Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Sveikos, mergaites,

Gal kas zino, jei vyro alga labai gera ar galiu tiketis gauti child benefit ir is job center pinigelius, jei registruosiuosi kaip bedarbe. Ir iki kokio amziaus vaikams moka tuos child benefit? Busiu labai dekinga jei kas paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 17, 11:33)
na, manau, jai ir pashalpas tvarkysit. kaip gi be to wink.gif

O kaip 15metei galima pasalpas tvarkyti, juk ji nepilnamete yra..nu nesvarbu, kad ji bus mama, bet vistiek nepilnamete..
Atsakyti

QUOTE(SunGuru @ 2012 03 17, 21:00)
Sveikos, mergaites,

Gal kas zino, jei vyro alga labai gera ar galiu tiketis gauti child benefit ir is job center pinigelius, jei registruosiuosi kaip bedarbe. Ir iki kokio amziaus vaikams moka tuos child benefit? Busiu labai dekinga jei kas paaiskins  4u.gif

CB priklauso , o job centre, jei vyras isdirba daugiau nei 20-nepriklausys kelias val.(tiksliai pamirsau kiek)-nepriklausys pasalpa. tik jei vyras netektu darbo ,tada jus abu gautumet pasalpas is job centro.
Atsakyti
Siryt ziuriu i savo saskaita,o ten pervesta uz CTC rolleyes.gif Parasiau laiska del WTC pirmines formos mano iveltos klaidos pasiaiskinima ir vaziuoju i CAB,kad pakoreguotu,patartu.Gal perskaiciuos WTC ir nereikes trecia karta ''claiminti''is naujo blush-anim-cl.gif Su praejusia mamyciu diena wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal susiduret kas nors su draudimais ? Esu nesenai uk tai nezinau kur kreiptis. Apsidraudem Nat West auksini draudima penktadieni mus apvoge (masina pinigai dokumentai ir telefona) buvau uzpildziusi atskira punkta buten tam telefonui. Siandien skambinam i draudima nenori ismoketi todel, kas pasakem, kad gal but vagys iejo per kiemo duris kurios gal but buvo neuzrakintos. Isilauzimo pozymiu nebuvo jokiu, bet juk jie profesionalai. Nezinau ka daryt?
Atsakyti
Tai jau tikrai nereiketu draudimui sakyti, kad durys neuzrakintos buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 19, 15:46)
Tai jau tikrai nereiketu draudimui sakyti, kad durys neuzrakintos buvo  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, nežinau ar mano klausimas prisiskirs šiai temai, bet labai norėčiau sužinoti kaip tapti rezidentais UK. Gal galite kas kokį linką numesti ar nukreipti tinkama linkme, o gal patys esate jais ir galite suteikti info kokius dokumentus reikia pildyti, kur juos reikia pildyti. Ar yra kažkokie reikalavimai norint jais tapti, kiek laiko užtrunką viskas. Na viskas kas susiję norint tapti rezidentais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2012 03 19, 15:22)
Sveiki,
gal susiduret kas nors su draudimais ? Esu nesenai uk tai nezinau kur kreiptis. Apsidraudem Nat West auksini draudima penktadieni mus apvoge (masina pinigai dokumentai ir telefona) buvau uzpildziusi atskira punkta buten tam telefonui. Siandien skambinam i draudima nenori ismoketi todel, kas pasakem, kad gal but vagys iejo per kiemo duris kurios gal but buvo  neuzrakintos. Isilauzimo pozymiu nebuvo jokiu, bet juk jie profesionalai. Nezinau ka daryt?

...o tai kaip suprast,į policiją nesikreipei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2012 03 19, 19:18)
...o tai kaip suprast,į policiją nesikreipei? g.gif

Mes kreipemes viskas yra surasyta, bet mes nezinom ar palikomo gal jas atrakino?
Papildyta:
QUOTE(vida/d @ 2012 03 19, 17:49)

Ir ka tamsta cia sventi? Baisu............................. nuo tokiu zmoniu........baisu,,,,,,
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2012 03 19, 23:41)
Ir ka tamsta  cia sventi? Baisu............................. nuo tokiu zmoniu........baisu,,,,,,

nesvencia, bet pritaria Limcamca minciai doh.gif

Siaip nei vienas draudimas nemokes jei palikot langa ar duris nerakintas ar pravertas schmoll.gif Pasiskaitykit salygas. Juk jei tokiasi atvejais mokes, tada visi palikines masinas su rakteliais viduj, namus pravirom durim, juk draudiams sumokes- nereiks vargt parduodant ax.gif
Atsakyti
...o ne po policijos ir atlikto tyrimo kreipiamasi į draudimą su oficialiom išvadom,kreipiamasi į draudimą??????...ar čia UK sistema kažkokia kitokia?
Atsakyti