Atvaziavau i UK lapkricio 20 2011 viena pasitiko mane nepazistama moteris su kuria susirasinejau, bet nepazinojau per kompa. Dabar mes geros drauges Gaunu visas pasalpas super. Pabandysiu parasyti nuo ko pradejau aisku su savim turejau 1500 svaru kaip atvaziavau nuoma viskas reik moket.Pirmoje vietoje ejau per bakus vienas nedave, bet HBC dave ir tai juoka sukele, nes prase kad butu kur nors parasytas adresas sakau kad pas mus neraso, nei pase, nei ant teisiu, lietuvos butent jam reikejo. Buvau atsiprintinus lapuku su savo adrasu per kompa padaviau tiko ir pasakiau kad turiu pinigu daug nenoriu laikyti namie Dave Paskui ieskojom darbo varinejom per agenturas kalbos nemokam tik susisneku o ka jie sako nieko nesuprantu kaip ateina laikas is banko gali prisiregistruoti prie poliklinikos. Paskui pradejom dirbti agenturoje ir labai greitai gavome kontrakta paskui atvaziavo mano dukra su mano mama ir tada gali tvarkytis hause benefit jos atvyko 5 vasario. DAR NEPAMINEJAU KAD AS ESU VIENISA MAMA, PIRMAS VAIKAS IS PIMOS SANTUOKOS ISSISKYRUS, O ANTRAS TURI TEVO PAVARDE BET NIEKADA NEGYVENOM KARTU IR JIS GYVENA KITOJE SALYJE TIK SAVO PAVARDE DAVE ATVYKO I LIETUVA IR DAVE. TIK TIEK PASKUI GAVAU HAUSE BENEFIT PASKUI PER KOMPA UZPYLDZIAU CHILD BENEFIT FORMA ATSIPRINTINAU IR NUSIUNCIAU WASINGTON ADRESU SU DOKUMENTAIS DUKTERS LABAI BIJOJAU GALVOJAU KOKS WASINGTONAS KOKIA NESAMONE, BET ATGAL ATEJO DOKUMENTAI PO SAVAITES jEI BUS KAM IDOMU PARASYSIU DAUGIAU
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 04 28, 15:45)
sveiki, noreciau pasiklausti zinanciu, kokiu pasalpu galima prasyti, mano vyras dirba uk vienas , uzdirba apie 1000 svaru per menesi, o as su dviem vaikais lietuvoje bunu, bet po kokio menesio ruosiames vaziuot pas ji, jam iki musu atvaziavimo reikia issinuoti kaip suprantu 2 bedrooms buta, bet tai kainuoja labai nemazai, kol jis vienas dirba..gal kas galetu, kai turesit laiko:) parasyti kokias pasalpas jis galetu jau tvarkytis ir gal dar kazkokius reikalus.., nes as su 2 metu ir 4 metu vaikuciais greitai darbo nesitikiu ten susirast.. aciu butu uz pagalba...
Turetu gauti child benefit ir working tax creditus, daugiau nezinau
Sveikos mamytes,
norejau paklausti ar ilgai lauket kol prades moketi child benefit ir working tax creditus ?
norejau paklausti ar ilgai lauket kol prades moketi child benefit ir working tax creditus ?
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 28, 23:58)
Sveikos mamytes,
apie metus laiko
QUOTE(liusi2003 @ 2012 04 27, 14:56)
aciu, o gal žinote mokęs man bedarbio pašalpa? cia as tik men. laiko neviską dar susigaudau, Lietuvoj dirbau .
reikia cia but isgyvenus minimum 3 men ir ta irodyt. labai del sito kabinasi
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 29, 01:58)
Sveikos mamytes,
Cia turbut man labai pasiseke, man pradejo moketi po menesio laiko
labas rytas, mergaites, o HAUSE BENEFIT galima pradėti tvarkyti tik tada kai žinosiu kiek mokęs child benefit ir working tax creditus ? formos paėmiau bet kaip supratau ten reikė rašyti kiek & gaunu ? o as tik padaviau ir laukiu atsakimą.
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 29, 00:58)
Sveikos mamytes,
As issiunciau forma po velyku antradieni, o jie man isklotine atsiunte kiek mokes, 24 balandzio nors pinigai jau buvo pervesti anksciau
Sveikutes,
Man cia tokis klausimukas aktualus mes su vyru skiriamies vaikiukas lieka pas mane gal zinot kas priklauso tokiu atveju? Beja siuo metu nedirbu
Man cia tokis klausimukas aktualus mes su vyru skiriamies vaikiukas lieka pas mane gal zinot kas priklauso tokiu atveju? Beja siuo metu nedirbu
QUOTE(liusi2003 @ 2012 04 29, 12:20)
labas rytas, mergaites, o HAUSE BENEFIT galima pradėti tvarkyti tik tada kai žinosiu kiek mokęs child benefit ir working tax creditus ? formos paėmiau bet kaip supratau ten reikė rašyti kiek & gaunu ? o as tik padaviau ir laukiu atsakimą.
Pirmoje vietoje ir tvarkykis hause benefit as niekur nieko nerasiau formoje del child benefit nes nieko negaunu, tik jie paminejo kaip susitvarkysit child butinai praneskit, tai pirmadieni surinksiu visus dokumentus child benefit paskaiciavima, child end work benefit paskaiciavimus ir nesiu hausams
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 28, 23:58)
Sveikos mamytes,
Child benefit tai apie pusantru metu uztruko kol moket pradejo bet ismokejo viska nuo tada kai parasem pareiskima
working kiek atsimenu greiciau susisuko gal keli menesiai juos mano vyras gauna
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 28, 22:58)
Sveikos mamytes,
labuka, laukiu jjau puse metu ir dar nieko negaunu...visoms labai skirtingai viskas...
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2012 04 28, 17:24)
linniux, va apie tai ash anksciau buvau minejes. tikrina dabar visus selfus intensyviai. todel astrejos parashymas, jog dirbant aukle 'retai' reiks klientu info, man pasirode keistai. reiks visos info, ir pabandyk kazko neatsiust! ishkart atmeta. o viska atsiuntus, parashys, kad 'nesam' isitikine, jog 'normaliai' selfu dirbat ir refused - aishku, gal cia tik man taip nepasiseke.
ash jau apeliacija ishsiunciau ta tema. matysiu, kaip seksis
ash jau apeliacija ishsiunciau ta tema. matysiu, kaip seksis
o dieve kokia nesamone, bijau net kazka siusti, isves jie mane is proto jauciu....