Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

lotuliukas.gif O del ko konflliktas ivyko su vairuotoju? biggrin.gif

Policijoje taip pat galima usregistruoti turta kompiuterius, tv,mobiliuosius ir pan surasant ju kazkokius techninius duomenis/numerius, intensyviai mano area vyko supazindinimas su sita naujove.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 20, 18:15)
...a...ir dar tokia buvo plonytė rudeninė pirštinytė ant rankos,tai net nesivarginau nuimti,tiksliau nespėjau smile.gif ......aš sakau jam,kol policija atvažiavo,aš tau nupjausiu galvą ir išmesiu į konteinerį...tai jis policijoj šitą paskė,policininkai net juoktis pradėjo,ar gali šita madam,taip paskyti,o ką jau kalbėti apie padarymą...o aš apsigyniau,kad taip nesakiau blush2.gif ..žodžiu,manau gavo babajus pamoką gerą,visam gyvenimui..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet, rimtai, geras. O kas buvo per situacija?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 17:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet, rimtai, geras. O kas buvo per situacija?

Gan cia zvingaliot, zmones klausia kodel raktelius matomoj vietoj palieka cool.gif . Gal ir as noriu taip smoke.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 20 kovo 2012 - 19:35
..tingiu pasakot,bet reikalas tas,kad aš laukiau autiko,jau vėlus vakaras,galinėj stotelėj..jis amne įleido,kaip ir tipo važiuos,paskui sugalvoji nebevažiuoti ir liepė maqn lipti..tipo nei jis,nei ktas autikas kur stovi nevažiuos....tada sakau ,kaip mano pinigai,kur nusiskaičiavo...jis tada atsidarė kabiną ir atėjes man sako: tu kale,nesupranti,kad autikas nevažiuos,čiuošk iš čia ir pastūmė maqne...na tada....
Atsakyti
Labas rytas. Ar CTC priklauso ir nedirbantiems? Jei man nepaskaiciavo WTC ,nes negerai deklaravau pajamas ,okaip tada paskaiciavo CTC?Ar nebutinai dirbantiems paskaiciuoja?Man CAB dave ''apoitmenta''tikbalandzio 2dienai,vat dabar iki tos dienos ''suksiu galva'' biggrin.gif Kiek zinau,tai CTC dirbantiems,bet kokia sistema juos paskaiciavo,jei WTC negalejo paskaiciuoti del netiksliai nurodytu pajamu...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2012 03 20, 20:35)
Gan cia zvingaliot, zmones klausia kodel raktelius matomoj vietoj palieka cool.gif . Gal ir as noriu taip smoke.gif laugh.gif

Nugi, kad pasiimtu vagys isilauze. Kad ieskot jiems nereiktu. Nes, jeigu ieskos, tai gali ir i miegamaji pas tave ateiti, o tada jau zinai... visaip gali baigtis cool.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 20, 21:51)
..tingiu pasakot,bet reikalas tas,kad aš laukiau autiko,jau vėlus vakaras,galinėj stotelėj..jis amne įleido,kaip ir tipo važiuos,paskui sugalvoji nebevažiuoti ir liepė maqn lipti..tipo nei jis,nei ktas autikas kur stovi nevažiuos....tada sakau ,kaip mano pinigai,kur nusiskaičiavo...jis tada atsidarė kabiną ir atėjes man sako: tu kale,nesupranti,kad autikas nevažiuos,čiuošk iš čia ir pastūmė maqne...na tada....

Nieko sau blink.gif blink.gif O, vairuotojas, kaip darbuotojas buvo nubaustas, kazkaip?

QUOTE(mitiene @ 2012 03 21, 08:20)
Labas rytas. Ar CTC priklauso ir nedirbantiems?

Priklauso.
Atsakyti
....nežinau,man tokios ataskaitos niekas nedavė...
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 21, 09:20)
Labas rytas. Ar CTC priklauso ir nedirbantiems? Jei man nepaskaiciavo WTC ,nes negerai deklaravau pajamas ,okaip tada  paskaiciavo CTC?Ar nebutinai dirbantiems paskaiciuoja?Man CAB dave ''apoitmenta''tikbalandzio 2dienai,vat dabar iki tos dienos ''suksiu galva'' biggrin.gif Kiek zinau,tai CTC dirbantiems,bet kokia sistema juos paskaiciavo,jei WTC negalejo paskaiciuoti del netiksliai nurodytu pajamu...

WTC- dirbantiems.
CHTC- turintiems vaiku, nebutinai dirbantiems, ja gauna gaunantys pasalpas- JSA, Income Support, esant dekretinese etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not Me: 21 kovo 2012 - 10:31
Negaunu nei JSA,nei Income Support,nei dekretinese...Lauksiu ju laisko su paskaiciavimais,bus aiskiau.tik va nekantrauju,tai irklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 21, 14:51)
Negaunu nei JSA,nei Income Support,nei dekretinese...Lauksiu ju laisko su paskaiciavimais,bus aiskiau.tik va nekantrauju,tai irklausiu smile.gif

jei is EU, nereikia ir pasalpu gaut, kad CHTC moketu.
Atsakyti
laba diena

gal kas galite padet del self- employment formos, uzpildem del housing benefitu ir dave tokia forma uzpildyt , neturim zalio supratimo kur ka uzpildyt , nes partneris dirba per agentura , gal kuri pilde ir gali padet ?

nes ten tokie klausimai ir kaip suprantu reikia rasyt agenturos ?
1. nature of busines
2 type of business
3. business address
4.date business started

busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 03 21, 17:29)
laba diena
gal kas galite padet del self- employment formos, uzpildem del housing benefitu ir dave tokia  forma uzpildyt , neturim zalio supratimo kur ka uzpildyt , nes partneris dirba per agentura , gal kuri pilde ir gali padet  ?

nes ten tokie klausimai ir kaip suprantu reikia rasyt agenturos ?
1. nature of busines
2 type of business
3. business address
4.date business started
busiu labai dekinga  4u.gif

jei per agentura dirba, tai kam prisidarot sau sunkumu su tuo self employed? jei per agentura dirba- jis yra samdomas darbuotojas/darbininkas. gaunantis algalapius (payslios, wageslips), kur yra mokami mokesciai (NIN/tax)
vnz- nereikia jums sitos formos pildyt, eikit su algalapiais ir kitais turimais popieriais is agenturos, kuriuos turite (na kazkokio tipo kontraktas turetu juk buti? ) ir ten rodykite del Nuomos pasalpos (Housing benefit'o) 4u.gif

Jei gerai supratau ir ta jusu minima forma, tai forma HB gauti ir jus joje rade apie self employed norte uzpildyti, tai toje dalyje apie self employment, nieko nepildote, nes tai jusu neliecia. Pildote dali 'employment' ten irasykite agenturos pavadinima, adresa, tel. nr ir varda zmogaus su kuriuo jie galetu ten susisiekti, jei toks yra, jei ne, nieko nerasote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Not Me: 21 kovo 2012 - 15:48