Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(Ruciukas @ 2012 02 22, 20:29)
Ačiū Asseni uz recepteli,bet kur gauti skystos gliukozės

pvz. cia: http://www_cake-deco...c...t&Itemid=74
laba visom smile.gif o dabar einu ziuret grozius biggrin.gif
Atsakyti
Oi didelis dėkui ramune,už greitą atsakymą
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 22, 20:37)
pvz. cia: http://www_cake-deco...c...t&Itemid=74
laba visom smile.gif o dabar einu ziuret grozius biggrin.gif

bet nepigus jisai, biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kepejeles. Retai cia pasirodau savo darbelius, bet rytdienai turiu padaryt viena torta ir man labai reikia Jusu- patyrusiu patarimu.
Zodz, tortas vyrui 40meciui. Norejau padaryt ruda (pienisko sokolado spalvos) torta, ant kurio desiu balta gele ir juoda cilindra (skrybele).
Apdengiau pastilazu torta, bet spalva vietoj rudos gavosi klaiki. Nei tai uzdusinta persikine, nei tai rusva... Zodziu, mazgote kazkokia doh.gif mase klaikiai nesidaze-nezinau net kodel- dazai geliniai Americolor, bet rudu neturejau, tai maisiau persikinius su juoda ciut ciut... bet ir tai cia jau antra pastilaza uzsiminkiau, nes pirmam dejau ukrainietiskus i karsta zelatina ir sutrauke tokiais plaukeliais blink.gif nu kur tu darysi plaukuota torta blink.gif
Patarkit, ka daryt... galvoju dazyt ant virsaus, bet esu dazius ant virsaus tik darydama medzio imitacija. Gavosi gerai, bet lygiai niekad nesu dazius. Bijau, kad nesigaus...

aciu, jei kas galesit atsakyt iki ryt 12 val. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 02 22, 23:45)
Sveikos, kepejeles. Retai cia pasirodau savo darbelius, bet rytdienai turiu padaryt viena torta ir man labai reikia Jusu- patyrusiu patarimu.
Zodz, tortas vyrui 40meciui. Norejau padaryt ruda (pienisko sokolado spalvos) torta, ant kurio desiu balta gele ir juoda cilindra (skrybele).
Apdengiau pastilazu torta, bet spalva vietoj rudos gavosi klaiki. Nei tai uzdusinta persikine, nei tai rusva... Zodziu, mazgote kazkokia  doh.gif mase klaikiai nesidaze-nezinau net kodel- dazai geliniai Americolor, bet rudu neturejau, tai maisiau persikinius su juoda ciut ciut... bet ir tai cia jau antra pastilaza uzsiminkiau, nes pirmam dejau ukrainietiskus i karsta zelatina ir sutrauke tokiais plaukeliais blink.gif nu kur tu darysi plaukuota torta  blink.gif
Patarkit, ka daryt... galvoju dazyt ant virsaus, bet esu dazius ant virsaus tik darydama medzio imitacija. Gavosi gerai, bet lygiai niekad nesu dazius. Bijau, kad nesigaus...

aciu, jei kas galesit atsakyt iki ryt 12 val. ACIU  4u.gif

Tai gal reikejo tirpinti ukrainietiskus saltam vandeni kartu su zelatina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 02 22, 22:45)
Apdengiau pastilazu torta, bet spalva vietoj rudos gavosi klaiki. Nei tai uzdusinta persikine, nei tai rusva... Zodziu, mazgote kazkokia  doh.gif mase klaikiai nesidaze-nezinau net kodel- dazai geliniai Americolor, bet rudu neturejau, tai maisiau persikinius su juoda ciut ciut... bet ir tai cia jau antra pastilaza uzsiminkiau, nes pirmam dejau ukrainietiskus i karsta zelatina ir sutrauke tokiais plaukeliais  blink.gif nu kur tu darysi plaukuota torta  blink.gif

aciu, jei kas galesit atsakyt iki ryt 12 val. ACIU  4u.gif

Dazyk su kempinele,dazus truputi praskiedi vandeniu arba degtine,tik TRUPUTI kad butu vistiek tirstoki,ir davai su kempinele stampuoji,graziai,lygiai viskas pasidengia,dariau taip su juoda,nesimato jokiu bryzgu ir pan.
Atsakyti
Sveikutės, ateinu su klasimu. Pasidariau šį rytą PASTILAŽo PAGAL CIPCIUKĄ skirto tortu dengimui. Kažkur skaičiau kad jis per nakti turi "subręsti". AR GALIMA BUS VAKARE JUO DENGTI TORTĄ ? smile.gif Ar galiu ir tiek nelaukti?

Aš ne pirmą kartą darau tą masę, bet ją vis iš vakaro pasidarydavau, dabar nespėjau ax.gif tad iškylo klausimų ?

vienas mano gražiausiu ax.gif
Medaus tortukas, dengta pastilažu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 02 22, 23:45)
Sveikos, kepejeles...

kiek man yra buvę kad sutraukia "plaukeliais" tai tikrai nuo to kad želatinas neištirpsta iki galo doh.gif visada jį pilu per sietelį tada nebebūna jokių plaukelių 4u.gif (esu darisu tik su americolor dažais ir ne pastilažą, o MMG)
Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2012 02 23, 08:32)

vienas mano gražiausiu  ax.gif 
  Medaus tortukas, dengta pastilažu:

bigsmile.gif Vau toks gaivus,toks vasariskas-labai grazus 4u.gif
Atsakyti
rašau ir čia..
jei rafaello tortui sviestą ir kondensuotą sumaišius su grietinėle, išsiskyrė sunka, na, pasukos, jau išgelbėti nebepavyks, ane? nes kaitinant tik dar labaiu pasukos skirsis, nes kais grietinėlė išplakta... ar klystu?
o kur tada sunaudoti tą nevykusį kremą? išmesti tai man gaila...
na ot nesėkminga diena sad.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytes, reikia patarimo 4u.gif

Esu naujokė, bet noriu nustebinti ne tik saviškius, bet ir svečius.

Pasidariau snikers tortuka. Dabar sunkiausia dalis - papuošimas doh.gif

Anksčiau esu darius karamelinį ganašą, nepavyko doh.gif

Gal beze??

Dar turiu baltu zefyriuku/saldainiuku nusipirkus dengimui, bet nesiryžtu blush2.gif

Jokių dažų neturiu unsure.gif

Na paparaščiausiai tikriausiai būtų užpilti šokoladiniu glaistu, ar ne?

Labai būčiau dėkinga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 23 vasario 2012 - 11:01
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 23, 11:43)
rašau ir čia..
jei rafaello tortui sviestą ir kondensuotą sumaišius su grietinėle, išsiskyrė sunka, na, pasukos, jau išgelbėti nebepavyks, ane? nes kaitinant tik dar labaiu pasukos skirsis, nes kais grietinėlė išplakta... ar klystu?
o kur tada sunaudoti tą nevykusį kremą? išmesti tai man gaila...
na ot nesėkminga diena sad.gif

Pavyks, kaitinti, paplakti, paskui vėsinti, paskui išplakti. Į kurią pusę bus išmetama? cool.gif Gal Kaune? bigsmile.gif
Atsakyti