sveikos mergaites, sakykit noriu iregistruotis i Darbo birža, bet anglo kalbos minimalus, o įmanoma iregistruotis man? ar reikia butinai gerai kalbėti?
aciu
dar gerai isiskaitykite,nes gali buti,kad kitus pinigelius veliau perves,paziurekit pagal data,kada ir kiek turi pervesti.
QUOTE(deivi @ 2012 04 27, 13:21)
labukas mamytes, zodziu toks reikalas, kad gavome galu gale wt ir cbt uz 1o menesiu, bet va ko nesuprantu laiske pvz parasyta cbt- nuo tokios iki tokios dienos 1111, o wt- 1333, bet i saskaita iplauke 1000 maziau, ar tai normalu?
perves jums visus pinigus dalimis,man buvo parasyta laiske uz child benefit mazesne suma bet pervede didesne jie skaiciuoja nuo tada kai paduota paraiska ir plius atgaline data 3 menesius paskaiciuoja sumoka ,sumokes dalimis viska
QUOTE(liusi2003 @ 2012 04 27, 11:58)
sveikos mergaites, sakykit noriu iregistruotis i Darbo birža, bet anglo kalbos minimalus, o įmanoma iregistruotis man? ar reikia butinai gerai kalbėti?
aciu
aciu
Paprasyk vertejo. Ir gali internetu uzsiregistruoi ir toj formoj pazymeti, kad nori vertejo.
QUOTE(SunGuru @ 2012 04 27, 14:33)
Paprasyk vertejo. Ir gali internetu uzsiregistruoi ir toj formoj pazymeti, kad nori vertejo.
aciu, o gal žinote mokęs man bedarbio pašalpa? cia as tik men. laiko neviską dar susigaudau, Lietuvoj dirbau .
QUOTE(liusi2003 @ 2012 04 27, 12:56)
aciu, o gal žinote mokęs man bedarbio pašalpa? cia as tik men. laiko neviską dar susigaudau, Lietuvoj dirbau .
Na cia kiekvienas atvejis labai individualus. Jei vyras turi darba, dirba visa darbo diena yra maziau tikimybes gauti. Pasiskambinkit arba uzpildykit ta forma internetu, nes skambinat lygiai taip pat reikia i tuos klausimus atsakyt ka pildot toj formoj internete.
QUOTE(SunGuru @ 2012 04 27, 15:35)
Na cia kiekvienas atvejis labai individualus. Jei vyras turi darba, dirba visa darbo diena yra maziau tikimybes gauti. Pasiskambinkit arba uzpildykit ta forma internetu, nes skambinat lygiai taip pat reikia i tuos klausimus atsakyt ka pildot toj formoj internete.
nerandu kur uzrigestruotis ,tiksliau nekaip nesuprantu ismusa daug o i kuri reikia uzsiregistruotis nesuprantu
QUOTE(liusi2003 @ 2012 04 27, 13:37)
nerandu kur uzrigestruotis ,tiksliau nekaip nesuprantu ismusa daug o i kuri reikia uzsiregistruotis nesuprantu
CIA Jobseeker's Allowance
QUOTE(Magonija @ 2012 04 26, 16:45)
Nu kur kreipiausi savo mieste i brecland council,pildziau irgi tas knygas jau kelis kartus ir jokiu atsakymu man neateina,kas ir yra idomiausia. ejau klausti kodel jie sako nezino visas ju atskymas.Todel ir esu pasimetusi. Dabar kreipiausi i angliarevenues ziuresiu kas bus. Mes nuomojam 3 kambariu namo mokam visus taxsus plius namo nuoma as nedirbu tik vyras dirba
Nu va pasirodo pagaliau issiaiskinau,pasirodo consule,del Council tax pasirodo mums viska mokejo nuo gruodzio menesio skambinausi siandien i anglian reveniu sake viskas mokama yra jie pinigus tik sau susigrobste man dabar uz viska jie skolingi 965 svarus siaubas kazkoks,negalvojau kad gali taip jie apgaudineti zmones,kada tikrai zmonems reikia pagalbos. Pirmadieni eisiu i brecland aiskintis kas kaip.
QUOTE(sala6 @ 2012 04 27, 14:31)
perves jums visus pinigus dalimis,man buvo parasyta laiske uz child benefit mazesne suma bet pervede didesne jie skaiciuoja nuo tada kai paduota paraiska ir plius atgaline data 3 menesius paskaiciuoja sumoka ,sumokes dalimis viska
bet jau 3 menesiai nuo to praejo ir nieko, juokiu ziniu.?ka daryti?
QUOTE(deivi @ 2012 04 27, 19:55)
bet jau 3 menesiai nuo to praejo ir nieko, juokiu ziniu.?ka daryti?
reikia paskambinti ir paklausti kodel visu neperveda nes juk trys menesiai praejo