@adrija@, labai grazu
@adrij@,tas bmw tai isvis nepakartojamas,ir visi palieka su atvipusiu zandikauliu.
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 04, 14:52)
laba diena,
noreciau paklaust ar zinote kur galima nusipirkti cukrines rozes tortams? nes reikia daug, o laiko nelabai yra pasidaryt..
noreciau paklaust ar zinote kur galima nusipirkti cukrines rozes tortams? nes reikia daug, o laiko nelabai yra pasidaryt..
Esu maciusi gelyciu ir visokiu gyvuneliu pirkti firminese totu parduotuvese , kaip Alkava , Bijola , bet groziu neprilygsta kokias daro merginos cia .
@adrij@ , savo tortais papuoset tema .
QUOTE(airius @ 2012 03 02, 23:28)
Grazu...o gele tai ypac , gal pasakysit pagal koki pavizdi gele daret , ar kaip daret...
http://regina16112.b...og-page_05.html
dariau +- pgl sita schema naudodama skirtingu dydziu sirdeliu formas. Tik lapu strukturai isgauti to ispaudo neturiu ir dariau be vieluciu- tiesiog i bliudeli viena ant kitos perkryziuoda dejau sirdeles- cia gavosi tie didieji ziedlapiai, o viduriuka aplipinau irgi ant mases bumbuliuko, gavosi toks riebokas ir tada ji suzenijau su tais isoriniais. Nezinau, ar ka supratot
sveikos, vis prisiziuriu groziu , bet nieko nerasau. tik stebiu , mokausi, ir kopijuoju kadangi seniai nieko nerodziau . tau pasirodysiu
ale auksaplauke,nelabai vykusi
situ personazu nzn is kaskokio rusisko filmuko varskes tortas,pastiliazas
nelabai vykusi migles eziuko kopija( bet seip situo esu visai patenkinta) ezys medutis, o pagrindas gaivus varskes tortas su persiko gabaliukais. puostas pastiliazu, sokoladinius ganazu( kuri dariau pirma karta, ir kaip supratau man nelabai pavyko , ir kokoso drozlem)
medaus tortas,pastiliazas
karamelinis medaus tortas
Papildyta:
situ nepamenu ar rodziau jai taip persiprasau;)
ale auksaplauke,nelabai vykusi
situ personazu nzn is kaskokio rusisko filmuko varskes tortas,pastiliazas
nelabai vykusi migles eziuko kopija( bet seip situo esu visai patenkinta) ezys medutis, o pagrindas gaivus varskes tortas su persiko gabaliukais. puostas pastiliazu, sokoladinius ganazu( kuri dariau pirma karta, ir kaip supratau man nelabai pavyko , ir kokoso drozlem)
medaus tortas,pastiliazas
karamelinis medaus tortas
Papildyta:
situ nepamenu ar rodziau jai taip persiprasau;)
Na ir mašinos @adrija@ Ta mėlyna... nereali Man labai smalsu kiek toks tortukas kainuoja, juk meno kūrinys
Aciu visoms
Adrija - visi grazus, bet duagiausiai suzavejo BMW
Vitmetil - grazus tortukai, o kokia ju gausa alia kokios kasos grazios
Adrija - visi grazus, bet duagiausiai suzavejo BMW
Vitmetil - grazus tortukai, o kokia ju gausa alia kokios kasos grazios
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni , bet gi reik sutapti panasumu tokiu niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 04, 22:36)
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni , bet gi reik sutapti panasumu tokiu niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe
Nu mama, duok saldaini vaikams, tai gal parodys, kur laida paslepe
VitMetil, labai grazus torciukai, o eziukas,tai
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 04, 22:01)
Nu mama, duok saldaini vaikams, tai gal parodys, kur laida paslepe
Saldainiu jie pas mane nevalgo Gal kad stovi pastoviai vazoje, nesliepiu nuo vaiku