Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Tai kaip supratau, vos ne kaip nusisypsos sekme, kada prades moketi smile.gif kaip idomu, no ko cia priklauso smile.gif

Gal kas susiduret , gaunam HAUSE BENEFIT , bet norim pereit gyvent i kita miesta, ten butu nauja savivaldybe, kazi ar beduotu namo benefitus?(pajamos niekas nesikeite)
Atsakyti
HOUSING BENEFITS reiks tvarkytis ish naujo

linniux,ner ko bijot- jei viska darai teisingai, anksciau ar veliau, jie tures sumoket tai, kas priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 30 balandžio 2012 - 01:39
Tikiuos, kad taip nebus, kad nebeduos? nes pa kol kas nesikeite niekas pas mus.

O sakykit juk duoda koki atsakymas ar gausim child benefit ir working tax creditus ?
ar taip ir lauki. O jai ten nera jokio atsakymo kelis men. ar reik pasitikslint pasiskambint kaip ten kas?
Atsakyti
na, galima ir pasiskambint i helpline, nors jie visad informuoja kas ir kaip paraishkoje nurodytu adresu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 30, 00:37)
HOUSING BENEFITS reiks tvarkytis ish naujo

linniux,ner ko bijot- jei viska darai teisingai, anksciau ar veliau, jie tures sumoket tai, kas priklauso smile.gif

na ta tai zinau kad nera ko bijoti, bet noriu issiusti viska teisingai kad daugiau nieko neprasytu, nes noretusi jau gauti pinigelius, kolkas sunkoka mums cia, sukasi mintys apie y lt gryzima, bet dar vis vilties turiu kad kai gausim pinigelius bus daug lengviau, todel norisi viska issiusti teisingai, kad nesikabinetu jie daugiau...
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 04 30, 00:37)

Prisikniso ir prie musu del Self rolleyes.gif net netilpo viskas i ju duota voka,kiek prase visko ax.gif
Atsakyti
SVeiki,

self employmenta as saip ne taip issprendziau, neirodziau visu valandu, gavosi permoka,bet cia ne beda...
Beda va cia doh.gif - gaunu sestadieni rudaji vokeli wub.gif , atsiplesiu blink.gif Esu suporuota su zmogumi, kurio akyse neesu maciusi, regejusi.Ir klausia manes, kodel nuo 20 may 2012 ( juk dar ta data tik bus..) nedariau joint claimo! As gyvenu name, kuriame 5 butai, kaimynu nepazistu vardu nezinau, tik siaip pasisveikinam, bet itariu, is kuriu butu gali buti mano @mylimasis, pagal pavarde ir ju isvaizda.siandiena kaip isprotejus bandziau prisiskambinti duotu numeriu, be sansu, issijungia, kad ponia Helen not available,palikau keleta voice mailu..galima rasyti laiska, taip ir darysiu, gal kas galite patarti 4u.gif va paeme vienisa vyra9 nors ne veibnas is mano uitariamuju negyvena vienas), viena mama ir suporavo, esu siek tiek soke. doh.gif
nebenoriu jokios paramos, kaip man visko atsisakyti,pries dead line renewal kurio dar negavau.
Dekoju!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauko gele: 30 balandžio 2012 - 17:41
maybe24, ir man tas pats buvo. vokelis ofisinis, o prashymui 700g popieriu. tad atsakyma gavau paprasta- imk didesni voka. svarbu viska siust.papunkciui.jei ne,tada bent jau paaishkinima. matau, taxai susikoncentravo i selfus
Atsakyti
QUOTE(Lauko gele @ 2012 04 30, 15:39)
SVeiki, 

self employmenta as saip ne taip issprendziau, neirodziau visu valandu, gavosi permoka,bet cia ne beda...
Beda va cia  doh.gif - gaunu sestadieni rudaji vokeli  wub.gif , atsiplesiu  blink.gif  Esu suporuota su zmogumi, kurio akyse neesu maciusi, regejusi.Ir klausia manes, kodel nuo 20 may 2012 ( juk dar ta data tik bus..) nedariau joint claimo! As gyvenu name, kuriame 5 butai, kaimynu nepazistu vardu nezinau, tik siaip pasisveikinam, bet itariu, is kuriu butu gali buti mano @mylimasis, pagal pavarde ir ju isvaizda.siandiena kaip isprotejus bandziau prisiskambinti duotu numeriu, be sansu, issijungia, kad ponia Helen not available,palikau keleta voice mailu..galima rasyti laiska, taip ir darysiu, gal kas galite patarti  4u.gif va paeme vienisa vyra9 nors ne veibnas is mano uitariamuju negyvena vienas), viena mama ir suporavo, esu siek tiek soke. doh.gif
nebenoriu jokios paramos, kaip man visko atsisakyti,pries dead line renewal kurio dar negavau.
Dekoju!!!!

kazkoks kosmaras tai jau tikrai doh.gif
Atsakyti
koshmarai prasideda tada, kai selfa perkvalifikuoja i ne selfa tax credit poziuriu, o pavadina hobiu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti