Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(sala6 @ 2012 04 27, 20:04)
reikia paskambinti ir paklausti kodel visu neperveda nes juk trys menesiai praejo

tai reiskia, kad jeigu parasyta;amounts still to be paid to you for the period shown ., working tax cretit to petras petraitys 1111, child tax cretit to maryte petraitene 1333, ane viso turime gauti 1111+1333=2444? ane? blin o gavome 1100 net maziau
Atsakyti
QUOTE(deivi @ 2012 04 27, 18:25)
tai reiskia, kad jeigu parasyta;amounts still to be paid to you for the period shown ., working tax cretit to petras petraitys 1111, child tax cretit to maryte petraitene 1333, ane viso turime gauti 1111+1333=2444? ane? blin o gavome 1100 net maziau

Cia raso,kad sumokes tiek,per ta perioda,kuris ant lapu uzrasytas.Ne per viena mokejima.1100 matyt gavot uz tiek ,kiek lauket.Reikia matyti,kad pasakyciau tiskliai.
Atsakyti
Taip keista...counsile tiek daug kartu buvau,bet vis man HB skaiciavo kaip vienai,net kai atnesiau CB paskaiciavimus ir CTC,tai kai parodziau ,kad dabar manimi ''rupinasi''net ne CAB ,o jau vaiku centras su job centre darbuotoju,tai per viena nakti perskaiciavo ir atgrazino|HB nuo gruodzio menesio ir kosulus,kuriu mokejimas yra nulis ir net esu permokejusi trys menesius i prieki,jei paskaiciavus nuolaida.Dziaugiuosi,kad galu gale viskas issisprende,bet ir yra liudnoka,kad kai tvarkiausi viska taippaciai viena,tai vis prie kazkotai kabinedavosi
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 04 27, 22:36)
Cia raso,kad sumokes tiek,per ta perioda,kuris ant lapu uzrasytas.Ne per viena mokejima.1100 matyt gavot uz tiek ,kiek lauket.Reikia matyti,kad pasakyciau tiskliai.

aciu jums, jau dabar supratau ,kad siuos sumos bus sumoketos nuo 11metu 05men iki 12metu 05 men iskart ta suma uz lauktus menesius ir paskui kas savaite i ta suma ieina, aciu
Atsakyti
sveiki, noreciau pasiklausti zinanciu, kokiu pasalpu galima prasyti, mano vyras dirba uk vienas , uzdirba apie 1000 svaru per menesi, o as su dviem vaikais lietuvoje bunu, bet po kokio menesio ruosiames vaziuot pas ji, jam iki musu atvaziavimo reikia issinuoti kaip suprantu 2 bedrooms buta, bet tai kainuoja labai nemazai, kol jis vienas dirba..gal kas galetu, kai turesit laiko:) parasyti kokias pasalpas jis galetu jau tvarkytis ir gal dar kazkokius reikalus.., nes as su 2 metu ir 4 metu vaikuciais greitai darbo nesitikiu ten susirast.. aciu butu uz pagalba...
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 04 28, 15:45)
sveiki, noreciau pasiklausti zinanciu,

Mamuciuk, ar i Londona? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 04 28, 16:05)
Mamuciuk, ar i Londona?  bigsmile.gif

nea, i littlehamptona..p.s. mes nesusituoke, ar kas nuo keiciasi tenai, gal su pasalpomis sunkiau ar kaip?.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2012 04 28, 16:13)
nea, i littlehamptona..p.s. mes nesusituoke, ar kas nuo keiciasi tenai, gal su pasalpomis sunkiau ar kaip?.... 4u.gif

Ne, jeigu vedate bendra uki, tuomet skaitotes, kaip seima. Nebutinas santuokos pazymejimas.
Del pasalpu, jos yra skaiciuojamos pagal seimos bendras pajamas. TAi, labai sunku pasakyti priklausys ar ne, kai nezinai seimos pajamu.
CIA GALITE PASISKAICIUOTI - pagal savo pajamas, bent preliminariai.
Nu, kad gaila, kad pabegsit is manes blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 28 balandžio 2012 - 15:16
aciuuuuu..

Nu, kad gaila, kad pabegsit is manes blush2.gif biggrin.gif
[/quote]

pabegsim turbut.. smile.gif bet nelabai gal pajusit, su tokiais mano pirkiniais thumbup.gif sekmes jums!!!!!!!!!!
Atsakyti
sveikutes, gal kuri esat self-emploid(atsiparsau uz klaidas) mano vyras taippat self, ir dabar is pasalpu paprase paipldomos info kad yrodyti kad tikrai jis yra self, ka jus siuntete? gal kuri susidurete su tokiu laisku? noriu issiusti viska tikslei, kad greiciau viska sutvarkytu, nes jau laukiam ilgai....
Atsakyti
linniux, va apie tai ash anksciau buvau minejes. tikrina dabar visus selfus intensyviai. todel astrejos parashymas, jog dirbant aukle 'retai' reiks klientu info, man pasirode keistai. reiks visos info, ir pabandyk kazko neatsiust! ishkart atmeta. o viska atsiuntus, parashys, kad 'nesam' isitikine, jog 'normaliai' selfu dirbat ir refused - aishku, gal cia tik man taip nepasiseke.
ash jau apeliacija ishsiunciau ta tema. matysiu, kaip seksis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 28 balandžio 2012 - 18:26
teisybe, pati vos kalbu angliskai, bet viska bandau daryti pati, tai zinai kas ir kaip g.gif
Atsakyti