Kepejeles ir kepejeliai, kAIP PAPUOSTI TORTA SU MASKARPONE / ZELE TORTA SU LIBDOMA MASE? kA TEPTI ANT JO, KAD PRILIPTU IR KAD NEPRADETU SLAPIUOTI TA LIBDOMA MASE (JEI TAI GRESIA).
Ir nerandu kur buvo kalbeta kaip graziai islyginti torto dengimo mase jau apdengta torta? Niu, kad celiulito nebutu... Kocioju kuo ploniau, bet matosi.
Dekui is anksto.
kirbes balta dama - man labiausiai is damu patiko.
Ir traukinukas, ir lektuvelis grazus.
Ir tortuka su gelytemis pradedanciosios maciau - celiulitas lyg ir nerastas.
O cia mano grozybe:
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 21:23)
atnešu damas is Vienos pokylio.....
AS tai net neisivaizduoju, kaip leidzia tu damu savininkes jas valgyt, toks grozis
aguOna,labai grazi puokste.Ir traukiniukas mielas,laimingas iki ausu(israiska labai gera).Rasote,kad ir vienas ir kitas gaminti is geliu mases.
Dabar klausimas.Jusu geliu mase patalpinta 58 temos 36 puslapyje(nemoku cia ikelti,atsiprasau).Tai is jos ir geles ir traukiniukas?Ar traukiniukas is kitokios?Nes ten parasyta,kad mase tinka tik gelems.
Aciu uz paaiskinima is anksto.
Dabar klausimas.Jusu geliu mase patalpinta 58 temos 36 puslapyje(nemoku cia ikelti,atsiprasau).Tai is jos ir geles ir traukiniukas?Ar traukiniukas is kitokios?Nes ten parasyta,kad mase tinka tik gelems.
Aciu uz paaiskinima is anksto.
QUOTE(julioske @ 2012 02 25, 22:43)
sveikos ateinu su korsetuku
medutis, 4kg, pastilazas, aisingas
medutis, 4kg, pastilazas, aisingas
O ho ho, jau atidirbo rankele ane
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 26, 09:43)
Mano pirmasis paprastutis tortukas. Kadangi tai iš vis pirmas mano puoštas tortas tai džiaugiuosi, kad visgi kažkas pavyko. Pastiliažas dengimui, saldainių masė puošimui.
Labaigraziai pavykotau pirma tortuka papuosti
Papildyta:
QUOTE(agu0na @ 2012 02 26, 12:25)
mergaites,labai puikus,idomus jusu tortai
idedu torta skirta jubiliejui ,medutis,geles is cukrines mases
idedu torta skirta jubiliejui ,medutis,geles is cukrines mases
Grazus tortukai o Pirmas nerealiai grazus
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2012 02 26, 14:53)
agu0na, o ką jūs dedat tortų pačioje, nes ten atrodo lyg mase dengta. Ar čia padėklą taip dengiat mase tiesiog ar ten yra kažkiek torto? Jei padėklą dengiat tai atskirą blyną dedat ar nuo torto pirmo aykšto tęsiasi masė?
Maciau kad jau atsake tau aguona Bet galima padekla padenkti iskart kartu su tortu, as taip dariau ir puikiai iseina, efektas tas pats, bet maziau islaidu . Taip pat galima atskirai iskocioti reikalingo plocio juostela ir aplinkui ja apdeti, (tokiu budu as daznai darau, puikiai iseina)
Papildyta:
QUOTE(p Raganyte @ 2012 02 26, 19:42)
Kepejeles ir kepejeliai, kAIP PAPUOSTI TORTA SU MASKARPONE / ZELE TORTA SU LIBDOMA MASE? kA TEPTI ANT JO, KAD PRILIPTU IR KAD NEPRADETU SLAPIUOTI TA LIBDOMA MASE (JEI TAI GRESIA).
Ir nerandu kur buvo kalbeta kaip graziai islyginti torto dengimo mase jau apdengta torta? Niu, kad celiulito nebutu... Kocioju kuo ploniau, bet matosi.
Dekui is anksto.
O cia mano grozybe:
Dekui is anksto.
