Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 11:56)
Nu, pvz. jei neturi draudimo kokio, ko ten kreipsis. Yra, spec. puslapis, kur gali uzregistruoti savo pvz. kazkokius brangius daiktus, ir vagystes atveju, jei policija suranda tuos daiktus, ateina pas tave, kaip pas savininka. nes, tu esi uzsiregistraves ten.

Beje, ar zinot, kodel anglai vertybes, masinu raktelius ir visa kita, visada palieka matomoje vietoje pirmam aukste?

Mums kazkada siule kazkoki skysti isigyti,kuriuo patepus vertingus daiktus ir po vagystes policijai juos radus,jie sviecia kazkokia ypatinga sviesele.Vaiksciojo policija po namus ir vykde ,matyt,prevencine akcija.Dar siule ant langu klijuoti tokius lipdukus,kurie vagis ispeja,kad tame name,daiktai suzymeti smile.gif
Dar aiskino,kad i namus ilindus vagiui,jokiu budu pries ji neisiimti jokio smurto,nes tada pats busi teisiamas.Zodziu viska jiems graziai atiduoti,nesukelti jokiu konfliktiniu situaciju ir policija kviesti tik tada,kai iseis is namu ar jie to nematys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 03 20, 14:25)
Mums kazkada siule kazkoki skysti isigyti,kuriuo patepus vertingus daiktus ir po vagystes policijai juos radus,jie sviecia kazkokia ypatinga sviesele.Vaiksciojo policija po namus ir vykde ,matyt,prevencine akcija.Dar siule ant langu klijuoti tokius lipdukus,kurie vagis ispeja,kad tame name,daiktai suzymeti  smile.gif
Dar aiskino,kad i namus ilindus vagiui,jokiu budu pries ji neisiimti jokio smurto,nes tada pats busi teisiamas.Zodziu viska jiems graziai atiduoti,nesukelti jokiu konfliktiniu situaciju ir policija kviesti tik tada,kai iseis is namu ar jie to nematys  ax.gif

Jeigu neklystu, dabar yra pakeista: galima ginti savo nuosavybe ir gyvybe g.gif 4u.gif Bet, aisku, policija visada rekomenduoja, ka praso, viska atiduoti, nes gyvybe ir sveikata svarbiau nei turtas g.gif
Atsakyti
...ginyba viasad galima,bet tik,tuo atvėju,jei tau sudavė,tu gali duopti grąžos,o jei išaiškės,kad tu tik jį spardei ar daužei,pats papulsi po įstatymu..
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 03 17, 22:54)
CB priklauso , o job centre, jei vyras isdirba daugiau nei 20-nepriklausys kelias val.(tiksliai pamirsau kiek)-nepriklausys pasalpa. tik jei vyras netektu darbo ,tada jus abu gautumet pasalpas is job centro.

O iki keliu metu vaikui moka CB?

Dar gal kas galit man atsakyti. Kaip yra su sveikatos draudimu? Reikia stovet tam Job center, kad butum apdraustas?

QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 11:56)
Beje, ar zinot, kodel anglai vertybes, masinu raktelius ir visa kita, visada palieka matomoje vietoje pirmam aukste?

Sudomino rolleyes.gif Kodel? ax.gif Kad nepazadintu is miego kai ieskos vertingu daiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2012 03 20, 13:19)
...ginyba viasad galima,bet tik,tuo atvėju,jei tau sudavė,tu gali duopti grąžos,o jei išaiškės,kad tu tik jį spardei ar daužei,pats papulsi po įstatymu..

ne,negalima.tokia tiesa-negali duoti atgal ,nes ir tu busi patrauktas i atsakomybe.net jei tau sudave,net jei kritai,net jei izeide oruma-geriau neduoti atgal,net jei izenge i tavo namu teritorija.
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2012 03 20, 16:19)

QUOTE(liomi @ 2012 03 20, 17:18)
ne,negalima.tokia tiesa-negali duoti atgal ,nes ir tu busi patrauktas i atsakomybe.net jei tau sudave,net jei kritai,net jei izeide oruma-geriau neduoti atgal,net jei izenge i tavo namu teritorija.

Dear oh dear, mergos biggrin.gif Zinias skaitykit. Galima, jau nuo praeitu metu spalio menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 03 20, 15:18)

...nesutinku...aš vožiau į veido sritį autobuso vairuotojui,nes jis pirmas mane stūmė,ir kai atvažiavo policija,pasakė,kad gerai,kad jis pirmas sudavė man...reikalas tik tas,kad jis gali man nestoti,kai aš stabdau,tai mano ir jo saugumo sumetimais... biggrin.gif
Atsakyti
Cia jau biski skirtingos situacijos, ginti savo namus nuo isilauzelio yra viena, konfliktine situacija su vairuotoju, kuri baigiasi smurtu, yra visai kas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 13:37)
Jeigu neklystu, dabar yra pakeista: galima ginti savo nuosavybe ir gyvybe  g.gif  4u.gif Bet, aisku, policija visada rekomenduoja, ka praso, viska atiduoti, nes gyvybe ir sveikata svarbiau nei turtas  g.gif

Gali buti,senokai cia buvo.Man rodos praeita vasara ar pavasario gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 14:39)
Dear oh dear, mergos  biggrin.gif Zinias skaitykit. Galima, jau nuo praeitu metu spalio menesio  4u.gif

aaa tai ko as vis dar nesimusu nuo spalio menesio,oh dear doh.gif biggrin.gif

Patranka super,saunuole ! taip ir girdziu-tekst i veida biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 kovo 2012 - 17:11
...a...ir dar tokia buvo plonytė rudeninė pirštinytė ant rankos,tai net nesivarginau nuimti,tiksliau nespėjau smile.gif ......aš sakau jam,kol policija atvažiavo,aš tau nupjausiu galvą ir išmesiu į konteinerį...tai jis policijoj šitą paskė,policininkai net juoktis pradėjo,ar gali šita madam,taip paskyti,o ką jau kalbėti apie padarymą...o aš apsigyniau,kad taip nesakiau blush2.gif ..žodžiu,manau gavo babajus pamoką gerą,visam gyvenimui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 20 kovo 2012 - 17:16
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 03 20, 15:15)
...a...ir dar tokia buvo plonytė rudeninė pirštinytė ant rankos,tai net nesivarginau nuimti,tiksliau nespėjau smile.gif ......aš sakau jam,kol policija atvažiavo,aš tau nupjausiu galvą ir išmesiu į konteinerį...tai jis policijoj šitą paskė,policininkai net juoktis pradėjo,ar gali šita madam,taip paskyti,o ką jau kalbėti apie padarymą...o aš apsigyniau,kad taip nesakiau blush2.gif ..žodžiu,manau gavo babajus pamoką gerą,visam gyvenimui..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu,aciu ! lotuliukas.gif retai taip juokiuosi ,trecia karta skaitau biggrin.gif bet babajai gajus-ir be galvos vairuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 20 kovo 2012 - 17:21