Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Auksiuke first.gif imk, šaunuolė , kad belekaip nepalikai ....ai nu tipo praeis ir taip, o užtekai kantrybės viską pradėt iš naujo smile.gif rezultatas tikrai puikus , abu labai labai dailūs , bet pirmas vistiek superiniškesnis , net nebūč pagalvojus , kad su kakava tokia visai faina spalva gausis, gal gali plačiau papasakot kiek ,kurioj stadijoj biggrin.gif minkymo dedi ax.gif
Atsakyti
Auksiuke,kur gėlės prie cilindro,su kokia formele formavai?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 24, 09:04)
gal gali plačiau papasakot kiek ,kurioj stadijoj  biggrin.gif minkymo dedi  ax.gif

drinks_cheers.gif man ir labai įdomu būtų,kaip čia su ta kakava.O gal jau buvo kur koks receptukas ?
Atsakyti
Auksiuke labai abu wub.gif cilindras labai dailus, bet man ta zole wub.gif wub.gif kaip man ja ismokti doh.gif
del kakavos ir man idomu ax.gif
jau isklausiau erikiuxxx, nes ji dare su Dansukker šokolado skonio cukraus milteliais i pastilaza, bet idomus ir kiti var. smile.gif
lauksim issamiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 vasario 2012 - 10:54
Ramune.v ačiū labai labai, kad nepatingėjot ir skyrėt dėmesio bei laiko atsakymui wub.gif wub.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 23, 15:19)
Is paprastesniu butu sokolado glazura: Olestos
man ji snikersui labai tinka, po to galit kad ir saldainukais papuosti ar kt.

ir slapia beze turbut g.gif Va cia

dar aisku galit pastilaza daryti: VA cia
man asmeniskai pastilazas smagesnis nei saldainiu mase, bet cia kiekvienai savo ax.gif

sekmes ir lauksim rezultatu smile.gif

Rezultatas bus šiandien, bijau ir pradėti blush2.gif

MERGAITĖS, visų tortukai tikri meno dirbiniai wub.gif Aš apakus bigsmile.gif ŠAUNUOLĖS 4u.gif
Atsakyti
Įdedu ir aš savo šimtadieninį. Aš ne profesionalė, kepu kartais tad iki tobulomo dar labai toli. Čia Rafaelo svajonė smile.gif
Atsakyti
Atnešu savo du mažiukus tortukus. Abu šokoladiniai , abu po 1,5 kg

user posted image

user posted image

P.s. labai tortukas su cilindru ir bijūnų patiko , ir gerai, kad negraži pirma spalva gavosi, užtat galutinis variantas wub.gif . Čia ta dansugar pudra su kakava g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 02 24, 11:43)
Įdedu ir aš savo šimtadieninį. Aš ne profesionalė, kepu kartais tad iki tobulomo dar labai toli. Čia Rafaelo svajonė  smile.gif

Koks saunus torciukas ax.gif
Cia visos taip sauniai mokate dekoruoti ax.gif
Reiks ir man isbandyt. Sakykit norejau paklaust o kur perkate dazus? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule111 @ 2012 02 24, 11:53)
Koks saunus torciukas  ax.gif
Cia visos taip sauniai mokate dekoruoti  ax.gif
Reiks ir man isbandyt. Sakykit norejau paklaust o kur perkate dazus? Is anksto aciu  4u.gif

www.sal2.puslapiai.lt
http://www_cake-deco_lt
Kaunietės dar kažkur bazėse perka (jei neklystu viršutinėje temoje yra paaiškunta detaliau ).
Ir Rimi parduotuvėse būna maistinių dažų
Atsakyti
Daisy33 ner uz ka mirksiukas.gif
simbail koks pavasarinis rolleyes.gif ........ noriu pavasario.........
Rasa_zyk sraige gerule biggrin.gif ir tas antras labai idomus, kaspinas toks tikroviskas ir spalva liuks.
Atsakyti
sveikos, visu tortai nerealus, nu bet baudziamojo kodekso knyga tai akyse net stovi thumbup.gif
atnesu du savo tortukus smile.gif
Vaisinis su grietinele, apie 2 kg smile.gif
user posted image
o cia riesutinis, apie 1.2kg puostas sokoladiniu ganasu.
user posted image
Atsakyti
turtingas kavos tortas.pastilazas.2800gr
user posted image
varskinis su persikais.pastilazas.2500gr.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 24 vasario 2012 - 13:22