QUOTE(Limcamca @ 2012 03 07, 12:26)
Jums neatrodo neatsakinga: žinant, kad nepragyvens iš tėčio algos, važiuoti ir dar vaikus vežtis? Jau, kad patys badaus tai baika... bet vaikai?? Kokios neatsakomybės tėvai turi būti, kad šitaip elgtis?
Priedo: pasakykit man, kodėl įstatymai prisimenami tik kai kalbama apie pašalpas? Kodėl dauguma kitų atvejų jie pamirštami?
MITIENE, daugmaž aišku, tavo adresas fraudelent turbut, dėl to taip yra.
Priedo: pasakykit man, kodėl įstatymai prisimenami tik kai kalbama apie pašalpas? Kodėl dauguma kitų atvejų jie pamirštami?
MITIENE, daugmaž aišku, tavo adresas fraudelent turbut, dėl to taip yra.
Turi omeny,kad jumanymu esu sukciautoja ir jie viska sitaiptikrina?Bet kokiu pagrindu?Ar tai jokio skirtumo ir turiu teikti dabar visus irodancius dokumentus,kaipir darau,ojei ju akimis as visvienai apgavike,tai jau tada kur man kreiptis?As tikisivaizduoju,kad i ambasada,gal ten ka patartu?
Papildyta:
Gal netaip supratau ka rasei Turi omeny,kad jiems kelia itarima mano adresas?bet juk turiu nuomos sutarti ir issiunciau ,kad moku konsultaksus,taip pat banko ataskaitos ateina situo adresu ir visikiti laiskai ir juk jie patys man siuncia situo adresu.jeiis pradziu daug ko nesupratau,tai dabar isvis turbut nieko