Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Limcamca @ 2012 03 07, 12:26)
Jums neatrodo neatsakinga: žinant, kad nepragyvens iš tėčio algos, važiuoti ir dar vaikus vežtis? Jau, kad patys badaus tai baika... bet vaikai?? Kokios neatsakomybės tėvai turi būti, kad šitaip elgtis?

Priedo: pasakykit man, kodėl įstatymai prisimenami tik kai kalbama apie pašalpas?  g.gif Kodėl dauguma kitų atvejų jie pamirštami?

MITIENE, daugmaž aišku, tavo adresas fraudelent turbut, dėl to taip yra.  4u.gif

Turi omeny,kad jumanymu esu sukciautoja ir jie viska sitaiptikrina?Bet kokiu pagrindu?Ar tai jokio skirtumo ir turiu teikti dabar visus irodancius dokumentus,kaipir darau,ojei ju akimis as visvienai apgavike,tai jau tada kur man kreiptis?As tikisivaizduoju,kad i ambasada,gal ten ka patartu?
Papildyta:
Gal netaip supratau ka rasei smile.gif Turi omeny,kad jiems kelia itarima mano adresas?bet juk turiu nuomos sutarti ir issiunciau ,kad moku konsultaksus,taip pat banko ataskaitos ateina situo adresu ir visikiti laiskai ir juk jie patys man siuncia situo adresu.jeiis pradziu daug ko nesupratau,tai dabar isvis turbut nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 07, 13:41)
Turi omeny,kad jumanymu esu sukciautoja ir jie viska sitaiptikrina?Bet kokiu pagrindu?Ar tai jokio skirtumo ir turiu teikti dabar visus irodancius dokumentus,kaipir darau,ojei ju akimis as visvienai apgavike,tai jau tada kur man kreiptis?As tikisivaizduoju,kad i ambasada,gal ten ka patartu?

Nu, as duodu mazdaug 80 % kad ambasada, net nespres problemos.
Tavo adresas, - matyt jis yra uzfiksuotas, kaip "juodas", t.y. gal ten anksciau gyveno kokie benefitu vagys g.gif Tad, dabar kiekviena gyventoja ir tikrina. gal kazkas jau ima benefitus tuo adresu, tai logiska, kad jiems kilo klausimas, kiek gali zmoniu gyventi viename adrese, skirtingomis pavardemis ir visi benefitu prasyti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 07, 12:54)
Nu, as duodu mazdaug 80 % kad ambasada, net nespres problemos.
Tavo adresas, - matyt jis yra uzfiksuotas, kaip "juodas", t.y. gal ten anksciau gyveno kokie benefitu vagys  g.gif Tad, dabar kiekviena gyventoja ir tikrina. gal kazkas jau ima benefitus tuo adresu, tai logiska, kad jiems kilo klausimas, kiek gali zmoniu gyventi viename adrese, skirtingomis pavardemis ir visi benefitu prasyti.

Kairasiau prasyma del HB,tai agentura paskambino namo seimininkui ir jis buvo pas mus atvaziaves ir pasirase,kad jis duoda sutikima.Ir HB man skyre sia pasalpa,bet kaip minejau,tik man vienai neiskaitant vaiku.O ,kad imeta man ipasta kitu zmoniu laiskus,tai viena karta,kuomet pastininkas atnese (kinieciui turbut)skirta laiska,tai as pasakiau,kad uzsirasytu,kad cia toks negyvena.Dar viena karta prie namu mane sutiko moteris su siuntiniu irgi kazkokiam nepazystamam ,tai net uzpilde ji kazkokia anketa,kurpasirasiau,kad cia be manes,brolio ir mano vaiku niekas daugiau negyvena.Taciau tu visu zmoniulaiskai visvienai siunciami siuoadresu.Seimininkas buvo minejas,kad kazkada irgi nuomavo zmonems,kuriu abieju pavardes buvo vienoje sutartyje kaip ir mano atveju,tai buvo kazkokiosproblemos del konsultaksu,tad jis nelabai buvopatenkintas,kad agentura neatsiklaususi jo leido mums su broliu abieju vardu nuomotis.Bet konsule nieko nepasake,kad del tobutu kazkokiu nesusipratimu.
Atsakyti
Mitiene, nezinau ar padetu, bet gal pabandyk pasiskambint I LT savo miesto savivaldybe ir paprasyk, kad tau atsiustu E401 ir E411 formas, toj formoj yra viskas surasyta, motina, tevas, vaikai ir etc.. man buvo siek tiek kita situacija su CB, man aiskino jog as is LT gaunu vaiko pinigus, tai sitos formos man labai padejo. Primink, kiek ilgai jau lauki CB?
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2012 03 07, 13:11)
Mitiene, nezinau ar padetu, bet gal pabandyk pasiskambint I LT savo miesto savivaldybe ir paprasyk, kad tau atsiustu E401 ir E411 formas, toj formoj yra viskas surasyta, motina, tevas, vaikai ir etc..  man buvo siek tiek kita situacija su CB, man aiskino jog as is LT gaunu vaiko pinigus, tai sitos formos man labai padejo. Primink, kiek ilgai jau lauki CB?

