Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 03, 09:38)
Turite omeny Child Benefit? Manau, maziausiai pusmeti kazkur...

ne .....vaiko prieziuros benefitai, tai kai vaikas eina i darzeli arba samdoma aukle, kazkoki procenta apmoka valstybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2012 04 03, 06:13)
SVEIKOS . per kiek laiko sutvarko vaiko prieziuros benefitus, nuo claiminimo?kiek reikia laukti?aciu smile.gif

vasario 15 d gime
iskarto viska issiunciau kovo pradzioje gavau pinigus 4u.gif

oi sorry dabar tik pamaciau kad cia del vaiko prieziuros doh.gif
as parasiau del CHB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulyte25: 04 balandžio 2012 - 17:59
QUOTE(mirrra @ 2012 04 03, 08:13)
SVEIKOS . per kiek laiko sutvarko vaiko prieziuros benefitus, nuo claiminimo?kiek reikia laukti?aciu smile.gif

man per dvi sav sutvarke..Bet HB iskart sumazejo ir juos susitvarkyt vel uztruko 2 men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2012 04 01, 19:49)
sveiki,gaunu uz vaika cb(daugiau nieko),bet planai keiciasi ir zadam isvaziuot birzelio men,tik kol kas neaisku kuriam laikui,noriu pranesti ,kad stabdytu cb mokejima,ar galiu tai padaryti online?jei taip tai gal galit kas nors imest linka,aciukas  gal kas jau esat su tai susidure?dekoju 4u.gif

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2012 04 04, 22:40)

Geriau skambinkit ir pasakykit,kad isvaziuojat.Bus geriau, nei internetu.
Atsakyti
Sakykit, ar pradejus gauti Child Benefit sumazeja Housing ir Council Tax Benefit?
Atsakyti
QUOTE(Punchline @ 2012 04 04, 18:47)
man per dvi sav sutvarke..Bet HB iskart sumazejo ir juos susitvarkyt vel uztruko 2 men  doh.gif

o kol tvarke tuos HB(2 men) ju mokejima nutrauke ar ne? smile.gif o vaiko prieziuros benefitus moka per menesi ar kas savaite, nes man darzeli reikes moketi kas savaite?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirrra: 06 balandžio 2012 - 15:07
QUOTE(mirrra @ 2012 04 06, 15:06)
o kol tvarke tuos HB(2 men) ju mokejima nutrauke ar ne? smile.gif o vaiko prieziuros benefitus moka per menesi ar kas savaite, nes man darzeli reikes moketi kas savaite?aciu 4u.gif

HB nenutrauke,tik mokejo maziau..Moka kas savaite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MarMALADE @ 2012 04 05, 13:59)
Sakykit, ar pradejus gauti Child Benefit sumazeja Housing  ir  Council Tax Benefit?

Ne.Moka mazesne suma ,nunesi dokumentus irodancius,kad naudojies aukle-tada skirtuma sumoka atgal ir vel pradeda moket visa suma.
bent jau man taip buvo 4u.gif
Atsakyti
sveikute, tik 25 kovo atkeliavom ir dar nieko nezinau. laukiu IN, paskui rosiosiu paduoti dokumentus pasalpa vaikui. bet LT as gaunu po 52lt is soc. rupybos, ar reikia atsisakyti jos? visai apie ji pamirsau.
aciu.
Atsakyti
Merginos ar gavot anketas del Tax credit ir Child tax credit naujiems metams paskaiciuoti?
Ziuriu kad negavau, ar dar anksti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 04 08, 19:11)
Merginos ar gavot anketas del Tax credit ir Child tax credit naujiems metams paskaiciuoti?
Ziuriu kad negavau, ar dar anksti mastau.gif

Anksti dar ax.gif buna,kad geguzes gale ateina.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 04 08, 20:20)
Anksti dar  ax.gif buna,kad geguzes gale ateina.

Viskas aisku 4u.gif Dekui 4u.gif as kazkaip galvoju kad naujieji mokesciu metai prasideda balandzio pradzioj, tai is karto ateina anketos mastau.gif
Atsakyti