Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(rutcka @ 2012 02 21, 12:02)
...Norėjau tik paklausti, iš ko darėt žiedkočius?  g.gif

Ten vielutes ir teipas

QUOTE(Ruciukas @ 2012 02 21, 16:44)
Asseni, būk gerute, gal galėtum numest nuorodėlę ar parašyt receptuką

http://www.supermama...?...&p=46215459

QUOTE(konfetti @ 2012 02 21, 17:08)
kepam kepam  biggrin.gif  Kai tokių šedevrų kaip čia dar nemokam, tai ir belieka blyninius kept  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 02 21, 18:41)
As siandien gaminau pirmaji savo Makvyna, ......

thumbup.gif , visai gerulis gavosi
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2012 02 20, 22:44)
Sveikos  4u.gif
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot  bigsmile.gif  wub.gif
va mano savaitgalio baliukui tortas  ax.gif
turtingas kavos tortas,pastiliazas ir aisingas (nesveriau)
user posted image

Labai gražu ir neperkrauta wub.gif
Ar galit man papasakot kaip pavyksta tokios kvarbatkikės gėlyčių išgaut, niu kiek bandau niekaip doh.gif gal storiau iškočiot reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2012 02 21, 20:06)
Labai gražu ir neperkrauta wub.gif
Ar galit man papasakot kaip pavyksta tokios kvarbatkikės gėlyčių išgaut, niu kiek bandau niekaip doh.gif gal storiau iškočiot reikia g.gif

Aciu ax.gif kai atsispaudi pvz. apvalu pastiliaza, tada imi medini iesmeli maistui naudojamas jis toks yra (bent jau seniau taip darydavau, o sia gele pabandziau su spec. irankiu Sitas irankis, ir tas galas kur yra storas ir smailejantis tada ir siokioji prie krastu truputi paspausdama, tikiuosi supratai blush2.gif
Papildyta:
va kaip daro tuos krastelius, tik turi neperspausti
http://call-me-cupca...le-flowers.html
tikiuosi padejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 21, 20:03)
Ten vielutes ir teipas
http://www.supermama...?...&p=46215459
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nerealu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif , visai gerulis gavosi

Asseni ar sio recepto nera virsutineje temoje ? gal ji ideti ?
ir dar, truputi neaisku man blush2.gif ka reikia istraukti is voneles ?
turbut tirpinama zelatina doh.gif biggrin.gif
O figureliu lipdymui ji tinkama ?
ACIU is anksto 4u.gif

QUOTE(agu0na @ 2011 04 08, 08:57)
dome  as dariau pagal si recepta:

5a.s  salto vandens
2a.s  zelatinos
500g pudros cukraus  dan cuker
3a.s gum trgacanth
2a.s skystos gliukozes
3a.s labai sviesaus aliejaus  plius 1a.s aliejaus ipilu veliau
1 did. kiausinio baltymas neplaktas

eiga: zelatina uzpilti salt vandeniu, palikti 30 min.
        pudros apie 450g issijoti su gum tragacanth atskirame inde
        zelatina istirpinti,istraukti is voneles,toliau pasiimti sauksta suslapinti ji karstame vandeny tuomet lengvai pamatuoji 3 a.s skystos gliukozes ir ipili i zelatina, toliau ipilti 3a.s aliejaus ir labai gerai ismaisyti, iki vienalytes konsistencijos tada
       si misini supili i cukr. pudr. misini ,is maisyti, supilti baltyma.As viska plaku su mikseriu
       ant didelio greicio,turi gautis labai balta vienalyte islaikanti savo forma mase .
Jei per skysta ideti palaipsniui likusia pudra,viska isimti is indo ,padaryti kamuoli aptepti aliejumi ir ideti i maiseli,dar ideti i plastmasini konteineri gerai uzdaryti ir ideti i saldytuva 12 val. arba per nakti tam kad subrestu .Man gavosi gera mase.  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 vasario 2012 - 21:33
erikiuxxx, jo, zelatina. Cia yra geliu mase. Pagal mane ji netinka figurelem, netinka niekam apart geles, nebent aguOna gali ka kitaip pasakyt
Papildyta:
Siaip, is sitos geliu mases (t.y. pagal sita recepta) Alan Dann daro savo beprotiskai fantastiskas geles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 vasario 2012 - 21:47
QUOTE(Asseni @ 2012 02 21, 21:50)

Aciukas, o 3a.s gum trgacanth o saukstukus imti be kaupo turbut?
Atsakyti
erikiuxxx, nu jo, be kaupo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 vasario 2012 - 09:51
Asseni, aciu as sio recepto irgi ieskojau wub.gif
Atsakyti
Merginos,ka galit pasakyt apie Tylose powder,ar naudojat,ar patinka?
Atsakyti
Aciu labai kam patiko mano pirmas prisviles Makvynas biggrin.gif 4u.gif labai daug keikiaus kol as ji padariau blush2.gif del akiu gal ir teisybe kad reiketu viena arciau kitos, kitam kartui reikes kitaip pabandyt (nors sakiau kad tokio daugiau nedarysiu) biggrin.gif

Lilan labai grazus torciukas, tik idomu koks ten rastukas ant sono, nelabai matosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 02 22, 12:02)
Aciu labai kam patiko mano pirmas prisviles Makvynas biggrin.gif  4u.gif labai daug keikiaus kol as ji padariau  blush2.gif del akiu gal ir teisybe kad reiketu viena arciau kitos, kitam kartui reikes kitaip pabandyt (nors sakiau kad tokio daugiau nedarysiu) biggrin.gif

Lilan labai grazus torciukas, tik idomu koks ten rastukas ant sono, nelabai matosi smile.gif  4u.gif

Fainas makvynas thumbup.gif as tai neisdrisau bandyt daryt jo ax.gif gal kada ir pabandysiu blush2.gif
Aciu. ten visaip bangavau su aisingu ta sona, aisku pirma karta nelabai graziai gavosi ax.gif
Atsakyti
Ačiū Asseni uz recepteli,bet kur gauti skystos gliukozės
Atsakyti