O cia mano grozybe:
Labai grazus tortukas celiulito pas tave lig nematau bet ji tokia su rastu ? kad atrodo kaip paraukslejusi
astatortas,kokie gražus tortai....
praganyte labai dailus torčiukas.....
ir kitų kepėjėlių fantastiški darbeliai.....
aišku agu0nos ir Asseni,tai nebe tortai,o tikri šedevrai......
praganyte labai dailus torčiukas.....
ir kitų kepėjėlių fantastiški darbeliai.....
aišku agu0nos ir Asseni,tai nebe tortai,o tikri šedevrai......
QUOTE(agu0na @ 2012 02 26, 17:00)
apacioje padeklas ,jis apdengiamas cukrine mase(pastilazu),ant jo dedamas tortas
mergaites,aciu uz grazius zodius
mergaites,aciu uz grazius zodius
Dėkui, supratau dabar
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 26, 22:04)
Maciau kad jau atsake tau aguona Bet galima padekla padenkti iskart kartu su tortu, as taip dariau ir puikiai iseina, efektas tas pats, bet maziau islaidu . Taip pat galima atskirai iskocioti reikalingo plocio juostela ir aplinkui ja apdeti, (tokiu budu as daznai darau, puikiai iseina)
Ačiū, erikiuxxx, apie juostą tai visai pamiršau, nors buvau skaičiusi, kad taip daroma Labai gražiai atrodo, labai tvarkingas tuomet padėklas. Tik imtį jį reikia jau labai labai atsargiai, kad nesuspausti masės, o tai ir liks pirštas
Šedevrai šedevrais , ale reikia gi ir paprastų torčiukų
Įmetu kelis savo:
Medutis, pastilažas. (realiai blizgučiai blizgėjo, o čia kaip plėmai atrodo )
Snikers, pastilažas.
Įmetu kelis savo:
Medutis, pastilažas. (realiai blizgučiai blizgėjo, o čia kaip plėmai atrodo )
Snikers, pastilažas.
QUOTE(simbail @ 2012 02 26, 20:37)
Dėkui, supratau dabar
Ačiū, erikiuxxx, apie juostą tai visai pamiršau, nors buvau skaičiusi, kad taip daroma Labai gražiai atrodo, labai tvarkingas tuomet padėklas. Tik imtį jį reikia jau labai labai atsargiai, kad nesuspausti masės, o tai ir liks pirštas
Oj ne, jokiu pirstu nelieka, ir imu nesibaimindama, tiesiog . As viena puse ligiai nupjaunu per visa juosta ir dedu aplik torta, po apacia keliose vietose patepu su isliditu pastilazu, kad priliptu ir neciuozinetu , o paskui aplinkui nupjau ligiai, sujungima darau kitoje puse, uzdedu juosta ant juostos ir nupjau ligiai iskart per dviguba vieta, (bet megstu istrizai pjauti), paskui pasalinu nereikalingus likucius, ir pjuvio beveik nesimato
QUOTE(neli @ 2012 02 26, 20:52)
WOW kiek tortuku ir visi grazus
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2012 02 26, 20:52)
Kuklus tortukai bet grazus
[quote=erikiuxxx,2012 02 26, 01:34]
O kas cia per oro burbulai ??? ar cia yra pirkti, ar patiems reikia gaminti , nesu girdejusi tai ir klausiu
[b]
"Oro burbulus" pirkau parduotuveje "Saldus majai", buna visu spalvu miksas arba atskirai kiekvienos spalvos rutuliukai.
O kas cia per oro burbulai ??? ar cia yra pirkti, ar patiems reikia gaminti , nesu girdejusi tai ir klausiu
[b]
"Oro burbulus" pirkau parduotuveje "Saldus majai", buna visu spalvu miksas arba atskirai kiekvienos spalvos rutuliukai.
Sveikos, va kiek uzderejo tortuku tikrai jau nebeisvardinsiu, bet viena zinau, kad kiekvienas tortas yra nuostabus
as irgi atnesu savo suneliui iskepta torta
as irgi atnesu savo suneliui iskepta torta