Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(mitiene @ 2012 03 03, 08:41)
Koks turetu butiatlyginimas auklei,kuriai reiketetu priziureti trys vaikus?Ryte su visais nuvesti vyriausia i mokykla,paskuisu dviem mezesniais nuvesti vidurini (autista)i darzeli,veliau su mazyliu pasiimti vyriausia is mokyklos,paskui pasiimti is darzelio ir  veliau grizus susitvarkyti su maziausiu,buti su viduriniu,kuri kiekviena akimirka reikia saugoti,kad kas jamneatsitiktuir tuo paciu metu padeti ruosti pamokas vyriausiajai.Daznai reikia vazineti su viduriniuoju i ligonine ir vaiko sveikatos centrus.Nepamirstant,kad vaikai daznai serga ir jei vienas suserga,tai visipo keliu dienu taip pat.I namus ateina kas kelios savaites seimosdaktare su psichologe.As pati kaip mama pervargstu.Iseiginem dienom galiu tikdirbti.Paskaiciuokite kiek iseitu kelionei i darba,auklei(kuri apskritai sutiktu ir sugebetu).Tas dvi dienas dirbu po 8-10valandu ir brolis priziuri mano vaikus,kartais sutariame,kad paprastomdienom ,kai jis laisvas galeciau iseiti i darbapo pietu.Jei gyvenciau Lietuvoje,tai nebutu galimybes dirbti laisvu grafiku,jei jei ir kazka rasciau,tai is vis gal tik sauskelnem uztektu uzdirbtu pinigu.Na cia as rasau apie LT,nes turbut parasysite,kad sitoj saly man ne vieta irgrizciau namo,nes juk vienisos mazai uzdirbancios ypac daugevaikes mamos daro geda smile.gif

o nebutu paprasiau susirsti normalu darba ir leisti visus vaikus i darzeli ir mokykla. buna visokiu klubu po mokyklos ar tai pries mokykla. tada turbut lengviau butu ir visas pasalpas susitvarkyti.
Atsakyti
[quote=dadaida,2012 03 03, 11:44]
o nebutu paprasiau susirsti normalu darba ir leisti visus vaikus i darzeli ir mokykla. buna visokiu klubu po mokyklos ar tai pries mokykla. tada turbut lengviau butu ir visas pasalpas susitvarkyti.
[/quot
I koki kluba vesti vieneriu su puse metu vaika? I koki kluba vesti vaika autista,kai esu prasoma mokyklos net anksciau ji pasiimti is darelio nei visus vaikus pasiima visi tevai?Nursery nuo 12.45,koks ''normalus''darbas prasideda nuo pietu?
Papildyta:
Geros dienos,vykstu i darba.Manau,kol nesulauksiu CB ,nieko daugiau negaliu sugalvot,kaiptik toliau skolintis.Gerai,kad dar yra is ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 03, 11:01)
Papildyta:
Geros dienos,vykstu i darba.Manau,kol nesulauksiu CB ,nieko daugiau negaliu sugalvot,kaiptik toliau skolintis.Gerai,kad dar yra is ko smile.gif

Visi praeina pro ta laukima,jums dar apsunkinta viskas,nelabai protingu darbuotoju.Viena diena viskas baigsis ir viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 03 kovo 2012 - 12:50
Mitiene, sunki ta pradzia visiem, kaip pati sakot- dziaukites, kad siuo metu turit is ko pasiskolint, turit kas padeda su vaikais, o su laiku viskas susitvarkys, isivaziuos i savo vezias ir bus lengviau 4u.gif Ir nepykit ant kitu minciu reiskimo, niekas nesako, kad jum lengva su 3 vaikais, ar kad nesistengiat, tiesiog kitu mintys kartais gali jum paciai parodyt jusu situacijos kita puse, nes apsivertus rupesciais kartais sunku i savo situacija pazvelgt is salies 4u.gif
Atsakyti
Mitiene, sunki situacija, nuosirdziai linkiu Jums kantrybes... Beje, kur vaiku tevas? Ar jis prisideda prie vaiku islaikymo?
Atsakyti
Aciu visoms parasiusioms ir patarusios smile.gif Taip,dukters tevas moka 135litus i menesi pagal teismo sprendima.Antro vaiko tevas perveda kas tris,kartais reciau po 500lt.taip pat teismo priteistus.Trecio vaiko tevas nemoka nei cento.
Atsakyti
MITIENE, jei gerai pamenu, tai pries isvykstant jus su vyru skyretes, bet, kaip sakei, del teisiniu dalyku, o ne del to, kad nesutariat. Ir, berods buvai minejusi, kad pirma jis važiuoja, o vėliau tu su vaikais pas jį prisijungsi g.gif

