Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

as tai suprantu,kad nervuojasi tos,kurios sukciauja.Kiek rodyt,kiek nerodyt...
jau girtis viesoj erdvej apie sukciavima tikrai nevertetu...
o kuo blogai buhalteris?jei tavo biznis ji pajegus islaikyt,tai tik pagirtina.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2012 03 31, 12:40)
as tai suprantu,kad nervuojasi tos,kurios sukciauja.Kiek rodyt,kiek nerodyt...
jau girtis viesoj erdvej apie sukciavima tikrai nevertetu...
o kuo blogai buhalteris?jei tavo biznis ji pajegus islaikyt,tai tik pagirtina.

As nesakau nieko kad buhalteris blogai-as pati buhalterija darausi pas buhaltere,but as delko atsakiau i sia tema,nes viena buvo parasiusi kad kaskokia firma jai padarys self,ir jai sutvarkys tada maternity,na tai jinai tikrai nemanau kad dirba,ir turejau omeny kad jai tu esi self-emploidas tai kad tu pati turi viska kaupti-visas islaidas,ir kad gali buti tikrinama bet kada taxu,.o del to kad kiek tu uzdirbi ir ka tu rodai tai cia kikevienos reikalas,jai tu sugebi sukaupti islaidas ir tai irodyti.
Atsakyti
Cia niekam netaikau, bet pastebejimas mano toks:
toks jausmas, kad kur beuzeitum SM, burys burbanciu motereliu ir dazniausiai net ne i tema doh.gif koktu darosi....

Agnuzele- viskas gerai pas tave ir neimk i galva, kas cia ka sako. Tvarkaisi pati gerai.
Pritariu tam, kas be sake, kad kuo saziningiau darai, tai tuo labiau krato rolleyes.gif uztai ir neramu gal kai kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not Me: 31 kovo 2012 - 15:35
QUOTE(Not Me @ 2012 03 31, 13:29)
drinks_cheers.gif E2 jei neklystu  4u.gif

skambinkite i Tax credit'us (duos verteja, jei anglu neblizga  biggrin.gif ) turetumet gati Working tax credit'us, tada kai vaikutis gims Child Tax credit'us ir Child benefit. Nemazai prisides  4u.gif
jei nuomos sutartis jusu vardu- bandykit tvarkytis housing benefit- gal apmokes kazkiek nuoma, taip pat council tax'ui pasalpa.
Daugiau kai baigis gaut MA ('dekretines') galesi pildyt income support  4u.gif

as irgi zinau is darbines patirties, kad neblogai tikrina self employed, ypac, moteriskes, kurios ala dirba reikiama valandu skaiciu, kad gaut WTC ir t.t Klausia ir del leidimu visokiu ir t.t. ir t.t.  Net jei nera ko slept ir viska turint, vistiek manau ir man nervas kazkiek imtu, galvojant, kad jei sumastys tikrint..  unsure.gif

Income support niekas neduoda, jei bent vienas dirba.
Atsakyti
QUOTE(Not Me @ 2012 03 31, 13:31)
Cia niekam netaikau, bet pastebejimas mano toks:
toks jausmas, kad kur beuzeitum SM, burys burbanciu motereliu ir dazniausiai net ne i tema  doh.gif  koktu darosi....

Agnuzele- viskas gerai pas tave ir neimk i galva, kas cia ka sako. Tvarkaisi pati gerai.
Pritariu tam, kas be sake, kad kuo saziningiau darai, tai tuo labiau krato  rolleyes.gif  uztai ir neramu gal kai kam.

4u.gif ,dekui uz palaikyma
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
romuciukas, kodel ishkart sukciauja?! ash realu pavyzdy turiu, pradejo zmogus selfu dirbt ir ishkart, po menesio ish jo reikalaujama multimilijonines korporacijos apyvartos, pardavimu, pelnu, priekabos prie visu ishlaidu, nors, kaip maybe24 sako, koks kieno reikalas, etc. o reikalas paprastas, jie ima ir atmeta tavo claim'a. aishku, nezino, jog cia eisiu iki galo, nes jau principo reikalas irodyt savo tiesas. ten sedincios poniutes labai jau viska isivaizduoja rozinem spalvom. kol nerasiu istatyme parashyta, jog esu neteisus ar kazka padariau ne taip, tol vaziuosim pirmyn su apskundimais, nes zinau, jog zmogus dirba ir viska daro pagal reikalavimus, o ten kad turi but 100pardavimu i sav ir 1000£ uzdarbis ishkart, tai niekur nematau parashyta, tad... wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

