Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 21, 14:28)
Man daugiau domina pirmieji , ar neblogi?

geri 4u.gif naudoju rolleyes.gif

QUOTE(AAI @ 2012 02 21, 15:51)
Akvilyte,tai jus ta krema su trupiniukais karstu peiliu aptepate?Ar tik karstu peiliu aptepta aplyginate?

ziurint kiek trupinių pridedu doh.gif jei per daug tai tepu su karštu, jei mažiau tai tik palyginu su karštu biggrin.gif dujas šalia užsidegu ir vis pašildau... kai neturėjau dujų tai užsivirdavau puodelį vandens ir į tą verdantį vandenį merkdavau.. tik kaskart vandenį reik nuvalyt biggrin.gif

ps. mane galima TUjinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 22:39)
unsure.gif  mastau.gif
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif

Asseni, būk gerute, gal galėtum numest nuorodėlę ar parašyt receptuką
Atsakyti
QUOTE(kr1stute @ 2012 02 21, 16:10)
LILAN ,labai simpatiskas tortukas 4u.gif  wub.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 21, 13:53)
Na nejaugi nieks nekepat blynisko torto siandien?  biggrin.gif laukiam foto cool.gif

kepam kepam biggrin.gif Kai tokių šedevrų kaip čia dar nemokam, tai ir belieka blyninius kept lotuliukas.gif
user posted image
cukinijų blynų tortas smile.gif
Atsakyti
KONFETTI, lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Konfeti nuostabus tortas biggrin.gif , papuošimas toks elegantiškas subtilus , spalvų gama nuostabi lotuliukas.gif , pradėms per monitorių tą gabalą suryčiau essen.gif , bet kažko mano širdis jaučia , kad nebeliko nė trupinuko cry.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 21, 17:41)
Konfeti nuostabus tortas  biggrin.gif  , papuošimas toks elegantiškas subtilus , spalvų gama nuostabi lotuliukas.gif  , pradėms per monitorių tą gabalą suryčiau  essen.gif , bet kažko mano širdis jaučia , kad nebeliko nė trupinuko  cry.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi ačiū lotuliukas.gif lotuliukas.gif

...o aš toliau lauksiu šios temos tikrųjų grožybių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, su blynu svente visas! clap_1.gif o tas blynu tortas thumbup.gif

As siandien gaminau pirmaji savo Makvyna, gavosi ziauriai brokuotas blush2.gif ir toks biski i bulka panasus unsure.gif Geriau jau buciau blynus kepusi biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
NEVUTE,man labai grazus 4u.gif ir foto grazi thumbup.gif
Atsakyti

NEVUTE, ir cia pirmas??????? wub.gif
na , nebent broka pati matai smile.gif man tai nesimato blink.gif super smile.gif as vis nedrystu masiniuko lipdyt doh.gif
Atsakyti
jei akytes butu siek tiek didesnes arba tada arciau viena kitos , Makvynas i save labiau butu panasus ax.gif
isivaizduoju kaip vaikas apsidziaugs toki grozi pamates thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 16:25)
geri  4u.gif  naudoju  rolleyes.gif

Tada reiks nusipirkti ir man biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 02 21, 18:41)

As siandien gaminau pirmaji savo Makvyna, gavosi ziauriai brokuotas  blush2.gif ir toks biski i bulka panasus  unsure.gif Geriau jau buciau blynus kepusi biggrin.gif

Masiniukas puikus thumbup.gif wub.gif , nors biski kitoks biggrin.gif
Atsakyti