po tokios gausos,idesiu ir savo makalyne
pieniska mergaite
kiek svere,nezinau-savi valge
kodel tiek mazai,kas puosia su beze as lydausi nuo jos,nors dar niekaip neiseina lygiai padzibuoti
Papildyta:
dar vienas,su vaisiais
keno, Kokios pasakiskos kremines rozes
Noooriu i kursus
Noooriu i kursus
QUOTE(Asseni @ 2012 02 18, 16:16)
kaip jums,pati ir atvaziuociau
.
WOW kiek daug fainu graziu dailiu tortuku pirmam puslapi SAUNUOLES visom po balioneli
Ner uz ka
man si tema kaip narkotikas, negaliu be jos, ir jusu visu groziu gyventi
WOW WOW kaip grazu , baltai pavydziu kad moki su beze dirbti, as dar neprisiruosiu pabandyti
mergaites gal kas cia gali atsakyti
http://www.supermama...?...&p=53493559
WOW kiek daug fainu graziu dailiu tortuku pirmam puslapi SAUNUOLES visom po balioneli
QUOTE(Asseni @ 2012 02 18, 12:40)
erikiuxxx, ale is kut tu tokius dailius torciukus randi Aciu uz temute
Mergaites, labai dailus torciukai
Mergaites, labai dailus torciukai
Ner uz ka
man si tema kaip narkotikas, negaliu be jos, ir jusu visu groziu gyventi
QUOTE(keno @ 2012 02 18, 14:31)
po tokios gausos,idesiu ir savo makalyne
kodel tiek mazai,kas puosia su beze as lydausi nuo jos,nors dar niekaip neiseina lygiai padzibuoti
WOW WOW kaip grazu , baltai pavydziu kad moki su beze dirbti, as dar neprisiruosiu pabandyti
mergaites gal kas cia gali atsakyti
http://www.supermama...?...&p=53493559
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 18, 16:37)
.: , baltai pavydziu kad moki su beze dirbti, as dar neprisiruosiu pabandyti
tai,kad as dar nemoku su ja dirbti tsakant,mokausi ir istikruju nera taip lengva(tortu puosimas)kaip is sono atrodo
visoms po
Va mano ir šios dienos , kaip manot man keisti greitai ta veiduka ar nea , ne ruošias jau atvažiuot jį paimti : , ar kaip kitaip reanimuot balta spalvą?
dekui įdejos autorei Solen
Papildyta:
Be to gal kas pasakys ka blogai padariau saldainių masei ,kad ji atgal atsistato vos ne į pradine padetį, ant apatines juosteles , kantelio matosi ir jį per kelis kartus skaudžiau :
Papildyta:
Be to gal kas pasakys ka blogai padariau saldainių masei ,kad ji atgal atsistato vos ne į pradine padetį, ant apatines juosteles , kantelio matosi ir jį per kelis kartus skaudžiau :
Asseni
labai gerai atrodo ta gele
Keno
rozes fainuoles, as niekaip ju nesugebu padaryti
labai gerai atrodo ta gele
Keno
rozes fainuoles, as niekaip ju nesugebu padaryti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 18, 16:46)
keno, tau raudona roze
aciu va,man tokiu geliu neina padaryti karta dariau bijuna,gavosi
QUOTE(Asseni @ 2012 02 18, 15:46)
WOW, si roze man labai labai , jau senai tokia roze nusiziurejus
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 15:53)
Va mano ir šios dienos , kaip manot man keisti greitai ta veiduka ar nea , ne ruošias jau atvažiuot jį paimti : , ar kaip kitaip reanimuot balta spalvą?
Man viskas gerai
Erikiuxxx tiesiog išmozota ta spalva rusva turbut nuo pirštu kai tepiau drekinau teptuku ir pagalbininke sukinejosi tai nuo pirštu gal nuspalvinau. O ir akį kai perkeliau tai pilkšviau ten norisi kaip geriau o gaunasi man kaip visada ... nesinori sumalt ir paduot nekokybiškai .
Čia aš turiu galimybes pirkti iš paukštyno tiesiai kiaušinius ir su jais labai gerai pakyla visiem viskas. Ir man pasiule žmona to kad tipo kai daug sudužta ten eigoje tai gali man į kibiriuka ir vis pririnkti . Tai kai atsisakiau užsitraukiau nemalone ir įsiuti kažkokį keista. Kaip žmones nesupranta kad viešose maitinimo įmonese o ir namuose kiaušinius plauka tirpalais ir kt . kaip aš galečiau kepti ir padruodi , dovanoti torta kai panaudoti neaiškus produktai . Ir svarbiausia ,kad darbuotojo žmona labiausiai del to siunta , o darbuotojui dzin. Aš dvitryniu vos ne po padekla sunaudoju per sav. O aš su ja kursuoe sedžiu , :
Papildyta:
Beje kaip jums mano padeklas, iškirpau popietiu ir dekoratyviniu skilamušiu aplink perejau . Gal ka gali pasakyt ar vatmana po tortu tinka, nesutreksta ir nuo riebalo demes neatiranda?
Čia aš turiu galimybes pirkti iš paukštyno tiesiai kiaušinius ir su jais labai gerai pakyla visiem viskas. Ir man pasiule žmona to kad tipo kai daug sudužta ten eigoje tai gali man į kibiriuka ir vis pririnkti . Tai kai atsisakiau užsitraukiau nemalone ir įsiuti kažkokį keista. Kaip žmones nesupranta kad viešose maitinimo įmonese o ir namuose kiaušinius plauka tirpalais ir kt . kaip aš galečiau kepti ir padruodi , dovanoti torta kai panaudoti neaiškus produktai . Ir svarbiausia ,kad darbuotojo žmona labiausiai del to siunta , o darbuotojui dzin. Aš dvitryniu vos ne po padekla sunaudoju per sav. O aš su ja kursuoe sedžiu , :
Papildyta:
Beje kaip jums mano padeklas, iškirpau popietiu ir dekoratyviniu skilamušiu aplink perejau . Gal ka gali pasakyt ar vatmana po tortu tinka, nesutreksta ir nuo riebalo demes neatiranda?
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 02 18, 16:41)
Popieriukas labai gražiai atrodo apdirbtas , nelabai tinka vatmanas , gali ir drėgmė ir riebalai išeiti iš torto kraštų ( matytis ) , iškirpk maistinės plėvelės po apačia , ar bet kokio ceofano , galimas gėlių puokštėm vynioti permotamas popierius , bet jis baisiai slidinės kartu su tortu .
O apie kiaušinius tu teisi , ir truputi ne .... kremams toks atvejis netinkamas jokiu būdu ( jei į kremą isukami žali tryniai ) , jei kremas neapdirbamas aukšta temperatūra , bet medaus lakšteliams , pyragams ( šimtalapiui ), pynėms , dideliems keksams , kurie kepa ilgai , įskilias kiaušinis manau nieko nepakenks , bet gauti kibiriuka tik taip primuštų kiaušinių masės ( be lukštų ) ir aš neimčiau , kaip juos paskui padalinti , juk trynys būna sutrūksta , išsileidžia kaip normuoti tą masę .... o įskilusių truputi , tikrai gali imti , iš parduotuvės irgi kartai parsinešam įskilusius , juk neišmetam , kažką su jais nuveikiam .