Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Limcamca @ 2012 03 04, 18:40)
Oi, Mitiene, aš neprašiau pasiteisinti  biggrin.gif ačiū už atvirumą  4u.gif Ir, tikrai linkiu sėkmės  4u.gif

cia nepasiteisinimas,bet jei uzsiminiai,tai galiu visa gyvenima papasakoti i az mirksiukas.gif
Papildyta:
Aciu mamytes uz supratima irpalinkejimus :smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pas mane tokia kvaila situacija.Isejau is darbo,kuriame dirba apie dvejus metus, ir netiketai pastojau.Pradejau gauti bedarbio pasalpa.Bet ar as gausiu kokia nors pasalpa kai pagimdysiu leliu??Gal kas zinot?Dekui
Atsakyti
QUOTE(astone191 @ 2012 03 04, 22:52)
Sveikos merginos,
pas mane tokia kvaila situacija.Isejau is darbo,kuriame dirba apie dvejus metus, ir netiketai pastojau.Pradejau gauti bedarbio pasalpa.Bet ar as gausiu kokia nors pasalpa kai pagimdysiu leliu??Gal kas zinot?Dekui

jei is job centro gauni pasalpa, manau turetum ir maternety grant gauti... svarbiausia tik kad butum ale darbo ieskotoja, o job centre pasakyk kad laukies, usi suprasta ir taves jie nevers dirbti
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif noreciau paklausti mamyciu, kurios supranta apie benefits? dirbu per agentura ir zinau, kad pasakiusi savo virsininkui, kad esu nescia busiu pasalinta is darbo blush2.gif taip, kad bedarbyste gresia. gal kas zinote, kokie benefits man priklausytu? ax.gif...
Atsakyti
QUOTE(beautee @ 2012 03 05, 00:08)
Labas vakaras smile.gif noreciau paklausti mamyciu, kurios supranta apie benefits? dirbu per agentura ir zinau, kad pasakiusi savo virsininkui, kad esu nescia busiu pasalinta is darbo blush2.gif taip, kad bedarbyste gresia. gal kas zinote, kokie benefits man priklausytu? ax.gif...

bedarbio pasalpa, gal HB.
Atsakyti
labas, mamos 4u.gif padekit emigrantei smile.gif esu visiskai zalia, pirma karta isvaziavom is LT, todel visiskai nieko nezinau.. verysad.gif atvaziavom i UK pries 5 dienas su dviem vaikais. Uz antra vaika dar gaunu is Sodros iki kol vaikui sueis 2m. Kolkas cia nedirbsiu, vyras dirbs. Ar priklauso mums kokios ismokos, pasalpos ar kokios lengvatos? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2012 03 06, 16:35)
labas, mamos  4u.gif  padekit emigrantei  smile.gif  esu visiskai zalia, pirma karta isvaziavom is LT, todel visiskai nieko nezinau.. verysad.gif  atvaziavom i UK pries 5 dienas su dviem vaikais. Uz antra vaika dar gaunu is Sodros iki kol vaikui sueis 2m. Kolkas cia nedirbsiu, vyras dirbs. Ar priklauso mums kokios ismokos, pasalpos ar kokios lengvatos? ACIU  4u.gif

Priklauso, aisku bigsmile.gif gi, net 5 dienos jau čia biggrin.gif

Prašom iš karto balionai toms, kurios čia dabar į gynybą stos 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2012 03 06, 13:35)
labas, mamos  4u.gif  padekit emigrantei  smile.gif  esu visiskai zalia, pirma karta isvaziavom is LT, todel visiskai nieko nezinau.. verysad.gif  atvaziavom i UK pries 5 dienas su dviem vaikais. Uz antra vaika dar gaunu is Sodros iki kol vaikui sueis 2m. Kolkas cia nedirbsiu, vyras dirbs. Ar priklauso mums kokios ismokos, pasalpos ar kokios lengvatos? ACIU  4u.gif

Padeti negaliu ,nes ..as pati 5 dienos Lt .nedirbsiu,vaiku kruva,vyras dar nezino,jei nesalta bus nueis kur ,nu suprantat ,tai va ,jus kaip is Lt ,kokios pasalpos mums dabar priklauso?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau paklausti, ka rasyti tokiu atveju, jei vienas dirba employed normaliai, o kitas seimoje self - employed ir tu darbo valandu neaisku, ir atlyginimas nestabilus. Ka sakyti tax creditams?
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2012 03 06, 19:16)
Sveikos 4u.gif  norejau paklausti, ka rasyti tokiu atveju, jei vienas dirba employed normaliai, o kitas seimoje self - employed ir tu darbo valandu neaisku, ir atlyginimas nestabilus. Ka sakyti tax creditams?

Manau,tam kuris self,reikia sakyti spejamas pajamas ir spejamas valandas.
Pvz uzdirba mazdaug 180 per savaite.tai padauginat is 52 savaiciu,bus mazdaug metu atlyginimas.Nu ,o valandas,irgi mazdaug.pvz uz 180£ gaunant minimalu mokesti,buna apie 30 valandu isdirbta.

Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 03 06, 18:16)
Padeti negaliu ,nes ..as pati 5 dienos Lt .nedirbsiu,vaiku kruva,vyras dar nezino,jei nesalta bus nueis kur ,nu suprantat ,tai va ,jus kaip is Lt ,kokios pasalpos mums dabar priklauso?

Ach vat,kur Jus Tamsta,Lietuvoje smile.gif O mes jau cia su vienu SM nariu diskutavom kur pradingot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 03 06, 18:33)

Ach vat,kur Jus Tamsta,Lietuvoje  smile.gif  O mes jau cia su vienu SM nariu diskutavom kur pradingot  biggrin.gif

tikrai bigsmile.gif jei reikalas linksmas ,as galiu gi grizti ,betkada! ilgai nebusiu,pasalpas susitvarkysiu,makaronu prigriebsiu,kaime baliu iskelsiu ir psio-namo ,bo man cia gale menesio moka bigsmile.gif zinau zinau,sunkus mano darbas visur sulakstyt,bet kazkas gi turi ir tai padaryt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 06, 18:04)
Priklauso, aisku  bigsmile.gif gi, net 5 dienos jau čia  biggrin.gif

Prašom iš karto balionai toms, kurios čia dabar į gynybą stos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif

Aciu uz balionus, viena pasiimsiu 4u.gif

Nesvarbu kiek laiko esi UK, WTC, CTC ir CHB priklauso nuo tos dienos, kai pradedi dirbti. WTC ir CTC nera pasalpos, tai yra pragyvenimo standarto islyginamieji pinigai. Kazkas jau sioje temoje tai minejo. Ir jos priklauso visiem dirbantiem, nepriklausomai kiek jau esi pragyvenes salyje.

CHB jau pasalpa uz vaika/us, bet irgi priklauso visiem vaikam, kurie gyvena salyje, o ju tevai (ar vienas is tevu) dirba. Nepriklauso nuo pajamu dydzio.

Ir nera cia nieko baisaus, jei zmogus susitvarkys tai, kas is tiesu priklauso legaliai ir pagal istatymus, saziningai dirbant ir mokant mokesius. 4u.gif
Atsakyti