Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Kepejeles ir kepejeliai, kAIP PAPUOSTI TORTA SU MASKARPONE / ZELE TORTA SU LIBDOMA MASE? 4u.gif kA TEPTI ANT JO, KAD PRILIPTU IR KAD NEPRADETU SLAPIUOTI TA LIBDOMA MASE (JEI TAI GRESIA). 4u.gif

Ir nerandu kur buvo kalbeta kaip graziai islyginti torto dengimo mase jau apdengta torta? Niu, kad celiulito nebutu... blush2.gif Kocioju kuo ploniau, bet matosi. doh.gif
Dekui is anksto. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kirbes balta dama - man labiausiai is damu patiko. wub.gif
Ir traukinukas, ir lektuvelis grazus. thumbup.gif
Ir tortuka su gelytemis pradedanciosios maciau - celiulitas lyg ir nerastas. mirksiukas.gif

O cia mano grozybe:
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 26 vasario 2012 - 20:01
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 21:23)
atnešu damas is Vienos pokylio..... lotuliukas.gif

AS tai net neisivaizduoju, kaip leidzia tu damu savininkes jas valgyt, toks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
aguOna,labai grazi puokste.Ir traukiniukas mielas,laimingas iki ausu(israiska labai gera).Rasote,kad ir vienas ir kitas gaminti is geliu mases.
Dabar klausimas.Jusu geliu mase patalpinta 58 temos 36 puslapyje(nemoku cia ikelti,atsiprasau).Tai is jos ir geles ir traukiniukas?Ar traukiniukas is kitokios?Nes ten parasyta,kad mase tinka tik gelems.
Aciu uz paaiskinima is anksto.
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 02 25, 22:43)
sveikos ateinu su korsetuku biggrin.gif

medutis, 4kg, pastilazas, aisingas

O ho ho, jau atidirbo rankele ane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 26, 09:43)
Mano pirmasis paprastutis tortukas. Kadangi tai iš vis pirmas mano puoštas tortas tai džiaugiuosi, kad visgi kažkas pavyko. Pastiliažas dengimui, saldainių masė puošimui.

Labaigraziai pavykotau pirma tortuka papuosti thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agu0na @ 2012 02 26, 12:25)
mergaites,labai puikus,idomus jusu  tortai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

idedu torta skirta jubiliejui ,medutis,geles is cukrines mases

Grazus tortukai thumbup.gif o Pirmas nerealiai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2012 02 26, 14:53)
agu0na, o ką jūs dedat tortų pačioje, nes ten atrodo lyg mase dengta. Ar čia padėklą taip dengiat mase tiesiog ar ten yra kažkiek torto? Jei padėklą dengiat tai atskirą blyną dedat ar nuo torto pirmo aykšto tęsiasi masė?

Maciau kad jau atsake tau aguona ax.gif Bet galima padekla padenkti iskart kartu su tortu, as taip dariau ir puikiai iseina, efektas tas pats, bet maziau islaidu thumbup.gif . Taip pat galima atskirai iskocioti reikalingo plocio juostela ir aplinkui ja apdeti, mirksiukas.gif (tokiu budu as daznai darau, puikiai iseina)
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 26, 19:42)
Kepejeles ir kepejeliai, kAIP PAPUOSTI TORTA SU MASKARPONE / ZELE TORTA SU LIBDOMA MASE?  4u.gif kA TEPTI ANT JO, KAD PRILIPTU IR KAD NEPRADETU SLAPIUOTI TA LIBDOMA MASE (JEI TAI GRESIA).  4u.gif

Ir nerandu kur buvo kalbeta kaip graziai islyginti torto dengimo mase jau apdengta torta? Niu, kad celiulito nebutu...  blush2.gif Kocioju kuo ploniau, bet matosi.  doh.gif
Dekui is anksto.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O cia mano grozybe:

4u.gif

Labai grazus tortukas wub.gif wub.gif wub.gif celiulito pas tave lig nematau unsure.gif bet ji tokia su rastu ? kad atrodo kaip paraukslejusi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras , darbstuoles, ne tortai , o tikri meno kuriniai , saunuoles !!! cia mano keli kukluciai, su trukumais user posted image puostas bezu, rozytes pastilazo user posted image user posted image
Papildyta:
ir dar...user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
astatortas,kokie gražus tortai....
praganyte labai dailus torčiukas.....
ir kitų kepėjėlių fantastiški darbeliai.....
aišku agu0nos ir Asseni,tai nebe tortai,o tikri šedevrai...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 02 26, 17:00)
apacioje padeklas ,jis apdengiamas cukrine mase(pastilazu),ant jo dedamas tortas
  mergaites,aciu uz grazius zodius 4u.gif

Dėkui, supratau dabar smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 26, 22:04)
Maciau kad jau atsake tau  aguona ax.gif  Bet galima padekla padenkti iskart kartu su tortu, as taip dariau ir puikiai iseina, efektas tas pats, bet maziau islaidu thumbup.gif . Taip pat galima atskirai iskocioti reikalingo plocio juostela ir aplinkui ja apdeti, mirksiukas.gif  (tokiu budu as daznai darau, puikiai iseina)

Ačiū, erikiuxxx, apie juostą tai visai pamiršau, nors buvau skaičiusi, kad taip daroma smile.gif Labai gražiai atrodo, labai tvarkingas tuomet padėklas. Tik imtį jį reikia jau labai labai atsargiai, kad nesuspausti masės, o tai ir liks pirštas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šedevrai šedevrais wub.gif wub.gif , ale reikia gi ir paprastų torčiukų lotuliukas.gif
Įmetu kelis savo:
Medutis, pastilažas. (realiai blizgučiai blizgėjo, o čia kaip plėmai atrodo doh.gif )
user posted image
Snikers, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 02 26, 20:37)
Dėkui, supratau dabar  smile.gif
Ačiū, erikiuxxx, apie juostą tai visai pamiršau, nors buvau skaičiusi, kad taip daroma  smile.gif  Labai gražiai atrodo, labai tvarkingas tuomet padėklas. Tik imtį jį reikia jau labai labai atsargiai, kad nesuspausti masės, o tai ir liks pirštas  lotuliukas.gif

Oj ne, jokiu pirstu nelieka, ir imu nesibaimindama, tiesiog . As viena puse ligiai nupjaunu per visa juosta ir dedu aplik torta, po apacia keliose vietose patepu su isliditu pastilazu, kad priliptu ir neciuozinetu , o paskui aplinkui nupjau ligiai, sujungima darau kitoje puse, uzdedu juosta ant juostos ir nupjau ligiai iskart per dviguba vieta, (bet megstu istrizai pjauti), paskui pasalinu nereikalingus likucius, ir pjuvio beveik nesimato thumbup.gif

QUOTE(neli @ 2012 02 26, 20:52)

WOW kiek tortuku bigsmile.gif ir visi grazus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2012 02 26, 20:52)

Kuklus tortukai bet grazus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2012 02 26, 01:34]
O kas cia per oro burbulai ??? ar cia yra pirkti, ar patiems reikia gaminti , nesu girdejusi tai ir klausiu blush2.gif
[b]

"Oro burbulus" pirkau parduotuveje "Saldus majai", buna visu spalvu miksas arba atskirai kiekvienos spalvos rutuliukai.
Atsakyti
Sveikos, va kiek uzderejo tortuku wub.gif tikrai jau nebeisvardinsiu, bet viena zinau, kad kiekvienas tortas yra nuostabus wub.gif
as irgi atnesu savo suneliui iskepta torta wub.gif
user posted image
Atsakyti