos, noriu ir as ismokti tokia pasaka sukurti, tik pirma nusprendziau nuo keksiuku pradeti  ax.gif 
Tai va norejau paklausti kur Vilniuje uz prieina kaina galima dazu nusipirkti ir kokius pirkti, jei noriu gaminti pastilaza figureliu lipdymui?
Aciu

As perku cake-deko, atveza man net i namus thumbup.gif
Atsakyti
O kokie dazai tinka geliniai ar sausi figureliu lipdymui? Ir siaip kuo jie skiriasi?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nuolat seku jusu temuke ir pati bandau tobuleti 4u.gif
atnesu antraji savo puosta tortuka "boruzyte" (labai atleiskit bet truputi kopijavau is virsutines temukes blush2.gif ) tortas "varskinis gaivumelis" puosta slapiu beze ir sokoladu
user posted image
user posted image
Atsakyti
AURA/V,labai fainuciai 4u.gif

ir aplamai VISU tortai grazus,idomus,saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 05, 10:30)

kiek daug tortuku bigsmile.gif  eziukas fainutis labai wub.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 05, 11:17)
AURA/V,labai fainuciai  4u.gif

ir aplamai VISU tortai grazus,idomus,saunuoles 4u.gif

Aciu smile.gif
sia savaite bandysiu gamint pastilaza,jei nesigaus-jau zinosiu kur kreiptis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noreciau paklausti, darant torta pili, na kaip pvz sitam puslapyje http://cakesbyanitha...ess-castle.html is ko padaryti kolonas? Is to paties biskvito ar is kazko kito? Patarkite kas esate dare.
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
pasidarykit is anksto tusciavidures kolonas is pastilazo ar kitos mases,isdziovinkit ir bus ok.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 13:03)
pasidarykit is anksto tusciavidures kolonas is pastilazo ar kitos mases,isdziovinkit ir bus ok.....

drinks_cheers.gif ir as taip dariau,savaite pries pradejau zaisti su kolonom.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 15:03)

Viskas aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti