Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 28, 21:45)
Sveiki 4u.gif
Stai mano tortukas suneliui 3-ju metuku proga biggrin.gif 
[

Man labai gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 29 vasario 2012 - 10:59
Sveikos mielosios! 4u.gif Radau sita temele ir labai dziaugiuosi prisijungus prie jusu nes tiesiog pameciau galva del tortu puosimo wub.gif as pradedancioji bet turiu daug kruopstumo, kantrybes, ideju.
Dabar darausi dekoracijas savo krikstaduktes krikstynu tortui - gelytes, drugelius, kaspinelius (kai pabaigsiu prizadu ikelti nuotraukas mirksiukas.gif )ir galvoju visa torta dengti ta mashmallow saldainiu mase kad butu baltas grazus, lygus ir nezinau kiek man tos mase pasidaryti kad pilnai uzdengtu 25 cm torta g.gif Kas jau dare gal galetumet patart kiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 12:44)
Nu nerealus tortukas!!!!!!! O tai ir tuos arkliukus pati lipdet? Is kokios mases cia viska daret?

Buvo parašyta (kontekste), kad arkliukai nevalgomi, o žaislinės figūrėlės mirksiukas.gif

IR DAR- ŠIOJE TEMOJE NECITUOJAMOS NUOTRAUKOS!!! nono.gif
Atsakyti
erikiuxxx, superinis torčiukas thumbup.gif Viskas taip šauniai dera.
Atsakyti
QUOTE(amelliaam @ 2012 02 29, 15:09)
Buvo parašyta (kontekste), kad arkliukai nevalgomi, o žaislinės figūrėlės  mirksiukas.gif

IR DAR- ŠIOJE TEMOJE NECITUOJAMOS NUOTRAUKOS!!!  nono.gif

Atsiprasau atsiprasau. blush2.gif Jeigu matet mano sekanciame poste tai as tik vakar radau sita temele tai dar nelabai zinau vidaus taisykliu, pazadu pasitaisyti.O del to tortuko po to supratau kad ten zaislines fygureles, bet is kokios mase padarytos visos kitos detale? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

ACIUKAS visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 28, 22:10)
Erikiuxxxx,labai dailus ir tvarkingas  tortukas 4u.gif

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 02 28, 22:28)
Erikiuxxx, labai grazus jusu tortas, ir detaliu gausa ohoho kokia! O taip plonai mase uzdengt be celiulito pavyksta del labai gerai islyginto torto?

Stengiuosiu isliginti ko tvarkingiau tortuka, bet nelabai dar moku kad butu tobula blush2.gif manau kad reiktu daugiau spakliaus deti ax.gif
O del mases, tai pas mane daugiausiai iseina 2-3mm, si karta irgi buvo panasiai, bet kai uzdengiau tortuka, tai ji labai tiso i apacia ir suplonejo savaime thumbup.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 29, 09:17)
Erikiuxx,o kokio diametro formoje kepei biskvitus?

ant formos raso 28cm (ZENKER) bet mano centimetras rodo 26 cm unsure.gif aukstis torto isejo 12 cm. Dariau is normos + trecdali daugiau dadejau visko ax.gif

QUOTE(viliuosi @ 2012 02 29, 10:58)
Man labai gražus  4u.gif

QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 11:44)
Nu nerealus tortukas!!!!!!! O tai ir tuos arkliukus pati lipdet? Is kokios mases cia viska daret?

Jau atsakyta buvo smile.gif
Arkliukai pirktiniai, kainavo beveik 80 lt. doh.gif

QUOTE(neli @ 2012 02 29, 12:27)
erikiuxxx, superinis torčiukas thumbup.gif Viskas taip šauniai dera.

Dar karta ACIU visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 12:00)
Sveikos mielosios! 4u.gif Radau sita temele ir labai dziaugiuosi prisijungus prie jusu nes tiesiog pameciau galva del tortu puosimo  wub.gif  as pradedancioji bet turiu daug kruopstumo, kantrybes, ideju.
Dabar darausi dekoracijas savo krikstaduktes krikstynu tortui - gelytes, drugelius, kaspinelius (kai pabaigsiu prizadu ikelti nuotraukas  mirksiukas.gif )ir galvoju visa torta dengti ta mashmallow saldainiu mase kad butu baltas grazus, lygus ir nezinau kiek man tos mase pasidaryti kad pilnai uzdengtu 25 cm torta  g.gif Kas jau dare gal galetumet patart kiek reikia?

