Tinulia84 labai skromnai skoninga knygutė , tik gal galima plačiau , kiek svėrė ir kaip narcizų viduriukai padaryti
ai dar nevutės bošą jamu , alpėju nuo valgomos tehnikos ir visokių kitokių bezabrazijų
[quote=linette,2012 02 23, 20:41]
Tinulia84 labai skromnai skoninga knygutė , tik gal galima plačiau , kiek svėrė ir kaip narcizų viduriukai padaryti
svėrė apie 3kg o viduriukai išsispaudžiau apskritimą, jį subangavau, tada ant kempilėės įspaudžiau, na kad pasidarytų kaip kepurė ir uždėjau ant lapelių, įspeigiau kuokelius, viskas
svėrė apie 3kg o viduriukai išsispaudžiau apskritimą, jį subangavau, tada ant kempilėės įspaudžiau, na kad pasidarytų kaip kepurė ir uždėjau ant lapelių, įspeigiau kuokelius, viskas
Nevute-aiskus akumas
tinulia84 - labai skoninga, nu tobuleji akyse
tinulia84 - labai skoninga, nu tobuleji akyse
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 23, 21:10)
šitą nusižiūrėjau nuo rimos, na taip ant nuotraukos parašyta, tik gėles kitokias uždėjau tikiuosi nesupyks
Oi,merginos,nedrąsu man čia vis kelt mūsų su dukra pradžių pradžias,bet vis tiek rodau..Tiksliau čia mano mergaitės rankų darbas (turiu galvoj puošimą),aš nagus prikišau tik prie pastiliažo iškočiojimo ir indų plovimo
Šokoladinė simfonija
Šokoladinė simfonija
[quote=ReNcYtEa,2012 02 23, 23:11]
Oi,merginos,nedrąsu man čia vis kelt mūsų su dukra pradžių pradžias,bet vis tiek rodau..Tiksliau čia mano mergaitės rankų darbas (turiu galvoj puošimą),aš nagus prikišau tik prie pastiliažo iškočiojimo ir indų plovimo
Šaunuolė panelytė, o kiek jai metų? aš tik 27 metų tuo susidomėjau, tai gan senoka o jei panelė jauna tai ateity stebuklus darys
Šaunuolė panelytė, o kiek jai metų? aš tik 27 metų tuo susidomėjau, tai gan senoka o jei panelė jauna tai ateity stebuklus darys
mano pirmoji knyga
simtadienio tema-teismas.varskinis su persikais.pastilazas.4700gr
[/quote]
Nuostabi knyga, super
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 21:25)
Mano panelei 15
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 20:21)
šitą nusižiūrėjau nuo rimos, na taip ant nuotraukos parašyta, tik gėles kitokias uždėjau tikiuosi nesupyks
o aš ir galvojau , kur aš tą knygą mačiau , originalas nuostabus , bet ir kopija labai puiki
ReNcYtEa nesuprantu kas čia gali būt nedrąsu , bet man ir smalsu kiek metų puošėjai , kad laiką ne su bernais o prie tortų puošimo leidžia
zuikuti nu tu duodi , pirmoj fotkėj tai rimtai atrodo tokia gerai padėvėta TIKRA knyga tokia netgi patriušus , man net žodžių pritrūko nu jo majo super pavarei o kas tokius užsakinėja , bene tie kur už spyglių tupi
QUOTE(linette @ 2012 02 23, 21:42)
ReNcYtEa nesuprantu kas čia gali būt nedrąsu , bet man ir smalsu kiek metų puošėjai , kad laiką ne su bernais o prie tortų puošimo leidžia
Nedrąsu dėl to, kad prie daugumo lavbai varganai jau atrodom mes O puošėja laiką turbūt ir leidžia prie tortų, kad berno nėra
trazduk koks siltas ir mielas ir labai grazu tok pavaariskas tortukas
Tinulia grazi knyga
Rencytea saunuole tavo mergina
Nevute grulis akumas
Saules zuikuti tiesiog puiki knyga
Tinulia grazi knyga
Rencytea saunuole tavo mergina
Nevute grulis akumas
Saules zuikuti tiesiog puiki knyga