Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Not Me @ 2012 03 29, 13:38)
CHB -ne. SMP- taip, nes yra apmokesdinamas ir siaip SMP yra ala pajamos  4u.gif

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
tarkim as dabar nescia ir sugalvojau self employed registruotis g.gif jei susimokeciau tas £2.50 uz 26 sav NI contributions,ar galeciau gaut ma ?
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2012 03 30, 10:35)
tarkim as dabar nescia ir sugalvojau self employed registruotis   g.gif jei susimokeciau tas £2.50 uz 26 sav NI contributions,ar galeciau gaut ma ?

Teoriskai galit,tik kabinesis prie jusu,speju, ir prasys max imanomu irodymu.Jau teko girdeti,kiek vargsta,kol irodo,kad tikrai dirba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 30 kovo 2012 - 11:40
QUOTE(maybe24 @ 2012 03 30, 13:40)
Teoriskai galit,tik kabinesis prie jusu,speju, ir prasys max imanomu irodymu.Jau teko girdeti,kiek vargsta,kol irodo,kad tikrai dirba  ax.gif

mano drauge pries pora metu gavo tokiu budu,o nedirbo ne dienos g.gif reiks jos pasiklaust tiksliau...

as skaiciau,kad rase angles merginos,kad jei automatiskai moki tuos £10 i menesi,taves nieks nepraso irodytu ir automatiskai traktuoja kaip uzdirbant pakankamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2012 03 30, 10:49)
mano drauge pries pora metu gavo tokiu budu,o nedirbo ne dienos  g.gif reiks jos pasiklaust tiksliau...

as skaiciau,kad rase angles merginos,kad jei automatiskai moki tuos £10 i menesi,taves nieks nepraso irodytu ir automatiskai traktuoja kaip uzdirbant pakankamai  g.gif

Pries 2 metus gal taip ir buvo.Dabar taip lengvai tikrai nepraslistu.
Atsakyti
pritariu maybe24. kas buvo anksciau jau galim neziuret ir neteikt kaip pavyzdziu. gan greit uk keicias, ypach socialiniai reikaliukai
Atsakyti
As vel ta pacia savo tema.Vietoj 7200per metus,man HMRC parase 17200.Dabar rasydama apeliacija pridedu ju laiska,kad ju patikslinimu manopajamos 7200.O kad jie raso,kad tie 10 000 dar plius,atseit is LT darbdaviu,tai pridesiu atsiusta man is LTsoc.skyriaus pazyma apie visas pajamas nuo 2010-2012.O paklausti norejau stai ko.Jei UK viskas beveik remiasi banko israsais,o tokiu israsu is LT banko uz 2010-2011 laikotarpi niekaip UK budama negausiu,tai gal jie apsietu be ju?Gal uztektu su anspaudais siustos LT valstybines istaigos pazymos?Ir kaip dabar man reiketu elgtis,kai HMRC raso,kad mano UTR numeris nera teisingas?Turbut del tos priezasties ir ivyko si pajamu klaida,nes parase ,mano manymu,kazkio kito zmogaus deklaruojamas pajamas.Kaip tai imanoma,kad UTR yra klaidingas,jei jiems siunciau ju paciu isduota ta numeri?
Atsakyti
oki doki,ka patartumet del mano situacijoje g.gif

tik nesakykit,kad eit dirbt,nes as dirbu tongue.gif bet del tam tikru aplinkybiu nebenoriu ten daugiau dirbt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 30, 11:33)
.O paklausti norejau stai ko.Jei UK viskas beveik remiasi banko israsais,o tokiu israsu is LT banko uz 2010-2011 laikotarpi niekaip UK budama negausiu,tai gal jie apsietu be ju?Gal uztektu su anspaudais siustos LT valstybines istaigos pazymos?Ir kaip dabar man reiketu elgtis,kai HMRC raso,kad mano UTR numeris nera teisingas?Turbut del tos priezasties ir ivyko si pajamu klaida,nes parase ,mano manymu,kazkio kito zmogaus deklaruojamas pajamas.Kaip tai imanoma,kad UTR yra klaidingas,jei jiems siunciau ju paciu isduota ta numeri?

Del UTR skambinkit i tax ofisa ir klauskit,jie pasakys tiksliausia info,Pasakysit NIN numeri ir patikslins.
Banko isklotines UK daugiau kaip adreso patvirtinimas reikalingas.Pajamas irodo P45,P60 ir self'u metines deklaracijos.Taip kad formos is LT apie pajamas,turetu pilnai pakakti.
Pvz Swedbanke prisiregistravus online banking galima beveik viska daryti.As prasiau ,kad man i UK nauja kortele atsiustu ir sutartis atsiunte pasirasyti pastu.Taip kad kartais nebutina vaziuoti i LT ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jojoskia @ 2012 03 30, 11:34)
oki doki,ka patartumet del mano situacijoje  g.gif

tik nesakykit,kad eit dirbt,nes as dirbu  tongue.gif bet del tam tikru aplinkybiu nebenoriu ten daugiau dirbt  ax.gif

Kad gaut MA ,reikia iki vaiko gimimo datos,per paskutines 66 savaites buti isdirbus 26.Taigi 66-40=26 vadinasi uztenka buti dirbus paskutiniu puse metu iki nestumo.Jei tiek turit,nereikes tada jokiu aferu sukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 30, 11:33)
Kaip tai imanoma,kad UTR yra klaidingas,jei jiems siunciau ju paciu isduota ta numeri?

galbut kazkiek laiko naudojot laikina NIN? Man taip buvo isduoti 2 UTR numeriai ir nesamones buvo, kol paskambinus neissiaiskinau ir vieno nesustabdziau 4u.gif

QUOTE(Jojoskia @ 2012 03 30, 11:34)
tik nesakykit,kad eit dirbt,nes as dirbu  tongue.gif bet del tam tikru aplinkybiu nebenoriu ten daugiau dirbt  ax.gif

kaip sujuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Manau jei tu kaip self employed tikrai dirbsi, tada neturetu but problemu, nes kad ir tikrins matys kas ir kaip g.gif
Atsakyti
Astreja- shhiushh irnesakyk.gif
gavau atsakyma is agenturos lt,self employda padarytu uz £40,o maternity allowance uz £80 ir nereiktu ne pirsto judint tongue.gif ir viskas butu labai graziai ir 'nesukciaujant' padaryta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jojoskia: 30 kovo 2012 - 12:54
QUOTE(Jojoskia @ 2012 03 30, 11:50)
Astreja- shhiushh irnesakyk.gif

hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti