Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(Nevute @ 2012 03 01, 21:16)
Siandienos mano vel su mike pukuotuku smile.gif
Ir prie jo keksiukai

oj man su jumis ner ka lyginti. Tiesiog norejau parodyti, ka jusu pagalba isejo sumeistrauti, tobuleti yra be galo dauga kur dar smile.gif Kad tik laiko butu, kad tik reiketu dar kam to torto. Zinau, kad velykom darysiu biggrin.gif Seimyninems sventems.
O jus uzsakymams darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.nav: 01 kovo 2012 - 21:24
Tobulejimui ribu nera ir dar tuo labiau jei uzkabino tas tortu dekoravimas tai tada jau is biggrin.gif 4u.gif As tai cia irgi dar nieko nemoku, palyginus su kitom musu meistrem smile.gif Bet manau jeigu yra noro, viskas imanoma smile.gif
Dariau is pradziu tik seimos nariams, dabar jau ir draugams ir pazistamiems ir nepazistamiems biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
atnesu pasirodyti sios dienos savo pirmaji kepiniuko torta.
Keistai skamba, bet 19metei Kempiniuko gerbejai ax.gif
Kriausinis-karamelinis, slapia beze, pastilazas
user posted image
Nevutes su mike pukuotuku ir visom kitom figurelem- fantastiskas darbas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 01 kovo 2012 - 22:09
user posted image
šlapia beze, pastilažas, snikersas smile.gif labukas visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 03 01, 22:16)

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 02 29, 18:34)
ERIKIUXXX,as jusu  gerbeja nuo pirmo jusu tortuko 4u.gif .Jie tokie savotiski ,tokie turi kazka tokio .....nemoku paaiskinti  blush2.gif Zodziu man laaaabai patinka wub.gif ,gaila ,kad mazai tekepat 4u.gif

ACIUKAS 4u.gif
kad lig ir nemazai jau iskepta, cia buvo 25 per 6men. biggrin.gif

QUOTE(smailyttte @ 2012 02 29, 20:20)
O kiek grozuoliu tortuku ir su gelem ir su batuku  thumbup.gif  ir visi kiti.. ir Erikiuxx su arkliukais toks grazutis, jei dar butu pacios arkliukai lipdyti tai isvis butu unreal  wub.gif

ACIUKAS 4u.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2012 02 29, 22:29)
labai didelis dekui  aciuks.gif

SEKMES lipdyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(v.nav @ 2012 03 01, 19:55)
Sveikos,
Sm tortu kepeju ikvepta sumeistravau ir as torciuka. Savo pirmaji smile.gif
Biskvitas paprasciausias, pertepiau grietine+citrina+zele. Dengiau saldainiu mase, dekoravau saldainiu mase su sokoladu smile.gif

Pirmas tortukas puikiai pavyko thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 03 01, 21:16)
Kazko tema apmirus, gal del to kad siandien supermamos durniuoja?  smile.gif  ar man cia vienai niekaip nejo ieit?  g.gif

v.nav graziai atrodo, lauksim tavo antrojo tortuko  smile.gif  4u.gif

Siandienos mano vel su mike pukuotuku smile.gif

FANTASTISKAI grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 01, 22:05)
atnesu pasirodyti sios dienos savo pirmaji kepiniuko torta.
Keistai skamba, bet 19metei Kempiniuko gerbejai ax.gif

kempiniukas nuostabus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu pabandyti pasidaryti orchidėjų (tiesiog pasimokinti), bet dabar galvoju ar verta užsiimti jei neturiu visu tu "tralialia" ar "gum'u", na tų priedų, kuriuos reikia dėti į masę g.gif Gal su paprastu pastilažu nesigaus?
Ir dar, gal galite pasakyti kuris iš tų priedų naudingiausias-reikalingiausias, nes man jie kol kas vienodi atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 02, 09:36)
Mergaites, noriu pabandyti pasidaryti orchidėjų (tiesiog pasimokinti), bet dabar galvoju ar verta užsiimti jei neturiu visu tu , "tralialia" ar "gum'u"na tų priedų, kuriuos reikia dėti į masę g.gif Gal su paprastu pastilažu nesigaus?
Ir dar, gal galite pasakyti kuris iš tų priedų naudingiausias-reikalingiausias, nes man jie kol kas vienodi atrodo  doh.gif

tai yra vienas ir tas pats priedas kuri vadina "gumtralialia" 4u.gif
(tikiuosi nesuklydau) g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 03 02, 10:31)
tai yra vienas ir tas pats priedas kuri vadina "gumtralialia"  4u.gif
(tikiuosi nesuklydau) g.gif

"Tylo powder/Tylo pure" (Tylose) ir "Gum tragacanth" tai čia visiškai tas pats? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 02 kovo 2012 - 10:46
QUOTE(Adeliukas @ 2012 03 01, 00:29)
aciu lb, bandysiu krakmola. O ka deti kad mase blizgetu?

nežinau, ką vadinat masės blizgesiu, bet man atrodo, kad Jums, kaip ir man, patinka tas paprastas pačios masės glotnumas, kuris ir priduoda tą "blizgesį". Tai yra tik labai geras masės atminkymas, kada ji jau nelimpa prie kočėlo, bet dar ir netrūkinėja. Kaip kirbė ir sakė, bandykit su krakmolu. Bet nepadauginkit.
Atsakyti
Mikes pukuotuko tortukas tiesiog zavingas toks siltas jaukus wub.gif
Ir kempiniukas fainuolis! thumbup.gif net nemaniau kad su bese taip fainai gali gautis aptepti visa torta, maniau kad su ja tik dzibukai ir kitos detales gaunasi blush2.gif .Nu va kiek naujo cia suzinai bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia sauni mikes pukuotuko chebryte bigsmile.gif thumbup.gif ir kempiniukas labai dailutis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti