Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(mitiene @ 2012 03 15, 14:15)
O gal protingiau butu nuvaziuoti i savivaldybe ir parasyti nauja prasyma del HB,

Nereikia is naujo.Tiesiog nuneskit lapa is Child Benefit'u,kai ji gausit ir perskaiciuos jau visiems ax.gif Pasakykit,jei klaus,kad tax creditu dar laukiat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 03 15, 17:44)
Nereikia is naujo.Tiesiog nuneskit lapa is Child Benefit'u,kai ji gausit ir perskaiciuos jau visiems  ax.gif Pasakykit,jei klaus,kad tax creditu dar laukiat  ax.gif

Aciu ,kad man patariate 4u.gif O rytoj manau,kad geriausia butu su laisku is HMRC vaziuoti i CAB ir,kad jie man padetu surasyti ''skunda ar nesutikima'' su ju parasymu,kad mano pajamos (atseit pati jiemstelefonu pranesiau)virs 7000 svaru per menesi? rolleyes.gif Vaikams dabar svente-avietes,ledai,saldainiai ir taip ju laukta lasisa smile.gif Na as cia i lankas,bet norejau pasidalinti taip ilgai laukta sia diena smile.gif
Atsakyti
Dabar tik supratau iskur sitos sumos(250-7200).Viska pati supainiojau ir niekas cia nekaltas,tik as...Parasiau pildydama forma,kad mano metines 2011metu pajamos 250svaru,nes tiek gaudavau is LT pasalpas uz vaikus iki atvykstant i UK (lietuviski CB).Nes buvau supratusi,kad reikiairasyti jas.O pasirodo,kad klausimas buvo-kokios metines pajamos,one pasalpos.O sita suma 7200,kuria dabar deklaravau su savo ''popieriukais irodymais'',tai kiek uzdirbu jau cia gyvendama UK,tai gaunasiapie 600svaru atlyginimas.Kaip man dabar viska atpainioti ir jiems paaiskinti,kad ne taip buvau supratusi klausima?Tokia kovotoja del savo teisingumo,opasirodo apsizioplinau kaip reta.Tiknegedinkite ,prasau,nes pati jau save smerkiu,kad nesugebejau klausimo suprasti.Va tokiom kaip as,tai viskairreikia pasitarus daryti,nes va kaip...Idomu ar priims mano toki pasiteisinima...
Atsakyti
tai cab nuejus taip ir surashyk viska prie skundo. matysi
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif noreciau pakluasti, ar kas zinote. as uzpildau prasymus del mano benefits ir kaip greitai jie reaguoja? kaip ilgai laukti reikia pirmu pinigeliu is ju? ar tai trunka ilgai ar kelas dienas ar kaip? niekada nebandeme g.gif doh.gif dekui labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beautee @ 2012 03 15, 22:39)
labas vakaras  4u.gif  noreciau pakluasti, ar kas zinote. as uzpildau prasymus del mano benefits ir kaip greitai jie reaguoja? kaip ilgai laukti reikia pirmu pinigeliu is ju? ar tai trunka ilgai ar kelas dienas ar kaip? niekada nebandeme  g.gif  doh.gif  dekui labai is anksto  4u.gif

priklauso kiek laiko dokumentus tikrins, buna per kelis menesius sutvarko, buna ir iki metu tenka laukt kol viska sutikrina rolleyes.gif va pvz Mitiene man lyg 7 menesius lauke, tai viena jau gavo, del kitu vel apeliacija reik rasyt, tai + dar kiek lauks...
Atsakyti
o ka, 'kelios dienos' gerai visai butu, tik realybe ziauri ir negailestinga- ilga kelione per kopas su tais benefitais wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri zino kiek atostogu dienu priklauso jei dirbi part time, apie 13 val/per sav 4u.gif
Atsakyti
Nuvaziavom su vaikais i CAB,pralaukem eile iki registraturos ir pasake man,kad dabar daug zmoniu ir kad vel atvaziuociau pirmadieni nuo 9.30,stociau i "gyva eile",tada priimajam,kai priims,paziures kokiu klausimu kreipiuosi ir ''duos apoitmenta'' kazkuriai dienai.
O jeigu as su kaimynes angles pagalba parasyciau laiska,del kokios priezasties ivyko klaida,kad pirmineje claimoformoje suklydau ne taipsupratusi klausima,ne is blogu ketinimu,o is nesupratimo,gal galeciau issiusti toki paaiskinima i mokesciu inspekcija?Juk nebutinai reikia per CAB gal,nes taip sudetinga su vaikais visur vazineti,o ypac eilese stoveti,kai abu zyzia...Nors laiskeis HMRC parasyta,kad jei tvarkausi viska per CAB,tai turiu parodyti jiems(CABui) atsiusta nepatenkinama
atsakyma.Atsiprasau uz taikad cia rasau savopasvarstymus,bet tikrai neturiu su kuom pasitart siuo metu ir bijau dar kazkane taip padaryti. rolleyes.gif
Atsakyti
man su cab pagalba tvarkomi reikalai rimciau atrodo. bent patys anglai biurokratai kitaip ziuri
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 03 16, 17:03)
man su cab pagalba tvarkomi reikalai rimciau atrodo. bent patys anglai biurokratai kitaip ziuri

Visiskai sutinku.taciau va dabar vaika is darzelio pasiemiau su temperatura.Gal pasveiks po iseiginiu...Na ziuresiu.Arba pries issiunciant laiska ,paciai surasius su ta kaimyne,paskambinsime i HMRC ir paklausiu ar galeciau be CAB apsieit.Ir visgi jei pavyks,tai ir CAB kita savaite nuvaziuosiu velpasiimti apoitmento.
Atsakyti
Sveiki,

o gal kas zinot ar yra kokia agentura ar kazkas pan., kas viska gali uz tave sutvarkyti, isieskoti viska, kas tau priklauso? smile.gif Cia del benefitu visu klausiu..

mes neseniai atvyke i UK, visuos situos reikaluos pasiklyde.. tiek info ir tiek skityt visko reikia, kad net laiko per darbus nera tam doh.gif kolkas negaunam dar nieko. Turim kudiki smile.gif
Atsakyti