QUOTE(vaida89 @ 2012 02 22, 22:29)
Working end child tax forma issiunciau pries puse metu iki siol nesu gavusi visiskai jokio laisko nei is vienur nei is kitur.Nemazai kartu teko skambinti helpline,del pasikeitusios gyv.vietos ir darbovieciu,visada klausdavau kodel negaunu jokio laisko ar papildomos formos,bet kas karta isgirsdavau kita atsakyma.Siandiena paskambinusi,pagaliau suzinojau kas yra ne taip.Pasirodo pildydama forma nesupratusi vieno klausimo,pazymejau,kad Anglijoje gyvename nenuolatinai.Jie yra issiunte jau viena uzklausa i Lietuva,bet nesulaukia atsakymo ar mes gyvename Lietuvoje.As norejau pasitikslinti pas jus,gal yra kas susidures su tuo ir gali man padeti.Visus dokumentus irodancius,kad visi cia gyvename turime t.y.payslip mano ir vyro,poliklinikos dokumentus su paskirtu gydytoju turime visi tryse,mes ir ambasadoje esame deklarave savo isvykima is Lietuvos.Net nezinau ka dabar daryti,nes telefonu man pasake,kad visas procesas gali uztrukti net ir metus ar ilgiau.Galvoju kreiptis i CAB,kaip manote ar siuo atveju jie gali padeti?
As manau,kad jei kreiptumetes i CAB,jie paskambintu (jeiprisiskambintu)i CTC ir paklaustukokia situacija irkokiu dokumentuir paaiskinimo laiskoreikia,ir padetu jums parengti viska ,kad issiustumete laiska .Tik reikiaziureti,kad spetumete laiku.