Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Sveikos 4u.gif
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot bigsmile.gif wub.gif
va mano savaitgalio baliukui tortas ax.gif
turtingas kavos tortas,pastiliazas ir aisingas (nesveriau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2012 02 20, 21:44)
Sveikos  4u.gif
Kokiu groziu po paskutinio apsilankymo pridejot  bigsmile.gif  wub.gif
va mano savaitgalio baliukui tortas  ax.gif

Nors foto nelabai kokybiska, bet tortukas man fainas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Monlida @ 2012 02 20, 19:07)
Labukas visoms mirksiukas.gif nepatingejau ir pasidariau cukraus dengimo  Padariau ir as savo pirmaji blyna,

Saunuole, pirmas blynas puikus thumbup.gif kekvienu kart bus vis geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 20:39)
unsure.gif  mastau.gif
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif

O vat knygu neturiu, o nepamaisytu smile.gif

As irgi esu dariusi pora kartu pagal si recepta,bet man mase gavosi beveik kaip akmuo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 20:39)
unsure.gif  mastau.gif
Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif

cia keleta yra zurnalu http://www_cake-deco...c...1&Itemid=84
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 19:39)
unsure.gif  mastau.gif

jus be knygu darote geles, kurios nesiskiria nuo tikru, man jos buvo ir pries pusmeti ir dabar labai grazios. aisku tobulumui ribu nera smile.gif
reisk tuomet pasiieskoti tos mases, gal kas ir pavyktu i ta puse, nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 20, 23:54)
Nors foto nelabai kokybiska, bet tortukas man fainas wub.gif

Tai va kad blogai gavosi foto doh.gif aciu ax.gif
Atsakyti
Asseni, orhideja tikai norisi pamirkyti i vandeni thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Kadangi mokėte mane kaip dirbti su raidėmis, jaučiu pareiga parodyti kas gavosi ax.gif Matau, kad truputi kreivai gavosi, bet..... vistiek pavasariu kvepia mirksiukas.gif
"Varškinis su persikais" 2,3 kg
user posted image
Ačiū už pagalba aciuks.gif
P.S. Nuotrauka tai doh.gif
Atsakyti
Labas. Jei galit atsakykit ir į mano klausimą 4u.gif
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 09:16)
Labas. Jei galit atsakykit ir į mano klausimą  4u.gif
Ar kai tortuką aptepi sviestiniu kremu jį reikia prieš dedant pastiliažą palaikyti dar kiek nors, ar galima iš karto jau ir dėti apdengimą? O jei reikia palaikyti tai kiek laiko, ir ar šaldytuve? Ačiū  4u.gif

pirmu sluoksniu (kremas su trupinukais) kai aptepu ti palaikau kol gerai sustingsta, paskui kai aptepu tik kremu tai arba laikau arba ne... priklausomai nuo turimo laiko kiekio...

Asseni, doh.gif man jau keli zmones sakė, kad mano tortai jau nesveiki.. tai tavo gėlės irgi lotuliukas.gif tongue.gif wub.gif (nerealu!!!!!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 vasario 2012 - 09:27
QUOTE(akvilyte @ 2012 02 21, 09:26)
pirmu sluoksniu (kremas su trupinukais) kai aptepu ti palaikau kol gerai sustingsta, paskui kai aptepu tik kremu tai arba laikau arba ne... priklausomai nuo turimo laiko kiekio...

Assenidoh.gif man jau keli zmones sakė, kad mano tortai jau nesveiki.. tai tavo gėlės irgi  lotuliukas.gif  tongue.gif  wub.gif  (nerealu!!!!!)

Tai dar tada paaiškinkit kaip suprasti pirmu sluoksniu su trupinukais? Aš žadu sviestinį kremą daryti tą kur sviestas su kondensuotu 1:1. Ar tik šio kremo aptepimui prieš apdengimą neužtenka? Kažkaip neradau parašyta kad būtų pirmu ir antru sluoksniu g.gif Ar jūs čia turit mintį pačio torto pertepimo kremą? Ačiū kad nepatingėjote atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 21, 09:31)
Tai dar tada paaiškinkit kaip suprasti pirmu  sluoksniu su trupinukais? Aš žadu sviestinį kremą daryti tą kur sviestas su kondensuotu 1:1. Ar tik šio kremo aptepimui prieš apdengimą neužtenka? Kažkaip neradau parašyta kad būtų pirmu ir antru sluoksniu  g.gif  Ar jūs čia turit mintį pačio torto pertepimo kremą? Ačiū kad nepatingėjote atsakyti  4u.gif

na papasakosiu kaip darau aš biggrin.gif pirmiausiai vos permatomu sluoksniu aptepu tortą jei jo pertepimas tarkim gritinėlė... na mikštas toks... tada dedu apstingt, tada jau lyginu su tuo kremu, tik į jį pridedu sijotų trupinukų bigsmile.gif vel stingt, tada jau kremu be trupinukų.. jo sluoksnis irgi permatomas toks...
jei nedėt trupinukų tai ir pacio sviestinio kremo sueina daugiau ir ne taip lygiai bent jau man apsidengia biggrin.gif jei tortas forminis (ty jau būna apiplaustytas suformuotas, tai pirmo sluoksnio netepu.. iškart su trupinukukais biggrin.gif na ir didziausias pagalbininkas čia: karštas peilis biggrin.gif
Atsakyti