Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt...

Adrija jūsų paskutinis vaikiškas tortas nuostabus , mano subjektyvia nuomone vaikiški tortai niekada nebus perkrauti ir detalių juose niekad nebus per daug schmoll.gif , nes pati mačiau kaip vieną tortą mažiukai nurenginėjo lotuliukas.gif , buvo vos ne peštynės kam klius drugelis , kam gėlytė ...Vaikams svarbu daug gražių detalių , kurias galima imt ir suvalgyt biggrin.gif , o dar geriau ir juodai dienai pasislėpt biggrin.gif ,vaikiški tortai džiaugsmą turi nešt būtent valgytojams mažiems o ne mamoms ir tetoms 4u.gif

Kirbe knyga mane nuginklavo galutinai wub.gif wub.gif aš ją jei galima nusivogiau tongue.gif

Asseni turbūt gausiu per ausį , nes tokiom patyrusiom kepėjom nieks taip nesako , bet tamstos gėlės greit kvepėt pradės wub.gif ,prieš metelius kokius tokios tobulos tikrai dar nebuvo,jūsų kruopštumas ir užsispyrimas nepakartojami wub.gif

Pasta tortukas kaip tortukas , bet bantukas labai dailiai surištas smile.gif

Eda.edita zopkė pasakiška ir meškiai tokie romantikai imk 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 02 20, 17:18)
Ačiū. Na va jau du balsai už šią masę. O jūs iš vis pirmą kartą iš jos darėte ir iš karto pavyko? Bijau, kad gali nepavykti iš vis. Tai ir klausinėju.

Gavosi, bet tikrai ne tokia gera kaip gaunasi dabar... Tortuka apdengiau be problemu tikrai, bet... nesvarbu ar pirmas, ar desimtas... visada pasitaiko nesekmiu... tik reikia dirbti, bandyti... kaip mergaites sako, reikia atidirbti... ir jums manau pavyks... tik laikykites recepto ir manau viskas bus puiku... 4u.gif sekmingo jums darbelio ir lauksim pasirodant... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 20, 15:11)
Kirbe,tavo senas postas su batelio iškarpa tikrai yra nekomentuojamoj temoj 9psl pačiam viršuj (rašau čia,nes anoj temoj nenorėjau komentuot) Nesuprantu-ar čia tik man rodo,o kitom ne  g.gif  Dukra vakar kaip tik pagal ją batelį lipino

tada gal reiktu ištrinti nauja...man irgi nerodė senos iškarpos,todel per nauja ydejau....
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 02 20, 16:58)
Gavosi, bet tikrai ne tokia gera kaip gaunasi dabar...  Tortuka apdengiau be problemu tikrai, bet... nesvarbu ar pirmas, ar desimtas... visada pasitaiko nesekmiu... tik reikia dirbti, bandyti... kaip mergaites sako, reikia atidirbti... ir jums manau pavyks... tik laikykites recepto ir manau viskas bus puiku...  4u.gif  sekmingo jums darbelio ir lauksim pasirodant... 4u.gif

Ačiū už palinkėjumus. Savaitgaliui bandysiu sesės gimtadieniui kažką paprasto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 02 20, 16:11)

Labai labai faina sofkute su mieskiukais, ir su nuotraukomis patiko super wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 02 20, 17:10)
tada gal reiktu ištrinti nauja...man irgi nerodė senos iškarpos,todel per nauja ydejau....

O man nerodo tos pirmu idetu, kur buvo 9psl. verysad.gif jusu avataro irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaina @ 2012 02 19, 19:32)
Stai dar vienas tortukas,,Snikersas,,puostas pastilazu.Buvo skirtas kalbos kursu baigimo proga:)

Laba
o geras net pagalvojau kad , pec man pagal užsakyma, ir man penktadieniui reikejo tik mat dag dienai , ir dariau meduti tik pagal tradicija trupiniais puošiau . thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif nepatingejau ir pasidariau cukraus dengimo mase pagal cipciuka.gavosi daug geresne,nei pagal si receptuka http://kristi.erdves.../apdengimo.html. Si mase dar ir dabar suvyniota stovi,net nesinori kazka lipdyti.labai jau kieta,nepaklusni g.gif Padariau ir as savo pirmaji blyna,gal kuri nors galetu numesti nuoroda,kur paaiskinta kaip ikelti nuotrauka,nes net nenutuokiu blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
Nu va pirmas blynelis. Tortas "Raffaello" dengtas ir puostas cukraus mase 4u.gif
[photo id=skdbrrwbkgbqbssxwqdkkttdrtrfk type=vi style=1 align=no link=photo]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 13:01)
Aciu, mergaites.  4u.gif
Nera taip sunku kaip atrodo. Sakyciau, 50 proc. graziu geliu duoda tinkama geliu mase, bent jau man. Kol neatradau geros geliu mases, tol bijojau geliu, o geles bijojo manes laugh.gif ir mes niekaip negalejom susidraugaut  doh.gif

Man anita sako, kai turesi laiko, padaryk man orchideja, as ja i vaza pastatytsiu  lotuliukas.gif

Jusu totai kaip visuomet labai labai, patys patys.... taip grazu pasiziureti ir tuo paciu tureti postumi siekti vis daugiau kai pamatai tokius tortus kaip jusu, tokias nuostabias geles. o kaip tos mases ieskoti reik? biggrin.gif turiu keleta knygu kaip daryti geles, bet vis nutylima apie mase, is ko ji pagaminta. g.gif tai manau tos geliu knygos ir dulkes dar ilgai pas mane blush2.gif

Atsakyti
Aciu visoms, kurios pastebejo mano torta 4u.gif

Asseni - geles tobulos wub.gif

Kirbe - knyga labai grazi

Edi.ta - tas su sofkute tos "minkstas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 02 20, 16:46)
Asseni turbūt gausiu per ausį

unsure.gif mastau.gif

Merginos, geles darau is aguOnos geliu mases. receptukas yra kazkur SM, aguOna rase. Uz ka jai DIDZIULIS ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif

O vat knygu neturiu, o nepamaisytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 vasario 2012 - 20:53
QUOTE(Asseni @ 2012 02 20, 21:39)

blush2.gif ai prašau nesupykt , norėjau tik pastebėt , kad prieš metus nebuvo taip gerai kaip dabar ir pabijojau , kad kritika bus nesuprasta tai ir nusišnekėjau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
linette, cirkininke biggrin.gif Aisku kad nebuvo. Tai dar ir pries pusmieti nebuvo. Tai cia ne kritika, cia pagyrimas
Atsakyti