susitvarkiau CHB ir buvau nusiteikus laukt puse metu...pradejau nuo sausio 21 ir siandien gavau laiska kad man prades moket uztruko pora menesiu
QUOTE(Emuciukas @ 2012 03 14, 17:18)
susitvarkiau CHB ir buvau nusiteikus laukt puse metu...pradejau nuo sausio 21 ir siandien gavau laiska kad man prades moket uztruko pora menesiu
Didziausi sveikinimai Butu gerai,kad tokiu tempu butu tvarkomi visu mamu is Lietuvos ''sprendimai''CHB gauti.
Papildyta:
Vis ''suku galva'' kodel su manoprasymais tokios problemos...Gal,kai buvau issiuntusi visas kopijas-gim.liudijimu,pasu,istuoku liudijimu del dukros priemimo i mokykla,tai visoskopijos dingo.Labai idomiai-neipaste,nei savivaldybeje ju duomenu bazeje nebuvo rasta,kad apskritai toks laiskas buvo issiustas.Kaip tycia tuomet pameciau pasto ceki ir jau su originalais vaziavau tiesiai i savivaldybe ir uzpildziau ten vietoje prasymo forma.Gal but kas nors pasinaudojo mano ir vaiku duomenimis ir del to visa si painiava su beprotisku patikrinimu...Ka patartumete?Tai ivyko(tas dokumentu kopiju pametimas)rugsejo-spalio menesi.Manau,kad reiketu gal pasiskambinti i HMRC ir pasakyti apie si dalyka ir pasiteirauti ar ne del sios priezasties jiems kyla sitiek klausimu-ar esu vaiku mama,armano brolis yra ne mano sugyventinis,klausimai apie zmoniu kur dirbau gyvenima ir t.t.?
nu jo paskaicius visus jusu rupescius del tu benefitu,tai tikrai visi pradeda visko prisigalvot.pvz mes lapkricio men uzpildem visas formas wtc ir cb gauti,po men gavom ats kad reikia papildyti foma ir vaiku pasus su metrikais dar atsiusti.daugiau jokio atsakymo taip ir nesulauke vasario men patys jiem parasem laiska,viska graziai isdestem,kad vyras dirba,mokam mokescius,vaikai lanko mokykla,ir kad is vyro algos neisgyvenam,kad vaikai mokykloj negali gauti nemokamo maitinimo ir t.t. Ir labai nustebom kai uz poros sav gavom laiska su atsiprasymu net,kad taip ilgai neperziurejo musu laiskopevede ir visus pinigelius. tikiuosi ir jum viskas kazkada susitvarkys ir baigsis visi nesusipratimai.
Tikiuosi ir as,nors labai neramu .Kovo 2diena issiunciau visusdokumentus eilini karta ir dabar lauksiu iki kovo 23dienos.jei iki to laiko negrazins ,arba grazins be jokio atsakymo,tai skambinsiu.Bet kaip ilgai dienos eina,kai lauki Bet visgi jusu mamytes parasymai,kad greit sutvarko,duoda vilti,kad iki balandzio pradzios jie patys nori sutvarkyti seniai jau laukianciuju reikalus.Visgi nauji mokestiniai metai
Noriu pasidalint pagaliau geromis naujienomis Pervede CB uz septynis menesius:) Turbut reikia laukti laisko dar apie paskaiciavima?Skambinau i CB,tai pasake,kad mokejimas paskirtas iki geguzes menesio.O ka reiketu daryti po geguzes mensio?
QUOTE(mitiene @ 2012 03 15, 12:01)
Noriu pasidalint pagaliau geromis naujienomis Pervede CB uz septynis menesius:) Turbut reikia laukti laisko dar apie paskaiciavima?Skambinau i CB,tai pasake,kad mokejimas paskirtas iki geguzes menesio.O ka reiketu daryti po geguzes mensio?
