Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Tinulia84 labai skromnai biggrin.gif skoninga knygutė , tik gal galima plačiau , kiek svėrė ir kaip narcizų viduriukai padaryti g.gif ax.gif

ai dar nevutės bošą jamu thumbup.gif , alpėju nuo valgomos tehnikos wub.gif ir visokių kitokių bezabrazijų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 23 vasario 2012 - 18:44
[quote=linette,2012 02 23, 20:41]
Tinulia84 labai skromnai biggrin.gif skoninga knygutė , tik gal galima plačiau , kiek svėrė ir kaip narcizų viduriukai padaryti g.gif ax.gif

svėrė apie 3kg wink.gif o viduriukai išsispaudžiau apskritimą, jį subangavau, tada ant kempilėės įspaudžiau, na kad pasidarytų kaip kepurė ir uždėjau ant lapelių, įspeigiau kuokelius, viskas wink.gif
Atsakyti
Nevute-aiskus akumas thumbup.gif
tinulia84 - labai skoninga, nu tobuleji akyse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 23, 21:10)
Nevute-aiskus akumas thumbup.gif
tinulia84 - labai skoninga, nu tobuleji akyse biggrin.gif

šitą nusižiūrėjau nuo rimos, na taip ant nuotraukos parašyta, tik gėles kitokias uždėjau smile.gif tikiuosi nesupyks smile.gif
Atsakyti
Oi,merginos,nedrąsu man čia vis kelt mūsų su dukra pradžių pradžias,bet vis tiek rodau..Tiksliau čia mano mergaitės rankų darbas (turiu galvoj puošimą),aš nagus prikišau tik prie pastiliažo iškočiojimo ir indų plovimo blush2.gif
Šokoladinė simfonija
user posted image
Atsakyti
[quote=ReNcYtEa,2012 02 23, 23:11]
Oi,merginos,nedrąsu man čia vis kelt mūsų su dukra pradžių pradžias,bet vis tiek rodau..Tiksliau čia mano mergaitės rankų darbas (turiu galvoj puošimą),aš nagus prikišau tik prie pastiliažo iškočiojimo ir indų plovimo blush2.gif

Šaunuolė panelytė, o kiek jai metų? aš tik 27 metų tuo susidomėjau, tai gan senoka biggrin.gif o jei panelė jauna tai ateity stebuklus darys smile.gif
Atsakyti
smagu stebeti kaip mama su dukra tobuleja 4u.gif

------------
mano pirmoji knyga ax.gif
simtadienio tema-teismas.varskinis su persikais.pastilazas.4700gr
user posted image user posted image
Atsakyti

mano pirmoji knyga ax.gif
simtadienio tema-teismas.varskinis su persikais.pastilazas.4700gr

[/quote]
Nuostabi knyga, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 21:25)

Šaunuolė panelytė, o kiek jai metų? aš tik 27 metų tuo susidomėjau, tai gan senoka biggrin.gif o jei panelė jauna tai ateity stebuklus darys smile.gif

Mano panelei 15 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 20:21)
šitą nusižiūrėjau nuo rimos, na taip ant nuotraukos parašyta, tik gėles kitokias uždėjau smile.gif tikiuosi nesupyks smile.gif

o aš ir galvojau , kur aš tą knygą mačiau biggrin.gif , originalas nuostabus , bet ir kopija labai puiki wub.gif

ReNcYtEa nesuprantu kas čia gali būt nedrąsu , bet man ir smalsu kiek metų puošėjai , kad laiką ne su bernais o prie tortų puošimo leidžia

zuikuti nu tu duodi blink.gif , pirmoj fotkėj tai rimtai atrodo tokia gerai padėvėta TIKRA knyga tokia netgi patriušus biggrin.gif , man net žodžių pritrūko wub.gif nu jo majo super pavarei wub.gif blink.gif biggrin.gif o kas tokius užsakinėja , bene tie kur už spyglių tupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 23, 21:42)

ReNcYtEa nesuprantu kas čia gali būt nedrąsu , bet man ir smalsu kiek metų puošėjai , kad laiką ne su bernais o prie tortų puošimo leidžia

Nedrąsu dėl to, kad prie daugumo lavbai varganai jau atrodom mes ax.gif O puošėja laiką turbūt ir leidžia prie tortų, kad berno nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
trazduk koks siltas ir mielas ir labai grazu tok pavaariskas tortukas bigsmile.gif wub.gif

Tinulia grazi knyga mirksiukas.gif

Rencytea saunuole tavo mergina smile.gif

Nevute grulis akumas thumbup.gif

Saules zuikuti tiesiog puiki knyga thumbup.gif
Atsakyti