Sakykit kur galeciau greiptis kur man isaiskint viska apie motinystes ismokas ir ka darbadaviai priklauso ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2012 03 31, 12:05)
Na tikrai nera taip kaip emploidu kad dirbtum nes ten viska darbadavys tvarko,o cia viska pati turi kaupti ir vesti visa ataskaita,ir tikrai atima ir laiko ir turi traukti visus popiersius jai jau tikrina taxai,nes kaip atsiunci 20 lapu su klausimais,ir tokie klausimai kaip pvz : kiek isleidi maistui,kiek moki uz bilus,kiek isleidi savo islaidom,kiek isleidi (pvz man) chemikalam,ar zmones sutinka patvirtinti kad pati nesi chemikalus,kaip keliauji i darba,ar zmones buna manie,ar yra signalizcijos,ar su zmonem tik darbo reikalais ar kaip draugai bendraujate...ir t.t dar daug visokiu klausimu,aisku dar prie to turi rodyti ir deti jiems buhalterija,dar invois knugute,....tai tikrai atima nervu ir laiko,dar turi perspeti darbe kad tave tikrina ir kad gali skambinti ir klausti,taipat rodai kad dirbi pvz 6sv/val,o as pvz kitus naumus turiu kur daugiau uzdirbu negu 6 sv,tai turiu tartis su zmonem kad nepasakytu jog uzdirbu daugiau,nes jai rodysiu daugiau ir tada taxam turesiu susimketi nes isalidu tiek neprikaupiu per metus ,...na aisku tai nera kaskoks  didelis darbas padeti bila i papke,nes dabar jie tikrai stipriai tikrina ir praso visu yrodymu ir kuo daugiau ju turesi tuo jie lengviau patikes,tai va as visus bilus kaupiu,nes drauges prase atsiusti kaip irodyma kike maistui isleidzia,kiek vaikam skiria pinigu,ziuri kiek i savaite inesi i saskaita pinigu.

pasikartosiu- jei viskas tvarkoj ir neturi ka slept nereikia ir nervuotis...

QUOTE(whitey @ 2012 03 31, 12:44)
vat tu man pasakyk kuo uzsiimi ir ash galeciau ju stiliumi tave panervuot. paskutiniai ivykiai mano fronte tai tik patvirtina. jei pardavineji/teiki paslaugas kam, tai pasakys, jog 'nepakankamai' ir viska nutraukia. dar n priekabu budu yra- marzos, ishlaidos, pajamos,etc. pagal ju 'uzsidegima', visiems selfams galima nutraukt viska ir dar uzsiprashyt grazint permokas. nes tie metodai, kokiais jie vadovaujasi, yra subjektyvumo virshune ir nera niekur reglamentuota. tuo jie ir naudojasi

Krate mane, kai buhalteris buvo prisukes visokio bieso, ir nuo tada labiau tikrino negu kitus, nes ale pazymeta buvau. Viska nuo tada pati tvarkausi ir kai neturi ka slept nera ten ko bijot cool.gif

QUOTE(agnuzele @ 2012 03 31, 13:33)
Tsivat ..as 7 metai sef emploide (valau namus),aisku pradejua nuo minimumo,bet dabar gaunu daugiau nei min,bet rodau minimuma,bet dabar balandzio men jau sakiau pradesiu rodyti truputi daugiau,ir jau tas popietiu kaupimas,kikeviena bila,kikeviena travelkos poperely,chemikalu cekiukus( nes as pati perkuosi pirstines kas savaite kartais kas 2 gaunasi-jai nesuplysta smile.gif ,taipat pati perkuosi valymo skudurelius_as truputi geresnius perku negu nuperka zmones ,nes lengviau ir greiciau dirbti),ir tikrai nesakykite kad nera cia ko nervintis,kaip pradedi viska skaiciuoti,kaip pradedi vesti savo atsakaita -yra darbo,yra nervu,ir del keliu tu svariuku gali susimauti...gal tik man cia taip gal kitom dzin,nieko nekaupia ,nieko nerodo,nuveza i kokia firmelia dok,sumoka pinigelius ir sedi ramios...

nu va, kai pradesit tiesa ataskaitose rasyt nereiks ir bijot, kad kur susimausit...
Atsakyti
astreja, tai ka veiki? pardavineji ar paslaugas teiki? ka darytum, kai tau pasakytu, jog to neuztenka ir prashom grazint £… o tai paprastas gyvenimishkas pvz. arba pasakys, jog per daug ishlaidu patiri, ar per mazai uzdirbi ir t.t ir pan
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 31, 18:59)
astreja, tai ka veiki? pardavineji ar paslaugas teiki? ka darytum, kai tau pasakytu, jog to neuztenka ir prashom grazint £… o tai paprastas gyvenimishkas pvz. arba pasakys, jog per daug ishlaidu patiri, ar per mazai uzdirbi ir t.t ir pan

Teikiau paslaugas biggrin.gif labai sunku kazka patart nezinant kas ir kaip tiksliai, o cia revenue ir customs taip kalba? Jei zinociau smile.gif , kad esu teisi- kovociau
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 03 31, 21:18)

Krate mane, kai buhalteris buvo prisukes visokio bieso...

o cia buhalteris savo inciatyva sumaste tau 'prisukt', ane? rolleyes.gif
Keistas buhalteris.... rolleyes.gif
Atsakyti