atnešu damas is Vienos pokylio.....
Asseni ir @adrija be zodziu
Atnesu ir as viena siandienos:
Oreo,lipdymo pastilazas ir marshmellow:
Papildyta:
Kirbe jei neklystu,rapunzel,labai graziai pavykusi
Atnesu ir as viena siandienos:
Oreo,lipdymo pastilazas ir marshmellow:
Papildyta:
Kirbe jei neklystu,rapunzel,labai graziai pavykusi
QUOTE(Ingule111 @ 2012 02 24, 13:53)
Koks saunus torciukas
Cia visos taip sauniai mokate dekoruoti
Reiks ir man isbandyt. Sakykit norejau paklaust o kur perkate dazus? Is anksto aciu
Cia visos taip sauniai mokate dekoruoti
Reiks ir man isbandyt. Sakykit norejau paklaust o kur perkate dazus? Is anksto aciu
Ačiū aš čia tik pirmą kartą įkėliau, bet taip dekoruoti manau moka visos, tik didžioji dauguma čia dekoruoja gerokai geriau, o kelios tobulai O kur dažus pirkti jau rašė mačiau mergaitės.
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 24, 14:46)
simbail koks pavasarinis ........ noriu pavasario.........
Dėkui
Smagu, kad pastebėjote vos įkėliau pirmą tortą
Bus drąsiau pasirodyti ir su kitais, tik kad kepu retai labai, tik savo šeimos šventėms O šeimos šventėms ne visad norisi cukrinės masės, nors ja puošti tortai man labai gražūs. O adrijos tai.... nu ką, keliaunu kopinti
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 21:23)
vau neprastas pokylis sakyciau tik truksta dzentelmenu dar
Asseni, gėlė ant torto
QUOTE(ingauk @ 2012 02 25, 20:37)
vau neprastas pokylis sakyciau tik truksta dzentelmenu dar
tai ,kad tų džentelmenų nieks ir nepastebi..o vat damos ir jų suknelės......
vinesa, o kaip to vestuvinio torto antro aukšto padėklo kojos laikosi? Ar jos persmeigtos kažkaip per visą tortą? Ar gal kuri kita mergaitė galit papasakot kas tai per tortinė ir kaip su ja dirbti, ar reikia kažkaip per tortą persmeigti tas kojeles?
Ir dar norėjau paklausti ar ant dengimo masės šlapią bezė galiu drąsiai dėti, ar nieks man ten netirps? Lygtai kažkada seniau skaičiau, kad galima, bet nepykit, noriu pasitikslint dar
Ir dar norėjau paklausti ar ant dengimo masės šlapią bezė galiu drąsiai dėti, ar nieks man ten netirps? Lygtai kažkada seniau skaičiau, kad galima, bet nepykit, noriu pasitikslint dar
Kirbe - man ta violetava (kur ilgakase) fantastiska suknele kaip nulieta
QUOTE(simbail @ 2012 02 25, 20:49)
tikrai galit.....
sveikos ateinu su korsetuku
medutis, 4kg, pastilazas, aisingas
medutis, 4kg, pastilazas, aisingas
QUOTE(julioske @ 2012 02 25, 21:43)
sveikos ateinu su korsetuku
Toks tikras neriniotas gorsetas fantastiskai grazu ir tik 4kg., o man atrodo kad 10 sveria, taip dailiai graziai padaryta
QUOTE(Aleisaba @ 2012 02 25, 22:25)
Visi tortai laba grazus, saunuoles O as pratesiu simtadienio tema, tortukas patiems maziausiems mokinukams, pasirodo ir jie svencia simtadieni, tik dieneles kitaip skaiciuoja Kriausinis-karamelinis, apie 2 kg, puosta "Oro burbulais" (lygtai taip vadinasi.....) ir ciulpinukais
O kas cia per oro burbulai ??? ar cia yra pirkti, ar patiems reikia gaminti , nesu girdejusi tai ir klausiu
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 02 25, 20:23)
Bet ir damu pridejai ar cia taip sutapo kad tiek daug vienu metu? Visos labai grazios o graziausia man pirmoji ir ta i Rapuncija panasi
QUOTE(dzokada @ 2012 02 25, 20:26)
Fainutis lektuvelis