Negaliu patarti nes nedariau sios mases blush2.gif bet linkiu SEKMES, kad viskas puikiai pavyktu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 vasario 2012 - 13:43
QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 13:00)
Sveikos mielosios! 4u.gif Radau sita temele ir labai dziaugiuosi prisijungus prie jusu nes tiesiog pameciau galva del tortu puosimo  wub.gif  as pradedancioji bet turiu daug kruopstumo, kantrybes, ideju.
Dabar darausi dekoracijas savo krikstaduktes krikstynu tortui - gelytes, drugelius, kaspinelius (kai pabaigsiu prizadu ikelti nuotraukas  mirksiukas.gif )ir galvoju visa torta dengti ta mashmallow saldainiu mase kad butu baltas grazus, lygus ir nezinau kiek man tos mase pasidaryti kad pilnai uzdengtu 25 cm torta  g.gif Kas jau dare gal galetumet patart kiek reikia?

As dengiau pinigu maisa forma buvo 24cm is 180 gr saldainiu,tai man kaip tik uzteko, dengiau kvadrata 25x35 ir ir apie 7 aukscio is 250gr, tai krastai kai kur neapsidenge. Ji labai nealastinga,sunkiai kociojasi,patarciau darytis pastilaza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 02 29, 17:54)
As dengiau pinigu maisa forma buvo 24cm is 180 gr saldainiu,tai man kaip tik uzteko, dengiau kvadrata 25x35 ir ir apie 7 aukscio is 250gr, tai krastai kai kur neapsidenge. Ji labai nealastinga,sunkiai kociojasi,patarciau darytis pastilaza  mirksiukas.gif

Aciu uz issamu atsakyma turesiu omeny kad netaip jau lengva su ja. O dabar del to pastiliazo ar kaip jis ten blush2.gif nelabai as supratau kas tas per daiktas unsure.gif ? Vajetus kokia as dar nepatyrus doh.gif O gal nesunku butu jum brukstelti recepteli kaip ji pasidaryti ax.gif Buciau be galo dekinga laiko liko maziau nei 2 savaites ir jau pradedu stresuot kad nerandu gero budo apdengti torta ir dar kad cukrines geles ir kaspinai laikytusi ant sonu doh.gif
Labai labai prasau kaip ta pastiliaza daryti?.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 16:21)
Aciu uz issamu atsakyma turesiu omeny kad netaip jau lengva su ja. O dabar del to pastiliazo ar kaip jis ten  blush2.gif nelabai as supratau kas tas per daiktas  unsure.gif ? Vajetus kokia as dar nepatyrus  doh.gif O gal nesunku butu jum brukstelti recepteli kaip ji pasidaryti  ax.gif  Buciau be galo dekinga laiko liko maziau nei 2 savaites ir jau pradedu stresuot kad nerandu gero budo apdengti torta ir dar kad cukrines geles ir kaspinai laikytusi ant sonu  doh.gif

Nueikit i papuosimu tema be komentaru, ten rasit ko tik sirdis geidzia.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 28, 21:45)

Erikiuxxx,labai grazu,o tie arkliukai kokie faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 02 29, 14:21)
Aciu uz issamu atsakyma turesiu omeny kad netaip jau lengva su ja. O dabar del to pastiliazo ar kaip jis ten  blush2.gif nelabai as supratau kas tas per daiktas  unsure.gif ? Vajetus kokia as dar nepatyrus  doh.gif O gal nesunku butu jum brukstelti recepteli kaip ji pasidaryti  ax.gif  Buciau be galo dekinga laiko liko maziau nei 2 savaites ir jau pradedu stresuot kad nerandu gero budo apdengti torta ir dar kad cukrines geles ir kaspinai laikytusi ant sonu  doh.gif

Taigi dar pati raset anoj temoj klausymus,tai pirma reikia isstudijuoti kas pries akis padeta,o tada jau klausineti http://www.supermama...howtopic=378104

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Labai reikia jusu nuomones ir ziniu. smile.gif Ar galima cukrine apdengimo mase deti ant jogurtiniu (zele sudetyje turinti) kremu aptepto torto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea85: 29 vasario 2012 - 17:33