Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

@adrija@, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
@adrij@,tas bmw tai isvis nepakartojamas,ir visi palieka su atvipusiu zandikauliu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun.angel @ 2012 03 04, 14:52)
laba diena,
noreciau paklaust ar zinote kur galima nusipirkti cukrines rozes tortams? nes reikia daug, o laiko nelabai yra pasidaryt..

Esu maciusi gelyciu ir visokiu gyvuneliu pirkti firminese totu parduotuvese , kaip Alkava , Bijola , bet groziu neprilygsta kokias daro merginos cia wub.gif .

@adrij@ , savo tortais papuoset tema wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 03 02, 23:28)
Grazu...o gele tai ypac bigsmile.gif , gal pasakysit pagal koki pavizdi gele daret ax.gif , ar kaip daret...

http://regina16112.b...og-page_05.html
dariau +- pgl sita schema naudodama skirtingu dydziu sirdeliu formas. Tik lapu strukturai isgauti to ispaudo neturiu ir dariau be vieluciu- tiesiog i bliudeli viena ant kitos perkryziuoda dejau sirdeles- cia gavosi tie didieji ziedlapiai, o viduriuka aplipinau irgi ant mases bumbuliuko, gavosi toks riebokas ir tada ji suzenijau su tais isoriniais. Nezinau, ar ka supratot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 04 kovo 2012 - 19:27
sveikos, vis prisiziuriu groziu , bet nieko nerasau. tik stebiu , mokausi, ir kopijuoju smile.gif kadangi seniai nieko nerodziau . tau pasirodysiu smile.gif
user posted image
ale auksaplauke,nelabai vykusi sad.gif
user posted image
situ personazu nzn is kaskokio rusisko filmuko smile.gif varskes tortas,pastiliazas
user posted image
nelabai vykusi migles eziuko kopija( bet seip situo esu visai patenkinta) ezys medutis, o pagrindas gaivus varskes tortas su persiko gabaliukais. puostas pastiliazu, sokoladinius ganazu( kuri dariau pirma karta, ir kaip supratau man nelabai pavyko , ir kokoso drozlem)
user posted image
medaus tortas,pastiliazas smile.gif
user posted image
karamelinis medaus tortas
Papildyta:
situ nepamenu ar rodziau jai taip persiprasau;)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir mašinos @adrija@ blink.gif Ta mėlyna... nereali wub.gif Man labai smalsu kiek toks tortukas kainuoja, juk meno kūrinys ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

Adrija - visi grazus, bet duagiausiai suzavejo BMW wub.gif
Vitmetil - grazus tortukai, o kokia ju gausa bigsmile.gif alia kokios kasos grazios wub.gif
Atsakyti
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bigsmile.gif bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni bigsmile.gif , bet gi reik sutapti panasumu tokiu doh.gif niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 04, 22:36)
VitMetil kiek daug tortuku ir visi puikus bigsmile.gif bet ta su karuna kur Aukselei pas tave , as toki pat beveik dariau si penktadieni  bigsmile.gif , bet gi reik sutapti panasumu tokiu doh.gif niekaip foto negaliu ideti parodyti, vaikai laida kaskur paslepe blush2.gif

Nu mama, duok saldaini vaikams, tai gal parodys, kur laida paslepe biggrin.gif
Atsakyti
VitMetil, labai grazus torciukai, o eziukas,tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 04, 22:01)
Nu mama, duok saldaini vaikams, tai gal parodys, kur laida paslepe biggrin.gif

Saldainiu jie pas mane nevalgo doh.gif biggrin.gif Gal kad stovi pastoviai vazoje, nesliepiu nuo vaiku unsure.gif
Atsakyti
visai neseniai prisijungiau prie jusu smile.gif pradejau gaminti tortukus, prisiziurejus i jusu darbelius. smile.gif nusprendziau ir as pasidalinti savo bandymais smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti