QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 16:41)
Čia aš turiu galimybes pirkti iš paukštyno tiesiai kiaušinius ir su jais labai gerai pakyla visiem viskas. Ir man pasiule žmona to kad tipo kai daug sudužta ten eigoje tai gali man į kibiriuka ir vis pririnkti . Tai kai atsisakiau užsitraukiau nemalone ir įsiuti kažkokį keista. Kaip žmones nesupranta kad viešose maitinimo įmonese o ir namuose kiaušinius plauka tirpalais ir kt . kaip aš galečiau kepti ir padruodi , dovanoti torta kai panaudoti neaiškus produktai . Ir svarbiausia ,kad darbuotojo žmona labiausiai del to siunta , o darbuotojui dzin. Aš dvitryniu vos ne po padekla sunaudoju per sav. O aš su ja kursuoe sedžiu ,

:
Beje kaip jums mano padeklas, iškirpau popietiu ir dekoratyviniu skilamušiu aplink perejau . Gal ka gali pasakyt ar vatmana po tortu tinka, nesutreksta ir nuo riebalo demes neatiranda?
Popieriukas labai gražiai atrodo apdirbtas , nelabai tinka vatmanas , gali ir drėgmė ir riebalai išeiti iš torto kraštų ( matytis ) , iškirpk maistinės plėvelės po apačia , ar bet kokio ceofano , galimas gėlių puokštėm vynioti permotamas popierius , bet jis baisiai slidinės kartu su tortu

.
O apie kiaušinius tu teisi , ir truputi ne .... kremams toks atvejis
netinkamas jokiu būdu ( jei į kremą isukami žali tryniai ) , jei kremas neapdirbamas aukšta temperatūra , bet medaus lakšteliams , pyragams ( šimtalapiui ), pynėms , dideliems keksams , kurie kepa ilgai , įskilias kiaušinis manau nieko nepakenks , bet gauti kibiriuka
tik taip primuštų kiaušinių masės ( be lukštų ) ir aš neimčiau , kaip juos paskui padalinti , juk trynys būna sutrūksta , išsileidžia kaip normuoti tą masę

.... o įskilusių truputi , tikrai gali imti , iš parduotuvės irgi kartai parsinešam įskilusius , juk neišmetam , kažką su jais nuveikiam .