Kokie nuostabūs tortai
sandrulyte1975 labai patiko su skaičiukais ir rožėm leila10 futbolininkui šaunus Keno kreminės rožės iš vis pakerėjo, jų tiek daug Apie Asseni ir adrijos grožius net nekalbu, tiesiog pažiūri, atsidūsti ir toliau skaitai skaitai skaitai
Šokoladinis torčiukas, šokoladinės rožės ir lapukai, pastilažas. Sunku man buvo dorbti su baltu šokoladu, tirpo, rasojo, et.
QUOTE(neli @ 2012 02 18, 18:39)
Šokoladinis torčiukas, šokoladinės rožės ir lapukai, pastilažas. [/color]
kokios rozes ir ne ka maziau,nei ant mano makalynes
QUOTE(neli @ 2012 02 18, 17:39)
Kokie nuostabūs tortai
sandrulyte1975 labai patiko su skaičiukais ir rožėm leila10 futbolininkui šaunus Keno kreminės rožės iš vis pakerėjo, jų tiek daug Apie Asseni ir adrijos grožius net nekalbu, tiesiog pažiūri, atsidūsti ir toliau skaitai skaitai skaitai
Šokoladinis torčiukas, šokoladinės rožės ir lapukai, pastilažas. Sunku man buvo dorbti su baltu šokoladu, tirpo, rasojo, et.
Tikra taisybe as net bijau ka ir komentoti
Tavo rozes nuostabios, labai labai
Dėkui, merginos
aha, dažai sudurniavo va ir americolor reik mokėti naudotis, pasirodo , bet man realybėje visai įdomiai atrodė, tai ir palikau
keno, mažiau, tikrai mažiau o va su kremu dirbti ir aš į kursus noriu
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 18, 18:48)
neli ačiū , bet tortas tavo gavosi puikus , ir rožės ...o kas nutiko masytei ? , ko taškuota ? .... sutraukė dažus ? , nors visai įdomiai atrodo
aha, dažai sudurniavo va ir americolor reik mokėti naudotis, pasirodo , bet man realybėje visai įdomiai atrodė, tai ir palikau
keno, mažiau, tikrai mažiau o va su kremu dirbti ir aš į kursus noriu
QUOTE(neli @ 2012 02 18, 20:32)
o va su kremu dirbti ir aš į kursus noriu
kur ten man reiketu i mokines
QUOTE(neli @ 2012 02 18, 19:32)
Dėkui, merginos
Bet man net graziau su taskiukais o tu gal brinkinai zelatina iskart su dazais ? ar cia i pastilaza dejai dazus ?
Sveikutes. Mergaites duokit patarima kaip daryti raideles su tais įspaudais Nu kazkur skaiciau, kad reikia kažka padžiovinti Bet neatsimenu ar ispaudus raideles dziovinti ar masę padžiovinti ir tik tada spausti tas raideles. O gal iš viso nusišneku Prašau patarkite
Ačiū
P.S. Va kokios gražios @drijos raidelės
Ačiū
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 18, 20:37)
Iskociok pastilaza, kai apdzius jisai kaskiek, tik tada spausk raides
O kokios grazios ???
man tai labai patiko tortas su hariu poteriu ir ranka rasytos raides, tiesiog super
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 16:41)
Erikiuxxx tiesiog išmozota ta spalva rusva turbut nuo pirštu kai tepiau drekinau teptuku ir pagalbininke sukinejosi tai nuo pirštu gal nuspalvinau. O ir akį kai perkeliau tai pilkšviau ten norisi kaip geriau o gaunasi man kaip visada ... nesinori sumalt ir paduot nekokybiškai .
Beje kaip jums mano padeklas, iškirpau popietiu ir dekoratyviniu skilamušiu aplink perejau . Gal ka gali pasakyt ar vatmana po tortu tinka, nesutreksta ir nuo riebalo demes neatiranda?
Beje kaip jums mano padeklas, iškirpau popietiu ir dekoratyviniu skilamušiu aplink perejau . Gal ka gali pasakyt ar vatmana po tortu tinka, nesutreksta ir nuo riebalo demes neatiranda?
Ar keitei ta galvyte, man is foto visai gerai atrodo, manau kad pakeisdama gali daugiau ismazoti torta
Popierius graziai apkarpytas
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 18, 21:32)
Bet man net graziau su taskiukais o tu gal brinkinai zelatina iskart su dazais ? ar cia i pastilaza dejai dazus ?
Brinkinau iš karto, tik va reikėjo išmaišyti prieš kaitinant gerai.
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 18, 21:37)
Sveikutes. Mergaites duokit patarima kaip daryti raideles su tais įspaudais Nu kazkur skaiciau, kad reikia kažka padžiovinti Bet neatsimenu ar ispaudus raideles dziovinti ar masę padžiovinti ir tik tada spausti tas raideles. O gal iš viso nusišneku Prašau patarkite
Ačiū
Ačiū
Jei riekia greitai, aš tai net nedžiovinu, tiesiog adatėle su ausele ar kaip ją vadinti, na burbuliuku ir pan., išspaudžiu gražiai ir viskas. Padžiovinti ciut masę ant stalo irgi galima, lengviau išsiims.
Gražios, nes lygios lygios.
O mano raides tikriausiai mažesnes, nei pas jus, nes adatele su burbuliuku tai neilys.
Na ka, einu pražiovinsiu mase ir su adata krapstysiu
Ne veltui viskam reikia įgūdžių
Ačiū mergaites, einu bandysiu toliau
O mano raides tikriausiai mažesnes, nei pas jus, nes adatele su burbuliuku tai neilys.
Na ka, einu pražiovinsiu mase ir su adata krapstysiu
Ne veltui viskam reikia įgūdžių
Ačiū mergaites, einu bandysiu toliau
Radau faina foto, gal kam pravers, kaip galima papuosti stala keksiukais
Tik idomu cia rozes is kremo kokio nors ???
Tik idomu cia rozes is kremo kokio nors ???