Sveikos, tortai visų labai labai gražūs
Turiu klausimėlį vietoj gliukozes nusipirkau fruktozę ką su ja daryt?
O čia mano keli paskutinieji tortukai
,,Naktelė" šokoladinė saldainių masė, gėlės MMG, aisingas
,,Medaus" su žėlė gabaliukas, šokoladinė saldainių masė
,,Medaus" su žėlė gabaliukais, MMG, aisingas
,,Medaus" MMG
Jaunystė ir karamėlinė Jaunystė puoštas MMG ir aisingu
Senovinis Napaleonas su aguonomis puoštas MMG ir aisingu
*saules_zuikutis*, versaal knygos kaip tikros, liuks!!!
Auksiuke, tortas su cilindru, kaip sakoma "paprastas ir skoningas", su meskiuku labai mielas
@adrij@ , kaip visad - tobula! Ypac suzavejo "Persikinis" su rozinemis gelytemis.
Asseni, bijunas toks....
*Keila* 80-mecio tortas - labai grazu!
kirbe, damos nuostabios, ypac su balta suknele
julioske, koraetukas toks tikroviskas
Aleisaba, gera ideja su oro burbuliukais, tikiuos nesupiksi, jei kada pasinaudosiu
viliuosi, pikmas blynas neprisvyles
agu0na, geles kaip gyvos, Traukinukas linksmuolis!!!
sorry, jei kazka nepaminejau, visi tortukai grazus, ir net neabejoju, kad skanus
o stai ir mano savaitgalio tortukai
sito ideja paskolinau pas Nevute
ir va toks vyriskas
Auksiuke, tortas su cilindru, kaip sakoma "paprastas ir skoningas", su meskiuku labai mielas
@adrij@ , kaip visad - tobula! Ypac suzavejo "Persikinis" su rozinemis gelytemis.
Asseni, bijunas toks....
*Keila* 80-mecio tortas - labai grazu!
kirbe, damos nuostabios, ypac su balta suknele
julioske, koraetukas toks tikroviskas
Aleisaba, gera ideja su oro burbuliukais, tikiuos nesupiksi, jei kada pasinaudosiu
viliuosi, pikmas blynas neprisvyles
agu0na, geles kaip gyvos, Traukinukas linksmuolis!!!
sorry, jei kazka nepaminejau, visi tortukai grazus, ir net neabejoju, kad skanus
o stai ir mano savaitgalio tortukai
sito ideja paskolinau pas Nevute
ir va toks vyriskas
kiek daug ir kiek gražių tortų...
o dėl aguonos pamokų norėčiau ir aš ) Tik, kiek supratau, ji ne LT gyvena....
o dėl aguonos pamokų norėčiau ir aš ) Tik, kiek supratau, ji ne LT gyvena....
QUOTE(versaal @ 2012 02 27, 00:00)
Sveikos, tortai visų labai labai gražūs
kokia grazi knyga!ta moteris super atrodo!
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 27, 02:16)
gyvuneliai kokie mieli!ir kiti tortukai grazus,tik paskutiniojotas uzrasas toks grubokas man ,bet turbut tiesiog taip buvo paprasyta..
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 26, 23:12)
Oj ne, jokiu pirstu nelieka, ir imu nesibaimindama, tiesiog .
Bet tuomet už padėklo apačios tik imate? Nes jei padėklas iš kartono, tai imant nykščiai gi būna ant viršaus, tai ar tada nelieka pirštu Nebent sukietėja masė. Na bet galima aišku imti tik už apačios. Bet jei darai tortą ne sau, o kažkam kitam, tai reikia tada instruktažą pravesti, kad negrabinėtų kur nereikia
QUOTE(AAI @ 2012 02 26, 20:48)
aguOna,labai grazi puokste.Ir traukiniukas mielas,laimingas iki ausu(israiska labai gera).Rasote,kad ir vienas ir kitas gaminti is geliu mases.
Dabar klausimas.Jusu geliu mase patalpinta 58 temos 36 puslapyje(nemoku cia ikelti,atsiprasau).Tai is jos ir geles ir traukiniukas?Ar traukiniukas is kitokios?Nes ten parasyta,kad mase tinka tik gelems.
Aciu uz paaiskinima is anksto.
Dabar klausimas.Jusu geliu mase patalpinta 58 temos 36 puslapyje(nemoku cia ikelti,atsiprasau).Tai is jos ir geles ir traukiniukas?Ar traukiniukas is kitokios?Nes ten parasyta,kad mase tinka tik gelems.
Aciu uz paaiskinima is anksto.
taip,ta mase tinka tik gelem.Traukinuka dariau is modeliavimui skirtos cukrines mases.
Ja pasidarau taip: i pastilaza (apie 400gr gatavo pastilazo) ipilu nubraugta a.s CMC milteliu pamaisytu su baltu aliejumi,gerai isminkau ,leidziu pastoveti kokia pora valandu.Mase pasidaro labai elastinga,laiko forma,jei milteliu idesite daugiau,mase ilgiau pastovejusi pasidaro kieta,trukineja gabalais,bet ja reikia truputi pasildyti mikrobangei,ir tuomet ji issiminko,jei labai kieta ipilkite v. s aliejaus.
pastilaza darausi pagal Asseni duota recepta,didelis didelis jai aciu
tik as ji truputi pakeiciau pagal save (nes kai pirma kart dariau neturejau zelatinos milteliu)
darau taip: 4 lapeliai zelatinos ir 4tbsp(60ml) salto vandens
3tbsp(tai matavimo saukstai gliukoze sunki negaliu pasakyti kiek tai bus gr) skystos gliukozes
4tbsp aliejaus
1tbsp glicerino
1,5 a.s citrinos rugsteles
bunu pasiruosus apie 1kg cukraus pudros,bet lieka jos apie 100gr
mase nuostabi ,elastinga,netrupa,tortai pasidengia lygiai,ji netrukineja.
baigiant minkyti mase ja suvilgau aliejumi ir dedu i maiseli,kol pasiruosiu torta dengimui,bet likucius dedu i maiseli,sandariai uzdarau i dezute ir laikau saldyklyje .
Diana,grazuolis bijunas! Jau reiks ir man "pribresti" gelems,nes dabar tai tik akis paganau ir dusia palinksminu rytais,gerdama kava
Papildyta:
aguOna,aciu uz isaiskinima Meginsiu,nes tiek groziu prisiziurejau,kad jau noriu ne tik valgomus,bet ir grazius(iki sedevru man-pestute i menuli,bet meginsiu,nes tik prastas kareivis nenori but generolu ) tortus tureti ant stalo.Aciu dar karteli.
Papildyta:
aguOna,aciu uz isaiskinima Meginsiu,nes tiek groziu prisiziurejau,kad jau noriu ne tik valgomus,bet ir grazius(iki sedevru man-pestute i menuli,bet meginsiu,nes tik prastas kareivis nenori but generolu ) tortus tureti ant stalo.Aciu dar karteli.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 27, 09:46)
O nuoroda gal kokia yra kur ta bijūna pasimokinti
Ačiū
Viršutinėj temoj
http://www.supermama...?...378104&st=0
http://www.supermama...?...378104&st=0
adrija - jau vabaleliai bunda , nuostabu
Asseni - kokia puokste
aguona - , super super.......
Asseni - kokia puokste
aguona - , super super.......
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 27, 13:12)
Labai grazutis man su zuikuciai
O kaip tu padarei juoda fona nuotraukose ?
O kaip tu padarei juoda fona nuotraukose ?
cia turbut man skyrtas klausymas...tiesiog stalas pas mane yra juodas )ant jo ir fotkinu