Sveikos
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot
va mano savaitgalio baliukui tortas
turtingas kavos tortas,pastiliazas ir aisingas (nesveriau)
QUOTE(lilan @ 2012 02 20, 21:44)
Sveikos
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot
va mano savaitgalio baliukui tortas
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot
va mano savaitgalio baliukui tortas
Nors foto nelabai kokybiska, bet tortukas man fainas
Papildyta:
QUOTE(Monlida @ 2012 02 20, 19:07)
Labukas visoms nepatingejau ir pasidariau cukraus dengimo Padariau ir as savo pirmaji blyna,
Saunuole, pirmas blynas puikus kekvienu kart bus vis geriau
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 20:39)
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
O vat knygu neturiu, o nepamaisytu
As irgi esu dariusi pora kartu pagal si recepta,bet man mase gavosi beveik kaip akmuo
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 20:39)
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
O vat knygu neturiu, o nepamaisytu
cia keleta yra zurnalu http://www_cake-deco...c...1&Itemid=84
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 19:39)
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
O vat knygu neturiu, o nepamaisytu
jus be knygu darote geles, kurios nesiskiria nuo tikru, man jos buvo ir pries pusmeti ir dabar labai grazios. aisku tobulumui ribu nera
reisk tuomet pasiieskoti tos mases, gal kas ir pavyktu i ta puse, nors
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 20, 23:54)
Nors foto nelabai kokybiska, bet tortukas man fainas
Tai va kad blogai gavosi foto aciu
Asseni, orhideja tikai norisi pamirkyti i vandeni
Labas. Jei galit atsakykit ir į mano klausimą
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 09:16)
Labas. Jei galit atsakykit ir į mano klausimą
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū
pirmu sluoksniu (kremas su trupinukais) kai aptepu ti palaikau kol gerai sustingsta, paskui kai aptepu tik kremu tai arba laikau arba ne... priklausomai nuo turimo laiko kiekio...
Asseni, man jau keli zmones sakė, kad mano tortai jau nesveiki.. tai tavo gėlės irgi (nerealu!!!!!)
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 09:26)
pirmu sluoksniu (kremas su trupinukais) kai aptepu ti palaikau kol gerai sustingsta, paskui kai aptepu tik kremu tai arba laikau arba ne... priklausomai nuo turimo laiko kiekio...
Asseni, man jau keli zmones sakė, kad mano tortai jau nesveiki.. tai tavo gėlės irgi (nerealu!!!!!)
Asseni, man jau keli zmones sakė, kad mano tortai jau nesveiki.. tai tavo gėlės irgi (nerealu!!!!!)
Tai dar tada paaiškinkit kaip suprasti pirmu sluoksniu su trupinukais? Aš žadu sviestinį kremą daryti tą kur sviestas su kondensuotu 1:1. Ar tik šio kremo aptepimui prieš apdengimą neužtenka? Kažkaip neradau parašyta kad būtų pirmu ir antru sluoksniu Ar jūs čia turit mintį pačio torto pertepimo kremą? Ačiū kad nepatingėjote atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 09:31)
Tai dar tada paaiškinkit kaip suprasti pirmu sluoksniu su trupinukais? Aš žadu sviestinį kremą daryti tą kur sviestas su kondensuotu 1:1. Ar tik šio kremo aptepimui prieš apdengimą neužtenka? Kažkaip neradau parašyta kad būtų pirmu ir antru sluoksniu Ar jūs čia turit mintį pačio torto pertepimo kremą? Ačiū kad nepatingėjote atsakyti
na papasakosiu kaip darau aš pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis