Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Imetu viena ir as ax.gif nu reik fotika gera isitaisyt,neryskios nuotraukos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 27, 18:23)
Norėčiau pamatyti Erikiuxx savaitgalio tortą nors viena akim ax.gif

gal rytoj bus foto, bet nieko ipatingo ax.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 02 27, 18:28)

Labai patiko su zveju wub.gif
Atsakyti
bet tai kai tortu uzderejo bigsmile.gif wub.gif negaliu atsistebet kokia pazanga merginos padariusios wub.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas nulipdyti "basanoškę" biggrin.gif ,tik niekaip neišėjo gerai nupaveiksluoti,šiaip spalva yra ryškesnė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 28, 11:07)
Mano pirmas bandymas nulipdyti "basanoškę" biggrin.gif ,tik niekaip neišėjo gerai nupaveiksluoti,šiaip spalva yra ryškesnė

Suuuuper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 28, 11:07)

pavyko thumbup.gif wub.gif

QUOTE(vinesa @ 2012 02 27, 22:17)
Imetu viena ir as  ax.gif  nu reik fotika gera isitaisyt,neryskios nuotraukos   doh.gif

Rozytes grazios wub.gif tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 vasario 2012 - 14:39
QUOTE(vinesa @ 2012 02 28, 00:00)
[Buna ju su padekliuku ir apacioj ir virsui tai jokiu problemu,o jei pacioj nera tai statau ant mediniu pagaliuku persmeigtu per torta iki apacios,jie turi buti tokio ilgio kol atsiremia i antro auksto padekliuka(tos kolonos tusciavidures).na turbut supratai  rolleyes.gif

Aha, supratau smile.gif dėkui. Superinės tortinės tokios, gražiai atrodo labai tortai ant jų smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Stai mano tortukas suneliui 3-ju metuku proga biggrin.gif
lipdyti nemoku blush2.gif tai pagalvojau jej vestuvem tortus daro su figurelemis, tai maziui tiks ir toks, su jo megstamiausiais gyvunais ax.gif
Juodas miskas gal apie 4,5kg. pastilazas pagal cipciuka ax.gif pagrindines mases storis tik 1-1,5 milimetro mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 vasario 2012 - 22:16
Erikiuxxxx,labai dailus ir tvarkingas tortukas 4u.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, labai grazus jusu tortas, ir detaliu gausa ohoho kokia! O taip plonai mase uzdengt be celiulito pavyksta del labai gerai islyginto torto?
Atsakyti
Panos, miestelis.. miestas.. nesvarbu..

Jums sparnus suteiks tik darbas. Tik patirtis su spalvom, su masių įvairove, su darbo priemonių įvairove.
Atsakyti
Erikiuxx,o kokio diametro formoje kepei biskvitus?
Atsakyti