Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

VINESA,labai labai grazus tortukai,svelnios spalvytes ir siaip graziai ziurisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
TINULIA,nu liuks barbe ,nors as ju nemegstu ,bet si man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 02 24, 23:10)
VINESA,labai labai grazus tortukai,svelnios spalvytes ir siaip graziai ziurisi 4u.gif  4u.gif  4u.gif
TINULIA,nu liuks barbe ,nors as ju nemegstu ,bet si man patiko thumbup.gif

ačiū labai wink.gif
Atsakyti
@ADRIJ@, as vis neatsistebiu jumis....Menas is didziosios raides .Kelmas pribloske savo tikroviskumu ir rozes su lapeliais.jau taip grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .O kelma pieset ant virsaus su teptuku ,ar kaip cia issireiksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2012 02 24, 18:58)
imetu ir as kelis 

su oziukais kartais ne Azuolui skirtas? ax.gif

adrijos tai lb patiko bitute atsiputus biggrin.gif ir alaus gerejas biggrin.gif
--------
o cia mano visai kuklus smile.gif valgysiu pati smile.gif
1300gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 24, 21:04)
erikiuxxx zinau, nes su kojom neisejo kist nes per trumpa sijona pasidariau, o be koku sukisau ir auksciau istraukt negalejau, nes koju skyles jau sviecia smile.gifo gimtadieni svesim biski anksciau, nes mociute tik tada bus wink.gif

Jo , tu barbiu kojos per ilgos doh.gif as ir kai dariau barbe, atrodo kad dar liks tu blynu, o kai teko lipdyti, tai irgi pritruko, ale sulipdziau kaskaip ax.gif bet jau barbiu nenoreciau daugiau daryti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 25, 00:02)
Jo , tu barbiu kojos per ilgos doh.gif  as ir kai dariau barbe, atrodo kad dar liks tu blynu, o kai teko lipdyti, tai irgi pritruko, ale sulipdziau kaskaip ax.gif bet jau barbiu nenoreciau daugiau daryti doh.gif  biggrin.gif

ai aš kai sau dariau tai per daug nepergyvenau, bet buvau įsitikinus, kad tokios klaidos nedarysiu, bet padariau biggrin.gif nu kitą kartą kišiu su kojom smile.gif
Atsakyti
Adrija,nu nuostabu,pritrenkia ir palieka be zado,ir zodyne atrodo nerandi zodziu,grazu,meniska,tvarkingai kruopsciai....jus saunuole
Papildyta:
vinesa,simisimi-puikus tortai
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 24, 10:04)
Auksiuke  first.gif imk, šaunuolė , kad belekaip nepalikai ....ai nu tipo praeis ir taip, o užtekai kantrybės viską pradėt iš naujo  smile.gif  rezultatas tikrai puikus , abu labai labai dailūs , bet pirmas vistiek superiniškesnis , net nebūč pagalvojus , kad su kakava tokia visai faina spalva gausis, gal gali plačiau papasakot kiek ,kurioj stadijoj  biggrin.gif minkymo dedi  ax.gif

aciu pradziai uz ivertinima 4u.gif
del kakavos: cia erikiuxx receptas: tas pats pastilazas dengimui, tik vietoj cukr.pudros dedu 150 gr. Dan sucker kakavos milteliu, kur kakaviniam glaistu ruost. Visa kita tas pats mirksiukas.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 24, 11:13)
Auksiuke,kur gėlės prie cilindro,su kokia formele formavai?Ačiū

su skirtingu dydziu sirdelem blush2.gif neturiu as spec formeliu, tad sukuosi su tuo, ka turiu blush2.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 24, 11:52)
Auksiuke labai abu  wub.gif cilindras labai dailus, bet man ta zole wub.gif  wub.gif kaip man ja ismokti doh.gif
del kakavos ir man idomu ax.gif
jau isklausiau erikiuxxx, nes ji dare su Dansukker šokolado skonio cukraus milteliais i pastilaza, bet idomus ir kiti var. smile.gif
lauksim issamiau  ax.gif

ciut auksciau apie ta kakava papasakojau jau mirksiukas.gif

labai aciu ir visoms kitoms, kuriu postu cia nepacitavau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 24, 15:23)
labai labai gražūs abu.. dailūs, lygūs, mieli... tas vaikiškas tai iš vis.. o sagutes kaip darėte? su rankom sukiojot ar su moulduku?
4u.gif

neturiu as ir moldu blush2.gif spaudziau su dvieju dydziu kondit.antgaliu kitom pusem. Su didesne ispjoviau, o su mazesne tik ciut ispaudziau, kad ta ruozeli isgaut. O skylutes su dantu krapstuku-bakst bakst blush2.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 24, 20:15)
O tortui su gele, kokius dazus nauduojai ?

sugarflair ar kaip ten jie g.gif nu jau toki lasiuka persikines ir dar maza bakst juodos blush2.gif labai aiskiai, ane cool.gif
Atsakyti
Oj, mergaites, nesimiega Jum ar ka? biggrin.gif

Prisijuokiau is tos Jusu "mozojimo" temos lotuliukas.gif
Bet jau torciuku ant nakties pridejot bigsmile.gif
Zuikuti, tu cia specialiai erzini, kad pati valgysi, gal pasidalintum? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 02 24, 23:40)
aciu pradziai uz ivertinima  4u.gif
del kakavos: cia erikiuxx receptas: tas pats pastilazas dengimui, tik vietoj cukr.pudros dedu 150 gr. Dan sucker kakavos milteliu, kur kakaviniam glaistu ruost. Visa kita tas pats  mirksiukas.gif

Tai i sia mase dazu papildomai nedejai, ane ? Ir kaip tau pati mase, ar labai skiriasi konsistencija nuo baltos ??? Nes daug kam nepatinka dedi kakava i pastilaza, kad bloga mase buna (as su kakava nebandziau) Bet pabandziau su Dan sucker SOKOLADINIO skonio pudra ir man labai patiko thumbup.gif wub.gif o kaip tau?
Atsakyti
Juodas miskas
user posted image

Snickers
user posted image
Atsakyti
*Keila*, labai grazu, ypac nuotraukos jau kokios romantiskos wub.gif

Pas mane nedidukas torciukas. Medutis.

Rausvas bijunas

user posted image

user posted image
Atsakyti