Na, šiaip ar taip, iš mano pusės patarimas būtų toks: mažų mažiausiai reikia kreiptis į pašalpas ir jas skaičiuoti, t.y. pliusuoti prie pajamų. Nes, su jomis slidus reikalas, šiandien gauni, po balandžio 5 ar pasikeitus vyriausybei.. bac ir nebegauni.Arba, gaunant pašalpas tikrai nebus lengviau namą/butą išsinuomot, nes vėlgi, kokias tu pajamas parodysi? pašalpas? Nieks į jas dėmesio nekreipia schmoll.gif O, ką jau uždirbi, tai bent jau žinai, kad tikrai uždirbi. Be to, jūsų laukimo laikas irgi nėra dar labai įspūdingas. Jei neklystų, dar nėra nei metų, kaip jūs UK, o norit 4 pašalpų iš karto ir dar councilio namo. Anglams, taip nepasiseka, ką norėti, kad lietuviams taip sektusi biggrin.gif O, bet žiūrėkit, jau HB gaunat rolleyes.gif jau gerai thumbup.gif Jūsų situacijoje su CB ir kreditais, nu, net complaino dar neverta rašyti unsure.gif

Žodžiu taip, aš, vietoj jūsų žiūrėčiau, iš kur gauti kokių pajamų, be pašalpų. Dirbti aišku su vaikais sudėtingas reikalas, bet, pvz... būna darbų dirbti namuose. Pvz: kokias sagutes verti, dežutes gaminti. Jei turi kompiuterį, yra firmų, kurios siūlo ebay aukcionus štampuoti unsure.gif
pavyzdys čia - kairėje pusėje surašytos idėjos, mes su MB esam dirbę, tiek LT tiek UK, - mystery shoppers... mizerni pinigai, bet vis į namus, ne iš namų biggrin.gif
WORKING MUMS - čia gal dar idėjų rasi.
Žodžiu linkiu sėkmės, ieškant papildomo pajamų šaltinio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 kovo 2012 - 11:08
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 04, 10:39)
MITIENE, jei gerai pamenu, tai pries isvykstant jus su vyru skyretes, bet, kaip sakei, del teisiniu dalyku, o ne del to, kad nesutariat. Ir, berods buvai minejusi, kad pirma jis važiuoja, o vėliau tu su vaikais pas jį prisijungsi g.gif

Na, šiaip ar taip, iš mano pusės patarimas būtų toks: mažų mažiausiai reikia kreiptis į pašalpas ir jas skaičiuoti, t.y. pliusuoti prie pajamų. Nes, su jomis slidus reikalas, šiandien gauni, po balandžio 5 ar pasikeitus vyriausybei.. bac ir nebegauni.Arba, gaunant pašalpas tikrai nebus lengviau namą/butą išsinuomot, nes vėlgi, kokias tu pajamas parodysi? pašalpas? Nieks į jas dėmesio nekreipia  schmoll.gif  O, ką jau uždirbi, tai bent jau žinai, kad tikrai uždirbi. Be to, jūsų laukimo laikas irgi nėra dar labai įspūdingas. Jei neklystų, dar nėra nei metų, kaip jūs UK, o norit 4 pašalpų iš karto ir dar councilio namo. Anglams, taip nepasiseka, ką norėti, kad lietuviams taip sektusi  biggrin.gif O, bet žiūrėkit, jau HB gaunat  rolleyes.gif jau gerai  thumbup.gif Jūsų situacijoje su CB ir kreditais, nu, net complaino dar neverta rašyti  unsure.gif

Žodžiu taip, aš, vietoj jūsų žiūrėčiau, iš kur gauti kokių pajamų, be pašalpų. Dirbti aišku su vaikais sudėtingas reikalas, bet, pvz... būna darbų dirbti namuose. Pvz: kokias sagutes verti, dežutes gaminti. Jei turi kompiuterį, yra firmų, kurios siūlo ebay aukcionus štampuoti  unsure.gif
pavyzdys čia - kairėje pusėje surašytos idėjos, mes su MB esam dirbę, tiek LT tiek UK, - mystery shoppers... mizerni pinigai, bet vis į namus, ne iš namų  biggrin.gif
Žodžiu linkiu sėkmės, ieškant papildomo pajamų šaltinio  mirksiukas.gif  4u.gif

