Labas vakaras .
"Persikinis"
"Šokoladinis"
"Kriaušinis-karamelinis " (Olestos receptas ) .
"Medutis"
Adrija
@adrij@, visi be isimties nuostabus, bet nuo pirmojo neimanoma atplesti akiu
@adrij@- -ir ner daugiau zodziu... (siaip idomu pasmalsaut-kiek vidutiniskai per savaite sumeistraujat torciuku,nes man tris paprastucius jau butu zygdarbis )
Kiek daug nauju mergaiciu pasirode forume,kokios visos saunuoles,kaip graziai dirba-puikus torciukai..
O as atidaviau viena pazystamam ir begu i soda kol dar saule nenusileido-laikas ruostis pavasariui..(torciukam vis maziau lieka laiko..
Kiek daug nauju mergaiciu pasirode forume,kokios visos saunuoles,kaip graziai dirba-puikus torciukai..
O as atidaviau viena pazystamam ir begu i soda kol dar saule nenusileido-laikas ruostis pavasariui..(torciukam vis maziau lieka laiko..
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 19:22)
WOW kiek tortuku , ir visi grazus
ir fona pakeitet
o boruzele dazet su kempinele ?
QUOTE(vinesa @ 2012 02 24, 18:58)
imetu ir as kelis
Man kazkodel tai neatidaro visu tortuku, tad bandysiu ryt gryzt ir pasimegaut vaizdais , rooozes nuostabios, gal pasakytumet is kokios mases jas daret
@adrij@ niekad nesu komentavus jusu tortuku , jus gi pati zinot, kad jie visi ir visada nuostabus , kaip sakoma tyliai kamputi pasigeriu groziu ir tiek
QUOTE(@adrij@ @ 2012 02 24, 20:15)
Dar grazesniu idejote
neturiu zodziu....... AUKSTASIS PILOTAZAS
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 24, 20:44)
Drija, fantastika
o čia kriaušinis karamelinis, dengtas saldainiu mase, mano dukrytei triju metuku proga
o čia kriaušinis karamelinis, dengtas saldainiu mase, mano dukrytei triju metuku proga
Barbyte nuostabi, labai grazute Dziaugsmuo bus panelytei
tik viena klaidele, kad per giliai lelyte istatei i sijona
Truputi ankstoka sviesit gimtadieni Maniskiui tris sueina 26d., tai siandiena sutepiau tortuka, tik per aukstas gavosi
erikiuxxx zinau, nes su kojom neisejo kist nes per trumpa sijona pasidariau, o be koku sukisau ir auksciau istraukt negalejau, nes koju skyles jau sviecia o gimtadieni svesim biski anksciau, nes mociute tik tada bus