Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Gal kuri zinote ar man mokes bedarbio pasalpa, kol susirasiu kita darba, jei 3 metus dirbau, mokejau mokescius, turiu santaupu ir ieskausi darbo?

Ir kur kreiptis del jos?
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 04 12, 16:07)
Gal kuri zinote ar man mokes bedarbio pasalpa, kol susirasiu kita darba, jei 3 metus dirbau, mokejau mokescius, turiu santaupu ir ieskausi darbo?

Ir kur kreiptis del jos?

http://www.direct.go.../dg_200090.html
Ar mokes priklauso nuo to ar viena gyvenat ,ar tarkim su partneriu,kuris dirba ax.gif
Atsakyti
Sveikos,kas galit pasakykit ar patarkit kur ieskoti 4u.gif
Lietuvoje gaudavau bedarbio pasalpa.Ar ji issikaiciuoja i pajamas del child tax ir working tax credit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irulev @ 2012 04 12, 21:17)
Sveikos,kas galit pasakykit ar patarkit kur ieskoti 4u.gif
Lietuvoje gaudavau bedarbio pasalpa.Ar ji issikaiciuoja i pajamas del child tax ir working tax credit? g.gif

Skaiciuojama ax.gif
Atsakyti
Laba merginos..gal kuri zinote kas yra NIP ir PESEL numbers??? pildau anketa ir kazkaip suabejojau ar tiksliai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2012 04 12, 22:33)
Laba merginos..gal kuri zinote kas yra NIP ir PESEL numbers??? pildau anketa ir kazkaip suabejojau ar tiksliai suprantu  g.gif

Ar cia ne kazkokie lenkiski numeriai? Tarkim apie PESEL - http://en.wikipedia.org/wiki/PESEL
NIP irgi mokesciu identifikacijos numeris..
Pirmakart apie tokius girdziu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 13, 16:15)
Ar cia ne kazkokie lenkiski numeriai? Tarkim apie PESEL - http://en.wikipedia.org/wiki/PESEL
NIP irgi mokesciu identifikacijos numeris..
Pirmakart apie tokius girdziu. blush2.gif

tai va..man ir keista...as lietuve..o siuncia kazka kas susije su lenkija.. biggrin.gif reikes jiems skambinti
Atsakyti
Ta forma sukurta ne tik lietuviams asmeniskai,bet ir kitoms salims tarp ju ir Lenkijai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aniute @ 2012 04 13, 18:37)
tai va..man ir keista...as lietuve..o siuncia kazka kas susije su lenkija..  biggrin.gif  reikes jiems skambinti

pildykite ta forma,o prie tu nieko nerasykite 4u.gif Lietuviams asmeniskai nieko nesukure... g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2012 04 13, 18:14)
Ta forma sukurta ne tik lietuviams asmeniskai,bet ir kitoms salims tarp ju ir Lenkijai g.gif
Papildyta:
pildykite ta forma,o prie tu nieko nerasykite 4u.gif Lietuviams asmeniskai nieko nesukure... g.gif

tai as suprantu ,kad asmeniskai LT nieko nera smile.gif bet kad butent salis poland buvo pamineta kaip mano gyvenama vieta... g.gif
Atsakyti
Labukas,nezinau kiek tiksliai tame tiesos,taciau pasklido kalbos kad visi kas prisimelave apie esama padeti UK,issiaiskinus bus deportuoti thumbup.gif gal gi prades tvarka daryt su visokiais 'bedarbiais', 'vienisom mamom' ir tt
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2012 04 10, 16:51)
Nueik i counsula jis salia penthagon shopingo,uzpildysi forma ir per pora savaiciu duos atsakyma.

aciu uz atsakyma, o gal kas zinot kodel taip ilgai negaunu jokiu ziniu is pasalpu kitu? jei prasys kokios papildomos info, gal kas esat susidurusi kas esat self-employd kokiu reikalauja dar dokumentu? ta nezinomybe mane slegia schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki turiu klausima 4u.gif
Labai aciu meybe uz ankstensi atsakyma.Tu saunuole thumbup.gif
Bet man iskilo toks klausimas,mes kai pildem forma tai child tax credit ir vyro working tax credit pildem viena bendra,kaip suprantu tai normalu,bet dabar iskilo klausimas jam working tax credit skaiciuoja tik nuo jo uzdirbtu pinigu ar nuo bendru? g.gif
Atsakyti