Laukiu sesta menesi CB. CTC WTC po keturiu menesiu parase,kad neturiu vaiku ir uzdare claima. jei neklystu,tai turiu Vilniaussavivaldybes darbuotojos el.pasta kazkur uzsirasiusi,kuri man israse pazyma,kad esu atsisakiusi LT vaiku pasalpu pries isvykdamai UK.Tai manau,gal galiu jai parasyti el.laiska(zinoma jei rasiu jos adresa).AAciu uz sia ideja,gal pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 07, 14:15)
Laukiu sesta menesi CB. CTC WTC po keturiu menesiu parase,kad neturiu vaiku ir uzdare claima. jei neklystu,tai turiu Vilniaussavivaldybes darbuotojos el.pasta kazkur uzsirasiusi,kuri man israse pazyma,kad esu atsisakiusi LT vaiku pasalpu pries isvykdamai UK.Tai manau,gal galiu jai parasyti el.laiska(zinoma jei rasiu jos adresa).AAciu uz sia ideja,gal pavyks smile.gif

as CB pralaukiau apie 1m3men, maniski po metu irgi buvo uzdare claima, aceit gaunu LT pinigus, bet rasiau complain'a ir pridejau tas formas, tai sumokejo uz visa laikotarpi, bet varagau su jais nemazai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 07, 13:26)
Jums neatrodo neatsakinga: žinant, kad nepragyvens iš tėčio algos, važiuoti ir dar vaikus vežtis? Jau, kad patys badaus tai baika... bet vaikai?? Kokios neatsakomybės tėvai turi būti, kad šitaip elgtis?

Priedo: pasakykit man, kodėl įstatymai prisimenami tik kai kalbama apie pašalpas?  g.gif Kodėl dauguma kitų atvejų jie pamirštami?

Eilini syki komentuojami nepazistamu zmoniu postai nezinant nei aplinkybiu, nei tikros situacijos blink.gif Nu is kur tiek cia aiskiaregiu, kad zino santykius tarp vyro ir zmonos, kas kaip dirbs, kad vaikai badaus be tu WTC, kad atvaziavo tik pasalpu, vogti ir t.t... blink.gif nu paklause moteris kas priklauso dirbant tik vyrui, nu ir atsakyti galima, kad tas ir anas, o gal jiems net nepriklausys, gal vyras uzdirba daug, gi niekas nezino, bet puola moralizuoti ir tyciotis.. o gal su sveikata negerai, o gal bedos, gal depresija zmogui ir sitaip galit dar labiau sugniuzdyti verysad.gif negi sunku buti bent zmogiskoms, juk ne visi vagys.. bent situacija susizinot reiketu. O jei erzina klausimas, juk visada galima praignoruoti, o atsakys kas nors, kam siandien nuotaika geresne. Visos zinom, kad ne rozem kloti pirmieji menesiai ar metai uzsienyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agira @ 2012 03 07, 14:23)
Eilini syki komentuojami nepazistamu zmoniu postai nezinant nei aplinkybiu, nei tikros situacijos  blink.gif Nu is kur tiek cia aiskiaregiu, kad zino santykius tarp vyro ir zmonos, kas kaip dirbs, kad vaikai badaus be tu WTC, kad atvaziavo tik pasalpu, vogti ir t.t...  blink.gif nu paklause moteris kas priklauso dirbant tik vyrui, nu ir atsakyti galima, kad tas ir anas, o gal jiems net nepriklausys, gal vyras uzdirba daug, gi niekas nezino, bet puola moralizuoti ir tyciotis.. o gal su sveikata negerai, o gal bedos, gal depresija zmogui ir sitaip galit dar labiau sugniuzdyti  verysad.gif negi sunku buti bent zmogiskoms, juk ne visi vagys.. bent situacija susizinot reiketu. O jei erzina klausimas, juk visada galima praignoruoti, o atsakys kas nors, kam siandien nuotaika geresne. Visos zinom, kad ne rozem kloti pirmieji menesiai ar metai uzsienyje  4u.gif

A, kur jus cia tokiu komentaru matot? Gal as ne ten ziuriu?
Atsakyti
nu keistos jus keistos..........mano vaikai tikrai nebadaus, jei jau LT nebadavo. Toks jausmas kad jums kazkoks pavydas ar kas, kazkokios piktos, is jusu gi nieks nieko nenori pavogti 4u.gif tuo labiau kad kazkokios ismokos priklauso legaliai. o mano vyras jau dirba tongue.gif tai kodel turetume kazko nepaiimti kas priklauso..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2012 03 07, 15:50)
nu keistos jus keistos..........mano vaikai tikrai nebadaus, jei jau LT nebadavo. Toks jausmas kad jums kazkoks pavydas ar kas, kazkokios piktos, is jusu gi nieks nieko nenori pavogti  4u.gif  tuo labiau kad kazkokios ismokos priklauso legaliai. o mano vyras jau dirba  tongue.gif  tai kodel turetume kazko nepaiimti kas priklauso..... g.gif

Nu, tai imkit, o kas jums trukdo? g.gif Toks jausmas, kad kai pritruksti argumentu, pradeda pavyda prikaisiot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 07, 12:58)
Toks jausmas, kad kai pritruksti argumentu, pradeda pavyda prikaisiot  cool.gif

kas tiesa ,tas ne melas bigsmile.gif arba ligas nustato ir kambariu,spintos ir saldytuvo dydi biggrin.gif
Atsakyti
tiesiog taip atrodo...nes kito argumento nematau kodel jus tokios piktos kaip sirses...jus pacios ta darote: nustatinejate, kad vaikai badaus, neisgyvensime is vyro algos ir t.t. net nezinote kodel mes cia ir ko... tongue.gif nenoreciau realiai susitikt UK su tokiais zmonem..kaip ir sako: sutikai lietuvi uzsieny, tai geriau bek...nors turetu kaip tik padeti...visvien, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti