Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 18, 00:03)
2-3mm.Gal labiau islyginti sviestiniu reikejo?

Ačiukas, kad nepalikot manęs temos gale ir atsakėt 4u.gif aš iškočioju irgi iki 3 mm, bet man matosi vistiek tas celiulitas verysad.gif O lyginu tą sviestinį kremą su šiltu peiliu, nes kitaip nesugalvoju kaip jį lygiai išlygint. Kai išsikočiojau iki 5 mm tai buvo žymiai žymiai geriau. Oi, kaži kiek dar tortų apdengti reiks kol išdrįsiu čia įkelti... blush2.gif
Atsakyti
neli , jei pylei dažus į kaitinamą želatiną su rūgštele , sutrauks visada , tai padaro rūgštis , išimtis ukrainietiški dažai ..
Taškučiai labai įdomiai atrodo thumbup.gif , bet man sutraukė į tokias krekenas , tysalus , kaip siūlai ... vaizdelis buvo apgailėtinas doh.gif .... žiūrint atrodė , kad ten prikrito nuskustų vyro ūsų plaukų doh.gif .
Atsakyti
Bijuna, gal per velai jau atsakau,bet...

Kamavaus ir as su raidem..niekaip graziai neissispausdavo, issitampydavo...
Tai va, kazkuriam psl radau patarima (nepykit, nebepamenu kur-dayg skaitydama, pasimeciau ax.gif ) :

iskocioji mase, uzdengi ja plona vyniojama plevele ir tada spaudi per ja raideles (ar ispaudus )

ir labai gerai issiima is formeliu, nieks neprilimpa , nepraranda formos smile.gif isbandziau- tikrai pasiteisino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2012 02 18, 21:07)
Bijuna, gal per velai jau atsakau,bet...

Kamavaus ir as su raidem..niekaip graziai neissispausdavo, issitampydavo...
Tai va, kazkuriam psl radau patarima (nepykit, nebepamenu kur-dayg skaitydama, pasimeciau  ax.gif ) :

iskocioji mase, uzdengi ja plona vyniojama plevele ir tada spaudi per ja raideles (ar ispaudus )

ir labai gerai issiima is formeliu, nieks neprilimpa , nepraranda formos  smile.gif isbandziau- tikrai pasiteisino  mirksiukas.gif

ha ha ha, as ir buvau kazkur skaicius apie tai ir pabandziau tikrai neblogai. o siaip budavo kankinies kankinies ir finale rasai ranka ar dar kazka ismastai. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi kaskur skaiciau kad per plevele reiktu, bet visai apie tai pamirsau blush2.gif nes nebandzius taip smile.gif
Atsakyti
as ir pabandziau per plevele spausti raideles thumbup.gif ,labai pasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 18, 20:37)
Sveikutes. Mergaites duokit patarima kaip daryti raideles su tais įspaudais doh.gif Nu kazkur skaiciau, kad reikia kažka padžiovinti g.gif Bet neatsimenu ar ispaudus raideles dziovinti ar masę padžiovinti ir tik tada spausti tas raideles. O gal iš viso nusišneku unsure.gif Prašau patarkite ax.gif

kol perskaiciau,tai merginos jau patare ,kad per maistine plevele spausti raideles...as isbandziau ir man pasiteisino.....

asseni,apalpti galima nuo tavo torto grozio.....
neli,fantastiskos sokoladines rozes
adrija,tortai kaip visada puikus ,grazus ,ryskus ir t.t
pamirsaunika,bet beze puosti torciukai labai grazus.....saunuoles jus visos.....
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 18, 22:43)
neli , jei pylei dažus į kaitinamą želatiną su rūgštele , sutrauks visada , tai padaro rūgštis , išimtis ukrainietiški dažai ..
Taškučiai labai įdomiai atrodo  thumbup.gif , bet man sutraukė į tokias krekenas , tysalus , kaip siūlai ... vaizdelis buvo apgailėtinas  doh.gif .... žiūrint atrodė , kad ten prikrito nuskustų vyro ūsų plaukų  doh.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir juokdarė.

Dėkui, kitą sykį žinosiu, reiks be rūgštelės kaitinti tada, jei jau labai reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 18, 22:43)

kiek kaitinau dazus su zelatina ir rugstele,niekada nieko nesutrauke (tfu tfu tfu) biggrin.gif

as iki siol raideles tik ispaudziu i mase ir su britvute issipjaustau ax.gif
Atsakyti
Na jau baigiau "žaisti" su tom raidėm doh.gif Ačiū visoms 4u.gif Apie calofana tikrai nepagalvojau, bet sekantį kartą būtinai pabandysiu biggrin.gif O dabar tai aliejuje pamirkiau teptuką, atsargiai patepiau raidelę ir truputi padžiovintą masę, su adatele, iškrapščiau doh.gif Gavosi, kaip pirmam kartui, gal pusę bėdos, toliau tikriausiai bus tik geriau (tikiuosi).
Tortas dar neiškeptas, todėl neturiu ką ir parodyti, o parodyti nelabai kas ir bus, nes tokiuose grožiuose kaip pas Jus nera man čia ka veikti
hihihi.gif tik mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis (kas tai pasake visos žinote smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 02 18, 23:08)
kiek kaitinau dazus su zelatina ir rugstele,niekada nieko nesutrauke (tfu tfu tfu) biggrin.gif

Kiek tik kartų tai dariau , tiek sutraukė ... dabar dažus įminkau į jau padaryta masę , nesutraukia ( tfu tfu tfu ) biggrin.gif .

Video , kaip reik išimti raides , be jokių celofanų .

http://www.youtube.c...h?v=IfuxL2PqoVA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 18 vasario 2012 - 23:57
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 19, 00:56)
Kiek tik kartų tai dariau , tiek sutraukė ...

nu matai kaip nevienodai g.gif va cia mano tortai dengti mase,kur dazai buvo kaitinami http://public.fotki....1-vysninis.html , http://public.fotki....0-varkinis.html , http://public.fotki....16-back-to.html
Atsakyti