Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Labas vakaras .

"Persikinis"

user posted image...user posted image

"Šokoladinis"

"Kriaušinis-karamelinis "
(Olestos receptas ) .

"Medutis"

Atsakyti
Adrija blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
@adrij@, visi be isimties nuostabus, bet nuo pirmojo neimanoma atplesti akiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
@adrij@- bis.gif clap_1.gif -ir ner daugiau zodziu... blink.gif (siaip idomu pasmalsaut-kiek vidutiniskai per savaite sumeistraujat torciuku,nes man tris paprastucius jau butu zygdarbis doh.gif )
Kiek daug nauju mergaiciu pasirode forume,kokios visos saunuoles,kaip graziai dirba-puikus torciukai..
O as atidaviau viena pazystamam ir begu i soda kol dar saule nenusileido-laikas ruostis pavasariui..(torciukam vis maziau lieka laiko.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 19:22)

WOW kiek tortuku bigsmile.gif , ir visi grazus wub.gif wub.gif wub.gif
ir fona pakeitet bigsmile.gif
o boruzele dazet su kempinele ?
Atsakyti
"Juodoji rožė"

"Rafaelo"

"Kriaušinis-karamelinis"

user posted image

"Šokoladinis"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 18:22)
Labas vakaras .

QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 19:15)
"Juodoji rožė"

Va čia tai tortai wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2012 02 24, 18:58)
imetu ir as kelis

Man kazkodel tai neatidaro visu tortuku, tad bandysiu ryt gryzt ir pasimegaut vaizdais bigsmile.gif , rooozes nuostabios, gal pasakytumet is kokios mases jas daret ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Drija, fantastika wink.gif
o čia kriaušinis karamelinis, dengtas saldainiu mase, mano dukrytei triju metuku proga smile.gif
user posted image
Atsakyti
@adrij@ niekad nesu komentavus jusu tortuku ax.gif , jus gi pati zinot, kad jie visi ir visada nuostabus bigsmile.gif 4u.gif , kaip sakoma tyliai kamputi pasigeriu groziu ir tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 20:15)
"Juodoji rožė"

Dar grazesniu idejote bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
neturiu zodziu....... AUKSTASIS PILOTAZAS smile.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 24, 20:44)
Drija, fantastika wink.gif
o čia kriaušinis karamelinis, dengtas saldainiu mase, mano dukrytei triju metuku proga smile.gif

Barbyte nuostabi, labai grazute thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Dziaugsmuo bus panelytei 4u.gif
tik viena klaidele, kad per giliai lelyte istatei i sijona ax.gif

Truputi ankstoka sviesit gimtadieni biggrin.gif Maniskiui tris sueina 26d., tai siandiena sutepiau tortuka, tik per aukstas gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 vasario 2012 - 21:00
erikiuxxx zinau, nes su kojom neisejo kist nes per trumpa sijona pasidariau, o be koku sukisau ir auksciau istraukt negalejau, nes koju skyles jau sviecia smile.gifo gimtadieni svesim biski anksciau, nes mociute tik tada bus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinulia84: 24 vasario 2012 - 21:05