Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Nokyte @ 2012 04 24, 11:40)
sveiki,noriu paklausti.Nuo balandzio men prasideda nauji financiniai metai,tai reiskias pasalpos bus sustabdytos,reikia laukt laisko?

tikrai ne 4u.gif

ar kas jau gavot RENEWAL PACK'us?
Atsakyti
QUOTE(eastern @ 2012 04 24, 13:54)
tikrai ne 4u.gif

Zinau,kad yra gave balandzio 18 diena zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eastern @ 2012 04 24, 12:54)
tikrai ne 4u.gif

As preita savaite jau gavau smile.gif
O vakar dar gavau atskira laiska, kad turiu atsiusti dokumentus apie darzeli - sutartis, mokejimo kvitus, laiska is darzelio, banko ataskaitas, kur butu irodymas, kad moku uz darzeli ir pan
Atsakyti
As dar negavau, idomu, kiek laiko reikia dar palaukt... Jei ka - skambinsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 24, 16:26)
As dar negavau, idomu, kiek laiko reikia dar palaukt... Jei ka - skambinsiu. ax.gif

Normalu laukti apie menesi.Mazdaug iki geguzes galo.Tik kad paskambinus liepia laukti rolleyes.gif Neva iki liepos 31 dienos reikia grazinti,tai laiko yra.
Preiatais metais viena pazistama gavo geguzes 22 per savo gimtadieni smile.gif
Atsakyti
sveikos,
maisausi su tom 16val. per savaite.

jei dirbu iki 16val per sav, tos pajamos itraukiamos skaiciuojant wtc, ctc?
aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2012 04 24, 15:53)
sveikos,
maisausi su tom 16val. per savaite.

jei dirbu iki 16val per sav, tos pajamos itraukiamos skaiciuojant wtc, ctc?
aciu uz ats

taip itraukiamos. net jei ir 3 valandas dirbtumete (bet tada reiktu, kad jusu vyras, draugas, aprtneris dirbtu maziausia 21 val per savaite) skaiciuotusi.
Poroms reikia isdirbti ne maziau 24 valandu, turintiems vaiku.
Vienisiems, turintiems vaiku- maziausiai 16 val. per savaite.
neturintiems vaiku- 30 val, nebent jie turi invaliduma, tada maziau valandu.
Cia trumpai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eastern @ 2012 04 24, 15:54)
tikrai ne 4u.gif

Sveikos,jau pasimeciau doh.gif dar negavau ir as,pasalpa gaunu tik apie puse metu,tai jei pasalpos nebus sustabdytos,o as situs metus nebegausiu pasalpos nes algos padidejo,tai as tuos pinigus grazint turesiu ar kaip?sorry jei zioplai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau pas jus pasiteirauti ka man daryti ir kur man kreiptis. jau kreipiausi 3 kartus del hause benefito pas mus labai mazos pajamos nuomuojames nama,vyras dirba as ieskau darbo siuo metu. Mokam visus billus plius uz namo nuoma beveik mazai uztenka pragyvenimui. Kur besikreipciau visur kaip i siena. Yra mazas vaikas pas mus. Gal kazka ne taip darau ar mus tiesiog vedzioja aplink pirsta nezinau nei ka daryti
patarkite kur kreiptis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magonija @ 2012 04 25, 23:14)
Sveiki,

Norejau pas jus pasiteirauti ka man daryti ir kur man kreiptis. jau kreipiausi 3 kartus del hause benefito pas mus labai mazos pajamos nuomuojames nama,vyras dirba as ieskau darbo siuo metu. Mokam visus billus plius uz namo nuoma beveik mazai uztenka pragyvenimui. Kur besikreipciau visur kaip i siena. Yra mazas vaikas pas mus. Gal kazka ne taip darau ar mus tiesiog vedzioja aplink pirsta nezinau nei ka daryti

Kiek zinau uztenka nueiti i savo council tax paprasyti formos,ja uzsipildysi pristatysi dokumentus kokiu reikes nuomos sutaris,pasus ir pan..tada jie nuspres ar jum moketi ar ne ir kokio dydzio ismokas.Tikiuosi bent kiek padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magonija @ 2012 04 25, 23:14)
Sveiki,

o kur ten visur kreipeisi, kad i siena? konsule? vistiek atsakyma kazkoki turejai gauti.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 04 26, 08:05)
o kur ten visur kreipeisi, kad i siena? konsule? vistiek atsakyma kazkoki turejai gauti.

kai moka housing benefitus ar i ta suma iskaiciuota council tax 4u.gif
Atsakyti