QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 09:51)
na papasakosiu kaip darau aš pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis
Na dabar tai jau viskas aišku, ačiū