Imetu viena ir as nu reik fotika gera isitaisyt,neryskios nuotraukos
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 27, 18:23)
Norėčiau pamatyti Erikiuxx savaitgalio tortą nors viena akim
gal rytoj bus foto, bet nieko ipatingo
QUOTE(pasta222 @ 2012 02 27, 18:28)
Labai patiko su zveju
bet tai kai tortu uzderejo negaliu atsistebet kokia pazanga merginos padariusios
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 28, 11:07)
Mano pirmas bandymas nulipdyti "basanoškę" ,tik niekaip neišėjo gerai nupaveiksluoti,šiaip spalva yra ryškesnė
Suuuuper
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 28, 11:07)
Mano pirmas bandymas nulipdyti "basanoškę" ,tik niekaip neišėjo gerai nupaveiksluoti,šiaip spalva yra ryškesnė
pavyko
QUOTE(vinesa @ 2012 02 27, 22:17)
Rozytes grazios tortukas
QUOTE(vinesa @ 2012 02 28, 00:00)
[Buna ju su padekliuku ir apacioj ir virsui tai jokiu problemu,o jei pacioj nera tai statau ant mediniu pagaliuku persmeigtu per torta iki apacios,jie turi buti tokio ilgio kol atsiremia i antro auksto padekliuka(tos kolonos tusciavidures).na turbut supratai
Aha, supratau dėkui. Superinės tortinės tokios, gražiai atrodo labai tortai ant jų
Sveiki
Stai mano tortukas suneliui 3-ju metuku proga
lipdyti nemoku tai pagalvojau jej vestuvem tortus daro su figurelemis, tai maziui tiks ir toks, su jo megstamiausiais gyvunais
Juodas miskas gal apie 4,5kg. pastilazas pagal cipciuka pagrindines mases storis tik 1-1,5 milimetro
Stai mano tortukas suneliui 3-ju metuku proga
lipdyti nemoku tai pagalvojau jej vestuvem tortus daro su figurelemis, tai maziui tiks ir toks, su jo megstamiausiais gyvunais
Juodas miskas gal apie 4,5kg. pastilazas pagal cipciuka pagrindines mases storis tik 1-1,5 milimetro
Erikiuxxxx,labai dailus ir tvarkingas tortukas
Erikiuxxx, labai grazus jusu tortas, ir detaliu gausa ohoho kokia! O taip plonai mase uzdengt be celiulito pavyksta del labai gerai islyginto torto?
Panos, miestelis.. miestas.. nesvarbu..
Jums sparnus suteiks tik darbas. Tik patirtis su spalvom, su masių įvairove, su darbo priemonių įvairove.
Jums sparnus suteiks tik darbas. Tik patirtis su spalvom, su masių įvairove, su darbo priemonių įvairove.
Erikiuxx,o kokio diametro formoje kepei biskvitus?