Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

julioske, nu pavarei! zaviuosi bigsmile.gif
Jamk koki 1000 4u.gif
Atsakyti
KIRBE,labai grazu... 4u.gif o ta baltoji turbut plunges ponia lotuliukas.gif
JULIOSKE,na nieko sau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano pirmasis paprastutis tortukas. Kadangi tai iš vis pirmas mano puoštas tortas tai džiaugiuosi, kad visgi kažkas pavyko. Pastiliažas dengimui, saldainių masė puošimui.
user posted image
Atsakyti
viliuosi, labai gražus jūsų pirmas tortukas smile.gif Ir matau formelių visokių turite, tad tik puošti ir puošti. Aš teturiu tik gėlytes vienos rūšies, dar man daug ko reikia nusipirkti doh.gif
Atsakyti
mergaites,labai puikus,idomus jusu tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

idedu torta skirta jubiliejui ,medutis,geles is cukrines mases

user posted image

user posted image

vaikiskas,garveziukas.Medutis,papuosimai is cukrines mases

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 02 26, 12:21)
viliuosi, labai gražus jūsų pirmas tortukas  smile.gif  Ir matau formelių visokių turite, tad tik puošti ir puošti. Aš teturiu tik gėlytes vienos rūšies, dar man daug ko reikia nusipirkti  doh.gif

Ačiū. Formeles turiu kelias. Su jomis nesunku puošti. Bet čia pasižiūriu tokių gražių tortų, kad man dar net nekyla ranka tokius lipdinius bandyti doh.gif Pirmam kartui norėjau pasižiūrėti ar pavyks pačią masę padaryti ir pakenčiamai apdengti tortuką.
Atsakyti
Atejau sekmadienio popietes prasiskaidrint, pasiziuret tortuku ir pavarvint seile smile.gif

@adrij@ aisku kaip visada tobuli, o ta boruze ir kelmas is vis mane nuzude wub.gif

*saules_zuikutis* linksmas tortukas, pasiziurejus ir man sypsena issprudo smile.gif

Asseni ech koks bijunas...

Barbiu paradas thumbup.gif

Aguona vaauu pas jus geles tai kaip tikros! Kada butu galima pas jus i kursus uzsirasyt? biggrin.gif 4u.gif ir traukinukas wub.gif

viliuosi grazus jusu pirmasis tortukas, toks lygus thumbup.gif

Visu visu labai wub.gif

Atsakyti
AGUONA,geliu kompozicija labai wub.gif wub.gif wub.gif ,o traukinukas toks primenantis vaikyste 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 26, 13:26)
Atejau sekmadienio popietes prasiskaidrint, pasiziuret tortuku ir pavarvint seile smile.gif

[
viliuosi grazus jusu pirmasis tortukas, toks lygus  thumbup.gif

Visu visu labai  wub.gif

Ačiū 4u.gif Buvo, buvo keli nelygumai mirksiukas.gif
Atsakyti
agu0na, o ką jūs dedat tortų pačioje, nes ten atrodo lyg mase dengta. Ar čia padėklą taip dengiat mase tiesiog ar ten yra kažkiek torto? Jei padėklą dengiat tai atskirą blyną dedat ar nuo torto pirmo aykšto tęsiasi masė?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklausti, iš kokios internetinės parduotuvės geriau pikrti raides?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 23:07)
tikrai galit.....

Ačiū 4u.gif bus ramiau kai patvirtinot smile.gif
Atsakyti