Dar neteko girdeti,kad sakytu data iki kurios mokes.Nebent tuo metu vaikams sueitu 16 ir jie nesimokytu
QUOTE(mitiene @ 2012 03 15, 14:01)
Mitiene, darai baliu visoms konsultantems
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 15, 13:43)
Mitiene, darai baliu visoms konsultantems
Labaiaciu merginos uz pagalba Bet lazda turi du galus.Atgrazino siandien manovisus dokumentus CTC WTC su pridetu laisku,kad atseit as deklaravau 250svaru pajamu(nors is tiesu juk apie600 i menesi),o anot parasiusiosios darbuotojos,kuomet ji snekejo su manimi telefonu,as jaipasakiau,kad mano pajamos yra 7200svaru Ir pasekoje mano claimas vel atmestas Arba as issikrausciau is proto arba mane tokia noripadaryti Tai kita savaite vaziuosiu vel i CAB,kad padetu man surasyti nesutikimo laiska ir turbut,kad kai skambina man telefonu ir nesupranta mano anglu kalbos,tai tegulskambina su verteja.Tevai sako,kad tycia taip daroma,kad baigtusi mano kantrybe ir nebeklaiminciau.Na beveik ta kantrybe ir isseko...O gal protingiau butu nuvaziuoti i savivaldybe ir parasyti nauja prasyma del HB,juk dabar gali man skaiciuoti kaip gyvenanciai su vaikais,o nebe kad gyvenu viena?Beje,po kiek laiko atsiuncia laiska su CB numeriu,jei siandien pervede tikpinigus?Ir apsiet be CTC WTC?Patarkite ir sikarta prasau Ar nenuleisti ranku ir rasyti nesutikima del ju sprendimo ir testi toliau irodinejimu kelia?
MITIENE, kai man taip buvo, tai man buvo nebe pinigai svarbu, bet principai
Del HB tai sakyciau, pranesk jiems, kad va toks ir toks CB numeris, ir, kad perskaicuotu su vaikais. Nors, negaliu garantuot, kad to uzteks, nesu susidurus
Del HB tai sakyciau, pranesk jiems, kad va toks ir toks CB numeris, ir, kad perskaicuotu su vaikais. Nors, negaliu garantuot, kad to uzteks, nesu susidurus
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 15, 15:22)
MITIENE, kai man taip buvo, tai man buvo nebe pinigai svarbu, bet principai
Man HB sake,kaipildziau,kad dabar skaiciuoja man vienai,okai gausiu CB,taiperskaiciuoskaip jau su vaikais.Taciau,jeitokius kliedesius nusius CTC WTC i HB,tai man dar teks ir atgrazinti gautuosius HB.Visgi negaliu palikti viskotaip...Cia viska nuraso ant pokalbio telefonu.Dar senukas is CAB buvo ispejas,kad buciau labai atsargi bendraudama telefonu,nesdaznaikyla del to nesusipratimai apskritai.Na bent jau autobuso bilietukui pinigu jau turiu
Gal siuo metu kas nors naujo, bet siaip pirma karta girdziu, kad CT ar WTC siustu kokia info i HB
CB ir visi credit tax'ai, - jie kaip suprantu viena sistema turi.
O HB reikia CB numerio tam, kad butent tas nr ir irodo, kad tamsta esi atsakinga uz tokius ir tokius vaikus.
O HB reikia CB numerio tam, kad butent tas nr ir irodo, kad tamsta esi atsakinga uz tokius ir tokius vaikus.
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 15, 16:19)
Gal siuo metu kas nors naujo, bet siaip pirma karta girdziu, kad CT ar WTC siustu kokia info i HB
AciuLIM uz paaiskinima,nes man matyt tikrai paranoja prasideda Kaip rasiau anksciau,kad jau montys buvo,kad vaikus atims,nesatseit jie ne mano,o dabar po siandieniniolaisko,kad slepiu nedeklaruodama savo kasmenesines 7200svaru pajamas,bijausi,kad kaip ''aferiste''nubaus kaip nors