labai aciu LIM uz nuorodas.taip,skiremes,nes pries santuoka buves vyras buvo prisiemes daug paskolu apie kurias slepe.Suzinojau apie jas,kai mano saskaita buvo arestuota.Labai del to ssusipykome ir net kalbuapie gyvenima kartu negalejo net buti.jis pazadejo,kad UK tik jis vienas dirbs ir su mano broliopagalba darbas bus geraiapmokomas,tad,kad anstoliai LT nuskaiciuoja nuo mano saskaitos,nera baisu,nes jis viska man kompensuos.teismas nusprende,kad su buvusiovyroir kreditoriu bendru sutikimu esu atleista nuo skolu atsiradusiu pries musu santuokair apskritai pazinti.kai atskridome su vaikais,nes kuomet dariausi NIN,tai pranesiau,kad esame partneriai ir nors esameissituoke,nesiskaitysiu kaip vienisa.Taciau tik pradejus gyvent UK zmogus emesi ircia skolas atseit musu bendru vardu.veliau i namus parsivede savo drauge ir teko gyventi ne tik su mano broliu,bet ir su buvusio vyru ir jo drauge.Pradejau po menesio dirbti ir jau rasyti,kad esu vienisa.uz nama mokejau minimalia suma,taciau gruodzio pab.kaiperdareme sutarti,nes buves su drauge issikrauste,tai man prisidejo irjo dalis mokesciu uz nuoma ir komunalinius.brolis zinoma pasake,kad nesikisa i mususantykius ir jam neidomu,kad gali skolinti pinigus,taciau sau papildomu islaidu neprisiims.Dar karta aciu uz nuorodas,kaigrisiu vakare po darbo butinai paziuresiu.Butu labai gerai,jei galeciau papildomai dirbti namie.ACIU.
Atsakyti
Na cia ne i tema as visai, bet na ir pataiket ant vyru... doh.gif doh.gif doh.gif
Linkiu, kad ateityje salia atsirastu patikimas mylintis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 04, 08:39)

Na, šiaip ar taip, iš mano pusės patarimas būtų toks: mažų mažiausiai reikia kreiptis į pašalpas ir jas skaičiuoti, t.y. pliusuoti prie pajamų. Nes, su jomis slidus reikalas, šiandien gauni, po balandžio 5 ar pasikeitus vyriausybei.. bac ir nebegauni.Arba, gaunant pašalpas tikrai nebus lengviau namą/butą išsinuomot, nes vėlgi, kokias tu pajamas parodysi? pašalpas? Nieks į jas dėmesio nekreipia  schmoll.gif  O, ką jau uždirbi, tai bent jau žinai, kad tikrai uždirbi. Be to, jūsų laukimo laikas irgi nėra dar labai įspūdingas. Jei neklystų, dar nėra nei metų, kaip jūs UK, o norit 4 pašalpų iš karto ir dar councilio namo. Anglams, taip nepasiseka, ką norėti, kad lietuviams taip sektusi  biggrin.gif O, bet žiūrėkit, jau HB gaunat  rolleyes.gif jau gerai  thumbup.gif Jūsų situacijoje su CB ir kreditais, nu, net complaino dar neverta rašyti  unsure.gif

Žodžiu taip, aš, vietoj jūsų žiūrėčiau, iš kur gauti kokių pajamų, be pašalpų. Dirbti aišku su vaikais sudėtingas reikalas, bet, pvz... būna darbų dirbti namuose. Pvz: kokias sagutes verti, dežutes gaminti. Jei turi kompiuterį, yra firmų, kurios siūlo ebay aukcionus štampuoti  unsure.gif
pavyzdys čia - kairėje pusėje surašytos idėjos, mes su MB esam dirbę, tiek LT tiek UK, - mystery shoppers... mizerni pinigai, bet vis į namus, ne iš namų  biggrin.gif
Žodžiu linkiu sėkmės, ieškant papildomo pajamų šaltinio  mirksiukas.gif  4u.gif

o cia sudomino ir mane tie varijantai dirbti namuose rolleyes.gif gal yra dirbanciu siuo budu mamyciu cia?butu idomu suzinoti placiau kas ten kaip ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2012 03 04, 14:34)
o cia sudomino ir mane tie varijantai dirbti  namuose rolleyes.gif  gal yra dirbanciu siuo budu mamyciu cia?butu idomu suzinoti placiau kas ten kaip ax.gif  4u.gif

Tik bukit atsargios, labai daug sukciu naudojasi tokiom progom uzdirbti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 03 04, 13:48)
labai aciu LIM uz nuorodas.

Oi, Mitiene, aš neprašiau pasiteisinti biggrin.gif ačiū už atvirumą 4u.gif Ir, tikrai linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti