Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(mamusiuka @ 2012 02 23, 13:51)
Atsitiktinai radau štai tokį puslapiuką, ar esat kuri iš čia užsisakiusi ką, kaip tos modeliavimo masės įdomu g.gif
My Webpage

kad ten kainos zveriskos

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 23, 13:58)

K.LAPELYTE labai labai grazus torciukai,traukinukas superinis thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 02 23, 15:19)

k.lapelyte tas su zuvytem man wub.gif

aciu
Atsakyti
Traukinukas koks grazus! thumbup.gif

As siandien dariau tokia nesamone, kazko man sia savaite tortai gaunasi tokie brokuoti kazkokie (turbut menulis negeras) blush2.gif

Spekit kas cia? rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
Spėju - Boshiukas, nu kaip ten vyrai vadina elektrinis atsuktuvas- grąžtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 02 23, 16:08)
kad ten kainos zveriskos

drinks_cheers.gif man ir ten kainos kandžiojasi,nebent kokybė pas juos ten labai gera g.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 02 23, 16:15)

Spekit kas cia?  rolleyes.gif

O man į akumuliatorių panašu rolleyes.gif
Atsakyti
Oi ne biggrin.gif as siaip zalia ant tokiu dalyku, bet cia akumuliatorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 23, 16:20)
Oi ne biggrin.gif as siaip zalia ant tokiu dalyku, bet cia akumuliatorius  biggrin.gif

cha cha-atspėjau ax.gif Nu kur ten atspėjau-pažinau ax.gif Kaip gi kitaip-juk diplomuota autoūkio inžinierė-mechanikė ax.gif
Atsakyti
Na va, o aš vairuoti dar tik mokinuosi verysad.gif biggrin.gif
Akumuliatoriaus dar nemačiusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 23 vasario 2012 - 16:31
labai gražus lapelytes traukinukas 4u.gif na o mano knygutė - bezė, saldainių masė, kriaušinis-karamelinis, varškinis gaivumėlis wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 23, 16:15)
Traukinukas koks grazus!  thumbup.gif 

As siandien dariau tokia nesamone, kazko man sia savaite tortai gaunasi tokie brokuoti kazkokie (turbut menulis negeras)  blush2.gif

Man tai kuo aiškiausiai matosi, kad akumuliatorius thumbup.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 16:54)
  na o mano knygutė - bezė, saldainių masė, kriaušinis-karamelinis, varškinis gaivumėlis wink.gif

Kaaaip skaniai atrodo wub.gif Labai mielas tortas thumbup.gif
Atsakyti
Tai as dar karta grisiu prie padeklu tortams:parsinesu is parduotuves tvirto kartono deze,is jos issipjaunu man reikiamo dydzio padekla ir.....Ta padekla apdengiu popieriumi.Dabar jus man pasakykite,kokiu popieriumi apdengti ta kartono gabala...Ar tinka dovanoms vynioti popierius,ar kazkas kito....Aciu.
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 02 23, 16:10)
Tai as dar karta grisiu prie padeklu tortams:parsinesu is parduotuves tvirto kartono deze,is jos issipjaunu man reikiamo dydzio padekla ir.....Ta padekla apdengiu popieriumi.Dabar jus man pasakykite,kokiu popieriumi apdengti ta kartono gabala...Ar tinka dovanoms vynioti popierius,ar kazkas kito....Aciu.

Dovaniniu as dangiu,bet jis toks slidus,blizgus,ne toks kad plonukas buna,nes greit permirks nuo torto ir bus negerai.O tas nepermirksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2012 02 23, 10:32)
vienas mano gražiausiu  ax.gif 

labai grazu

QUOTE(Nevute @ 2012 02 23, 17:15)

nu gi akumas bigsmile.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 02 23, 17:54)
  na o mano knygutė - bezė, saldainių masė, kriaušinis-karamelinis, varškinis gaivumėlis wink.gif

kaip grazu!
Atsakyti