Labai artima man temute:)
Pastaruoju laiku panirau i tortu gaminima,tik dar ne viskas gaunasi taip,kaip noreciau,paskaitinejus cia,jau daug suzinojau,kas man pravers ateity
Iki siol vargau su dengimo mase,dabar bandysiu pastilaza
o cia keli manieji:
Jogurtinis tortas,dengta pirktiniu misiniu tortam dengt,tik vandens dapyliau,figureles is ko lipdziau nepamenu-tikriausiai is tos pacios mases.
"Braskiu bucinys"puosta slapia beze ir sokoladu
Mascarpones jogurto grietineles ir zele misinys.Dengta ganasu ir ta pacia pirktine mase,kuri man nepatinka.drugeliai is cukrines cipsiuko mases.
Medutis,slapia beze ir pirktine mase.
Jogurtinis.Dengta ganasu ir slapia beze,truputis balto sokolado.
Nieko ypatingo prie jusu sedevru
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 04, 22:36)
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni , bet gi reik sutapti panasumu tokiu niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe
sunkus man su ta karuna tie tortai cia jau antras.nu bet antras uz pirma tikrai geresnis kaskaip nemoku as tu detaliu sudelioti. bet sis tortukas buva darytas turbut pries men. visi jie cia seni isskyrus eziuka
Sveikos grozybiu kurejos, noriu ir as ismokti tokia pasaka sukurti, tik pirma nusprendziau nuo keksiuku pradeti
Tai va norejau paklausti kur Vilniuje uz prieina kaina galima dazu nusipirkti ir kokius pirkti, jei noriu gaminti pastilaza figureliu lipdymui?
Aciu
Tai va norejau paklausti kur Vilniuje uz prieina kaina galima dazu nusipirkti ir kokius pirkti, jei noriu gaminti pastilaza figureliu lipdymui?
Aciu
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 04, 23:15)
patiko man skribelaite
QUOTE(aura/v @ 2012 03 05, 01:38)
kiek daug tortuku eziukas fainutis labai
QUOTE(VitMetil @ 2012 03 05, 07:12)
sunkus man su ta karuna tie tortai cia jau antras.nu bet antras uz pirma tikrai geresnis kaskaip nemoku as tu detaliu sudelioti. bet sis tortukas buva darytas turbut pries men. visi jie cia seni isskyrus eziuka
Karuna pas mane irgi antra daryta, su pirma vargau, o antra labai greit viskas isejo, o panasumas su tavo tortuku tame : kad karuna irgi balta dariau, lazdele , ir apacia su tais paraukimais, tik as dvi eiles dariau, nes mase pas mane dviejose vietose atplyso , nes vel per plonai iskociavau, tai kol liginau o ji vis tiso i apacia ir atpliso teko maskoti bet laido nerandu nuo fotiko kad perkelti foto
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 05, 11:24)
Sveikos grozybiu kurejos, noriu ir as ismokti tokia pasaka sukurti, tik pirma nusprendziau nuo keksiuku pradeti
Aciu
Aciu
As perku cake-deko, atveza man net i namus
O kokie dazai tinka geliniai ar sausi figureliu lipdymui? Ir siaip kuo jie skiriasi?
sveikutes nuolat seku jusu temuke ir pati bandau tobuleti
atnesu antraji savo puosta tortuka "boruzyte" (labai atleiskit bet truputi kopijavau is virsutines temukes ) tortas "varskinis gaivumelis" puosta slapiu beze ir sokoladu
atnesu antraji savo puosta tortuka "boruzyte" (labai atleiskit bet truputi kopijavau is virsutines temukes ) tortas "varskinis gaivumelis" puosta slapiu beze ir sokoladu
AURA/V,labai fainuciai
ir aplamai VISU tortai grazus,idomus,saunuoles
ir aplamai VISU tortai grazus,idomus,saunuoles
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 05, 10:30)
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 05, 11:17)
Aciu
sia savaite bandysiu gamint pastilaza,jei nesigaus-jau zinosiu kur kreiptis
Sveikos,
noreciau paklausti, darant torta pili, na kaip pvz sitam puslapyje http://cakesbyanitha...ess-castle.html is ko padaryti kolonas? Is to paties biskvito ar is kazko kito? Patarkite kas esate dare.
Is anksto aciu
noreciau paklausti, darant torta pili, na kaip pvz sitam puslapyje http://cakesbyanitha...ess-castle.html is ko padaryti kolonas? Is to paties biskvito ar is kazko kito? Patarkite kas esate dare.
Is anksto aciu
pasidarykit is anksto tusciavidures kolonas is pastilazo ar kitos mases,isdziovinkit ir bus ok.....
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 13:03)
pasidarykit is anksto tusciavidures kolonas is pastilazo ar kitos mases,isdziovinkit ir bus ok.....
ir as taip dariau,savaite pries pradejau zaisti su kolonom.
QUOTE(kirbe @ 2012 03 05, 15:03)
Viskas aisku, aciu