Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(maybe24 @ 2012 04 09, 20:44)
Tada lieka rasyti apeliacija.Tegul vyras paima is darbovietes laiska,kada pradejo dirbti,prideda payslip'us ,banko isklotines,kurios rodytu,kad alga sutampa su ta,kur ant payslip'u ir kad moka jam.Jus irgi ta pati padarykit.Jei ir uztruks,tai bent jau sumokes,kiek turejo ir uz ta laika,kol lauksit.Su nauja forma,viskas prasides is naujo  ax.gif
Ne jus pirma tokia,neretai kam pasitaiko tokiu nesamoniu  rolleyes.gif

na ta dabar ir meginsim dayti susinksim visus dokumentus irodancius kad vaikai cia, ir kad abu dirbam ir gaunam pinigelius, idesim ir nuomos sutarties kopija, dziaugiuos kad mano darbdavys paisiule parasyti ir skunda nes ptiems gali ir nepavykti, o tas zmogus daugeliui savo darbuotoju padejo susitvarkyti pasalpas. tikiuos ir mums pavyks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 04 09, 18:24)

Vienintele isetis JSA(bedarbio pasalpa).Nebutina dirbti 40 val per savaite,pagal jusu situacija uztenka 16 valandu (part-time) .Vaikams yra darzeliai,kurios didziaja dali tax creditai padengtu.Ekstra atvejui yra Crisis loan,o vaiku islaikymui reiketu susisiekti su
https://www2.dwp.gov...ntact/index.asp

Aciu 4u.gif
Nuo ko priklauso ar mokes JSA ? Ir kol JSA svarstys ar mokes man HB,ar teks lyst i skola agenturai?
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif laukiu pinigeliu ir as, geguzio men jau bus puse metu kaip laukiu, kolkas jokiu ziniu, darbar noreciau tvarkytis HB gal kas zinote nuo ko pradeti? blush2.gif gal internetu butu galima kazka padaryti? gyvenam CHATHAM, nesenai atsikraustem cia is londono ir dabar nezinau kur eiti, ko prasyti kokiu formu.....gal kas galit pagelbeti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linniux @ 2012 04 10, 14:15)
sveikos mamytes 4u.gif laukiu pinigeliu ir as, geguzio men jau bus puse metu kaip laukiu, kolkas jokiu ziniu, darbar noreciau tvarkytis HB gal kas zinote nuo ko pradeti? blush2.gif gal internetu butu galima kazka padaryti? gyvenam CHATHAM, nesenai atsikraustem cia is londono ir dabar nezinau kur eiti, ko prasyti kokiu formu.....gal kas galit pagelbeti? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nueik i counsula jis salia penthagon shopingo,uzpildysi forma ir per pora savaiciu duos atsakyma.
Atsakyti
Sveikos

Nežinau ar tiksliai čia rašau, bet gal sulauksiu pagalbos čia.. Atsitiko baisiai nemalonus įvikis: Kažkas panaudojo mano asmeninius duomenis, žinoma, be mano sutikomo, ir panaudojo juos mokesčiam - dujų ir elektros. Sužinojau tik kai atėjo laiškas mano vardu, kad aš turiu sumokėti bill`ą. Aš gyvenau kambaryje, į kainą iėjo mokesčiai, ir nieko papildomai aš mokėti neturėjau. Norėčiau pasiteirauti ką aš galiu padaryti dabar, kad viską sutvarkyti? Aš paskambinau į agentūra, jie išsiaiškino, kad aš ten neregistruota ir mokėt neprivalau nieko, taipogi skambinau ir mokesčiam.. Ką dar galima būtų padaryti, kad ateityje taip nenutikų? Kaip apsaugoti savo duomenis nuo tokiu bjaurių žmonių kurie naudoja kitų duomenis... Esu šoke aš..
Atsakyti
smile.gif+2012 04 09, 21:14-->
QUOTE(As=laiminga smile.gif @ 2012 04 09, 21:14)
Aciu 4u.gif
Nuo ko priklauso ar mokes JSA ? Ir kol JSA svarstys ar mokes man HB,ar teks lyst i skola agenturai?

Pagal taisykles HB priklauso tik tada (jusu atveju) jei gaunate,o nuo ko priklauso ar gausit,sunku pasakyti,nes visiems skirtingai buna ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
Pasitikrinau saskaita savo banke,ogi ziuriu kad nuo sausio menesio nebegaunu pasalpos uz dukryte verysad.gif turime du bankus,vieno isvis nenaudoju,tik pasalpai,o kita MB siuncia man pinigelius,jis dirba kitoj sali.As kaip ir viena su dukryte gyvenu UK,tik apsistojusi pas sese.Siandien noriu pasiskambinti ir pasiteirauti kas nutiko,kodel man nebemoka pinigeliu.Siaip mes gyvenama viena jau ilga laika pakeite,bet kol gavau pinigelius nieko nekeiciau doh.gif
Kokiu numeri jiems reikia pasiskambinti del pasalpos,ir ko jie manes klaus.
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MANGO* @ 2012 04 12, 10:57)
MB siuncia man pinigelius,jis dirba kitoj sali.As kaip ir viena su dukryte gyvenu UK

O kaip jus dar galite gyventi ,jei turite partneri,tik jis dirba kitur? nesate vienisa mama- vyras dirba ir jus islaiko.

skambinkite 0345 300 3900.ko klaus? kaip gyvenate

nebent..jus pasakete,kad esate vienisa,ir ,jei niekur nedirbate, pasalpa nebepriklauso.zodziu ,skambinkite .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 balandžio 2012 - 13:50
QUOTE(MANGO* @ 2012 04 12, 10:57)
Siaip mes gyvenama viena jau ilga laika pakeite,bet kol gavau pinigelius nieko nekeiciau doh.gif

greiciausiai nutrauke todel, kad adresas pasikeites 4u.gif
pasiskambinkite ir issiaiskinsite 4u.gif
Jei tai Child Tax Credits, tai tel nr Liomi parase jau 4u.gif
jei del Child benefit tai tel nr 0345 302 1444 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz numeriukus 4u.gif

Mes esame vede,tik tiek gyvename atskirai ax.gif
Atsakyti
mergaites gal kas girdejote apie disability ligu sarasa?gaunant ESA kas dar priklausytu is pasalpu.aciu jei kas atkreeips demesi i mano klausimus
Atsakyti
Noriu paklausti gal kuri zinot, jei planuoju su visam isvykti is UK kokias formas reik is cia pasiimti? Vyras LT stovejo darbo birzoj, o kai ishsiregistravo sake, kai nores grist i LT gales su kazkokia forma vel isiregistruot ir gaus pinigelius... UK abu dirbome (dirbame) 4u.gif
Atsakyti