Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

QUOTE(zxzx @ 2008 04 28, 15:35)
mes taip pat juos ziurinejam  smile.gif o uz kiek pirkot.. jeigu nepaslaptis smile.gif

uz viena apie 1000lt mokejom uz kita 1200, emem su aliumininiu remu ir diskiniais stabdziais, to pigesnio tik prekinis stabdis diskinis, bet jo uztenka, su diskiniais praktiskai neimanoma per prieki pervirst jei tik su priekiu pvz stabdytum smile.gif ten toks vyrukas dirba apie 40 metu gal tai labai puikiai paaiskina ir papasakoja, visus draugus pas ji siunciam smile.gif Bet mes cia pernai pirkom smile.gif nzn kokios daba kainos blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis Baisalis: 28 balandžio 2008 - 15:35
labas visoms! =) mes vakar nusipirkom naujus dviračius, tad noriu pasigirti blush2.gif mano kelly's colibree kelly's
tik parvažiavusi juo namo supratau kame skirtumas tarp pigiu ir nelabai dviračių thumbup.gif

pirkome Vilniuje laisves pr. parduotuvėje 2 ratai
Atsakyti
QUOTE(zxzx @ 2008 04 28, 16:35)
mes taip pat juos ziurinejam  smile.gif o uz kiek pirkot.. jeigu nepaslaptis smile.gif

Aš prieš kelias dienas pirkau ZEG dviračiuose (Vilniuje) Panther Mocasin dviratį. Mokėjau 859lt. Tikrai patenkinta aptarnavimu, matosi suprantantys žmonės dirba. O dviratį jau buvau nusižiūrėjusi internetiniame jų puslapyje.
Atsakyti
as irgi noriu dviracio. man sake, kad reikia pirkti dvirati su shimano detalemis ir diskiniais stabdziais.... ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2008 06 03, 22:29)
as irgi noriu dviracio. man sake, kad reikia pirkti dvirati su shimano detalemis ir diskiniais stabdziais.... ar tiesa?

Labiau stereotipai....
Shimano nebėra kažkoks stebuklas, kaip buvo anksčiau. Pilna Maximinių dviračių su Shimano. Reikia žiūrėt nes Shimano yra visokių klasių, plius pilna ir kitų firmų, kad ir SRAM.
Geri diskiniai stabdžiai brangūs. Pagrindinis jų pliusas prieš V tipo stabdžius, kad nebijo purvo. Jei po purvynus nesimurkdysi, pilnai užtenka paprastų V tipo stabdžių. Siūlau nueit į normalią parduotuvę, ten patars. Plius va čia pasiskaitinėk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 04 birželio 2008 - 07:04
Dviračius pirkom bazėj, kaina apie 350,
jau 3 vasaros važinėjam ir jokių bėdų. thumbup.gif

Atsakyti
Kai as rinkausi dvirati, man buvo svarbu ratu dydis ir padangu plotis, dviracio remas (kad pagal mano ugi tiktu), amortizatoriai, ir kad dviratis butu su viskuo, t. y. nieko man papildomai pirkti nereiketu.

Taigi issirinkau stai toki
user posted image
Atsakyti
mes pirkom dviracius express hawaii parduotuvej. Dabar buvo kai kuriems 20 proc nuolaida. Turguj nupirkau minkstus platesnius balnelius ir dar amortizatorius galinius. Labai dziaugiames pakolkas pirkiniais. Varinejam kasdien po Vingio parka, varom i Zirmunus, i turgu, po parduotuves, nu liuks. thumbup.gif .Anksciau turejau is senuku pirkta apie 300 mokejom gal pries kokius 5-6 metus. Tada atrode puikus dviratis, bet lyginant su sitais, tai supranti, kad ne koks buvo schmoll.gif.
Atsakyti
siandien nusipirkau panther treasure, retro stiliaus rolleyes.gif man jis dieviskas
user posted image
Atsakyti
mes su brangiuoju apvaziave keleta parduotuviu dviratukus radome parduotuveje "Dviraciu takas" Zirmunuose, uz tikrai nebloga kaina issirinkome Panther, patiko malonus aptarnavimas bei apmokymai:) kaip sake konsultantai, jie atsirenka kokybiskus dviracius uz prieinama kaina...
Atsakyti
Labai faini dviratukai. Mes tik ką nusipirkom kaip kalbėjot su Shimano detalėm, su diskiniais stabdžiais. Žodžiu tikrai gerą.
Noriu pasakyt vieną dalyką - nusipirkusios ne tik džiaukitės, bet pasirūpinkit saugumu. Mums pavogė po savaitės džiaugsmo iš balkono cray.gif
Atsakyti
gal žinot kur galėčiau įsigyti retro stiliaus moterišką dviratį už normalią kainą (iki 1000 Lt)?
Atsakyti