Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

atnešu damas is Vienos pokylio..... lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Asseni ir @adrija be zodziu wub.gif

Atnesu ir as viena siandienos:

Oreo,lipdymo pastilazas ir marshmellow:

user posted image
Papildyta:

Kirbe jei neklystu,rapunzel,labai graziai pavykusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule111 @ 2012 02 24, 13:53)
Koks saunus torciukas  ax.gif
Cia visos taip sauniai mokate dekoruoti  ax.gif
Reiks ir man isbandyt. Sakykit norejau paklaust o kur perkate dazus? Is anksto aciu  4u.gif

Ačiū smile.gif aš čia tik pirmą kartą įkėliau, bet taip dekoruoti manau moka visos, tik didžioji dauguma čia dekoruoja gerokai geriau, o kelios tobulai wub.gif O kur dažus pirkti jau rašė mačiau mergaitės.

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 24, 14:46)
simbail koks pavasarinis rolleyes.gif ........ noriu pavasario.........

Dėkui smile.gif

Smagu, kad pastebėjote vos įkėliau pirmą tortą ax.gif
Bus drąsiau pasirodyti ir su kitais, tik kad kepu retai labai, tik savo šeimos šventėms smile.gif O šeimos šventėms ne visad norisi cukrinės masės, nors ja puošti tortai man labai gražūs. O adrijos tai.... nu ką, keliaunu kopinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 21:23)

vau bigsmile.gif neprastas pokylis sakyciau tik truksta dzentelmenu dar bigsmile.gif
Atsakyti
Asseni, gėlė ant torto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 25, 20:37)
vau  bigsmile.gif  neprastas pokylis sakyciau tik truksta dzentelmenu dar  bigsmile.gif

tai ,kad tų džentelmenų nieks ir nepastebi..o vat damos ir jų suknelės...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vinesa, o kaip to vestuvinio torto antro aukšto padėklo kojos laikosi? Ar jos persmeigtos kažkaip per visą tortą? Ar gal kuri kita mergaitė galit papasakot kas tai per tortinė ir kaip su ja dirbti, ar reikia kažkaip per tortą persmeigti tas kojeles?

Ir dar norėjau paklausti ar ant dengimo masės šlapią bezė galiu drąsiai dėti, ar nieks man ten netirps? Lygtai kažkada seniau skaičiau, kad galima, bet nepykit, noriu pasitikslint dar ax.gif
Atsakyti
Kirbe - man ta violetava (kur ilgakase) fantastiska wub.gif suknele kaip nulieta
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 02 25, 20:49)

Ir dar norėjau paklausti ar ant dengimo masės šlapią bezė galiu drąsiai dėti, ar nieks man ten netirps? Lygtai kažkada seniau skaičiau, kad galima, bet nepykit, noriu pasitikslint dar  ax.gif

tikrai galit.....
Atsakyti
sveikos ateinu su korsetuku biggrin.gif

medutis, 4kg, pastilazas, aisingas
Atsakyti
Visi tortai laba grazus, saunuoles 4u.gif O as pratesiu simtadienio tema, tortukas patiems maziausiems mokinukams, pasirodo ir jie svencia simtadieni, tik dieneles kitaip skaiciuoja smile.gif Kriausinis-karamelinis, apie 2 kg, puosta "Oro burbulais" (lygtai taip vadinasi.....) ir ciulpinukais smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleisaba: 25 vasario 2012 - 22:27
QUOTE(julioske @ 2012 02 25, 21:43)
sveikos ateinu su korsetuku biggrin.gif

Toks tikras neriniotas gorsetas thumbup.gif fantastiskai grazu wub.gif wub.gif wub.gif ir tik 4kg., o man atrodo kad 10 sveria, taip dailiai graziai padaryta thumbup.gif

QUOTE(Aleisaba @ 2012 02 25, 22:25)
Visi tortai laba grazus, saunuoles  4u.gif  O as pratesiu simtadienio tema, tortukas patiems maziausiems mokinukams, pasirodo ir jie svencia simtadieni, tik dieneles kitaip skaiciuoja  smile.gif Kriausinis-karamelinis, apie 2 kg, puosta "Oro burbulais" (lygtai taip vadinasi.....) ir ciulpinukais  smile.gif 

O kas cia per oro burbulai ??? ar cia yra pirkti, ar patiems reikia gaminti , nesu girdejusi tai ir klausiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 20:23)

Bet ir damu pridejai bigsmile.gif ar cia taip sutapo kad tiek daug vienu metu? ax.gif Visos labai grazios thumbup.gif o graziausia man pirmoji ir ta i Rapuncija panasi wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 02 25, 20:26)
Atnesu ir as viena siandienos:

Oreo,lipdymo pastilazas ir marshmellow:

Fainutis lektuvelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 vasario 2012 - 01:04