Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 09:51)
na papasakosiu kaip darau aš  biggrin.gif  pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų  bigsmile.gif  vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip  lygiai bent jau man apsidengia  biggrin.gif jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais  biggrin.gif  na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis  biggrin.gif

Na dabar tai jau viskas aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 08:16)
Labas. Jei galit atsakykit ir į mano klausimą  4u.gif
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū  4u.gif

Mano patirtis dar menka,bet as tepu tik viena karta sviestiniu+pudra+pienas,pries tai apipjaunu forma kad krastai butu lygus.Aptepu,tada idedu i saldytuva ir issikocioju dengimo mase ir dengiu.Papildomai nelaikau,kad ten visiskai susaltu ax.gif ir man rodos taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 21, 10:58)
Mano patirtis dar menka,bet as tepu tik viena karta sviestiniu+pudra+pienas,pries tai apipjaunu forma kad krastai butu lygus.Aptepu,tada idedu i saldytuva ir issikocioju dengimo mase ir dengiu.Papildomai nelaikau,kad ten visiskai susaltu  ax.gif ir man rodos taip gerai.

Kokia jums dengimo masė geriausia, t.y. kaip pradedančiajam lengviausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 10:41)
Kokia jums dengimo masė geriausia, t.y. kaip pradedančiajam lengviausia? 4u.gif

Pirktine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 09:39)


Orchideja Vanda



Nerealu wub.gif Norėjau tik paklausti, iš ko darėt žiedkočius? g.gif
Atsakyti
Na nejaugi nieks nekepat blynisko torto siandien? biggrin.gif laukiam foto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 02 21, 11:56)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 02 21, 08:46)
Sveikos. Kadangi mokėte mane kaip dirbti su raidėmis, jaučiu pareiga parodyti kas gavosi ax.gif Matau, kad truputi kreivai gavosi, bet..... vistiek pavasariu kvepia  mirksiukas.gif

Tortukas labai mielas wub.gif toks pavasariskas thumbup.gif wub.gif
Ar as blogai matau blush2.gif ar jis tik kremu teptas, mases nera ? unsure.gif


============

mergaites ar kas naudojot tokius miltus tortams ? ar jie geri ?
user posted image

user posted image
Papildyta:
Man daugiau domina pirmieji , ar neblogi?
Nes kur melinas pokas tai savaime jie turi buti geri, nes dvigubai brangesni uz pirmosius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 vasario 2012 - 14:23
erikiuxxx, gerai matai mirksiukas.gif jis plonai pateptas šl.beze ir puoštas šl.beze su pastilažo gėlytemis todėl, kad visiems kam darau (daugumai) nenori dengimo masės, jei pastebėjai, dauguma mano tortu su šl.bezė, šokolado tvorelėm ir pnš. nes "mano krašte" kažkaip nemėgsta tos masės g.gif O visai nieko būtų pasitobulinti puošima su pastilažu, kartais ta bezė labai nusibosta doh.gif
Dėl miltų tai atidžiai reikia pažiūrėti kokia jų tiksli sudėtis, nes tokie "skirti tortams" "kepiniams" ir t.t. gali būti ir su krakmolu maišyti ir kokių kepimo milteli primaišyta g.gif
Atsakyti
ASSENi ,jusu orchidejai apibudinti nera zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Akvilyte,tai jus ta krema su trupiniukais karstu peiliu aptepate?Ar tik karstu peiliu aptepta aplyginate?
Atsakyti
LILAN ,labai simpatiskas tortukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti