QUOTE(joliteee @ 2012 04 16, 21:06)
Sveikos, neseniai pradejau gauti ctc, wtc ir cb. Ar reikia jiems dabar pranesti jog parneris pakeite darba, ar laukti formu, kol atsius po balandzio 5 dienos?
reikia
formose rasysite uz praejusius metus info. O visi pasikeitimai siais metais turi but pranesami
Papildyta:
QUOTE(*Bitė_Ritė* @ 2012 04 16, 18:57)
Sveikos
siandien gavau laiska is CB. Pries kelias savaites uzklaiminom tvarkymui, dabar atsiunte anketa su visokiais klausimais apie musu gyvenima LT.
Ir iskilo tokie klausimai:
* Ar turi itakos, jog LT esu studente, tik siuo metu akademinese (nes yra klausimas ar esu studente). Kaip suprantu, reikia zymeti taip, net jei ir akademinese esu
* Comprehensive Sickness Insurance (CSI) tai cia europinio draudimo kortele kaip suprantu???
*Siuo metu darbo nesiieskau. O tai cia itakos kokios tures tam, ar tik siaip klausia?
Dar idomus klausimas kiek planuojame UK gyventi. Kad mes net patys nzn
gal 2, gal daugiau metu, o mazu su visam.. tai ka rasyt?
Papildyta:
Ir klausia paskutines atvykimo datas i UK, o mes savaitei buvom i LT grize pries pora menesiu, tai reikia taip ir zymeti viska, taip?
O ta CSI, kad turim, tai cia kas is to jiem? Cia gerai ji turet ar ne?
Sorry uz durnus klausimus, bet pirma karta tvarkomes, norim, kad viskas ok butu..
del studentes, as nerasyciau, nes nors jus ir studente, bet kol akademinese, tai kaip ir ne studente- t.y. nei studijuojate, nei stipedija gaunate ir pan.
del draudimo nezinau, jei neturite, tai ir rasote, kad neturite.
darbo neturejimas ar ieskojimas CHB (child benefit) itakos tikrai netures. Nebent tas CB reiskia Council benefit
rasote kada atvykote i UK gyvent, atostogavimas nesiskaito, ar tai savaite, ar tai 5. Nebent jusu praso irasyti ir datas, kada buvote isvyke atostogaut, Tada zinoma, irasykite