QUOTE(mitiene @ 2012 03 02, 14:14)
Patarkite kadaryti manosituacijoje.CB sestas menesis svarsto.WTC CTC dar svarsto ,nes kaip rasiau pirma claima uzdare,nes atseit neuztenka irodymu,kad auginu 3vaikus ir dirbu.Antra claima pradejau,bet dar toliiki ju sprendimo.Uz nuoma HB tik man vienai skaiciuoja 60svaru per menesi nuolaida,nes atseit kolnegaunu CB,tai vaikai neieina i mano seimos sudeti.Counsuliniui namui atmete prasyma,nes jiemsiseina,kad gyvenuviena irjokios butinybes statyti i eile manes nera ir darbo registre nesu,nors po 2011metu hme ofiso juk nebereikia.ka uzdirbu,ta atiduodu nuomai,bilus ir maistui skolinuosi isbrolio.Tai taip suprasti,kolCB negaunu,tai niekoir nelaukt,jokios pagalbos?gal dar galima kur kreiptis?Kaip rasiau,tokioje bepiniginje situacijoje esu kelis menesius.pries tai minimaliemsporeikiams pinigu uzdirbdavau,bet dabar nebezinau ka ir bedaryt.Aciu,jei kazkuri nukreips,patars kur galeciau dar kreiptis.
sorry, neseku tavo istorijos, bet jei CAB jau buvai, tai belieka tik laukt turbut kol cb pradesi gaut, nes kaip suprantu, tai jau del pirmo claimo uzdarymo skundus surasei ir bandai is naujo? Ir 60 svaru geriau nei nieko, bo as nei 1p negaunu, nes landlordas neduoda patvirtinimo. Gal verta keisti busta, jei per brangu?
arba ieskot kito darbo, nes pasalpu cia gali negaut dar ilgai ir nuobodziai. Na, bet, tikiu sita zinojai dar pries vaziuodama.
pas mus del konsulinio gali bet kas kreiptis, keistai, kad ten pas tave negalima jei esi 1 zmogus.