Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

Gal kas pirkote Baltik vairo Panther dviratį vaikišką tokį (apatinis raudonas su pagalbiniais ratukais).
http://www.pantherbi...t...2--18".php
Domina nuomonė apie dviratuką, o ir šiaip įdomu kaip Baltik vairo dviračiai.
Kur ir kokios firmos vaikiško dviratuko geriau būtų žiūrėt Vilniuje?
4u.gif
Atsakyti
Aš tai visai patenkinta Panther dviračiais-turiu aš ir mergina mano,jai pirkau atr-
odo gambler 20 modelį.Pirkome Vilniuje Limpopo parduotuvėje.Na kaina jų nemaža,bet aš juo patenkinta,nors ne tiek daug dviračių esu išbandžius,bet kiek bandžiau vasarą nuomos punktuose,tai Panther man labiausiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2008 02 20, 23:28)
Aš tai visai patenkinta Panther dviračiais-turiu aš ir mergina mano,jai pirkau atr-
odo gambler 20 modelį.Pirkome Vilniuje Limpopo parduotuvėje.Na kaina jų nemaža,bet aš juo patenkinta,nors ne tiek daug dviračių esu išbandžius,bet kiek bandžiau vasarą nuomos punktuose,tai Panther man labiausiai patiko thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos

atejo pavasaris ir nutariau pirma karta gyvenime, neskaitant ankstyvos vaikystes laiku, iigyti dvirati. beda tik ta, jog nieko neismanau nei apie juos, nei apie ju kainas ar kitus dalykus butinus zinoti perkant dvirati smile.gif

gal kas ka patars?
Atsakyti
QUOTE(videli @ 2008 03 13, 19:40)
Sveikos visos

atejo pavasaris ir nutariau pirma karta gyvenime, neskaitant ankstyvos vaikystes laiku, iigyti dvirati. beda tik ta, jog nieko neismanau nei apie juos, nei apie ju kainas ar kitus dalykus butinus zinoti perkant dvirati smile.gif

gal kas ka patars?

Siūlau pradėt nuo pasiskaitinėjimo cia.
Atsakyti
oho. cia tikrai daug infoemacijos. paskaitysim ax.gif
Atsakyti
Norėčiau šiųmetinių/pernykščių pirkėjų komentarų, ir šiaip šviežių patarimų- ruošiamės visa šeima pirkt. Todėl temikę keliu viršun smile.gif , pavasaris juk.
Atsakyti
Patarimas butu vienas, pirkit tik dviraciu parduotuvej, nes visokios maximos, senukai tik atpurtyt nuo vazinejimo gali su savo metalo lauzais
Atsakyti
QUOTE(Pilotas @ 2008 04 01, 16:08)
Patarimas butu vienas, pirkit tik dviraciu parduotuvej, nes visokios maximos, senukai tik atpurtyt nuo vazinejimo gali su savo metalo lauzais

Tai faktas, kad į tokią pardę eisim blush2.gif . Geriau patarkit, kaip susilaikyt nuo pačio brangiausio laugh.gif ............ir dar mąstau, ar mergaitei 130cm ūgio pirkt kažkokį mažesnį, kad liktų broliui? g.gif ...........ale vėl problem- ji nori ružavo doh.gif . Gal ir eitų įkalbėt, jei būtų kažkoks universalus geltonai žalias, bet kaip su tuo mergaitišku/ berniukišku rėmu? g.gif
Kur eit Kaune? Vyras minėjo kažką Miško gatvėj.........
Atsakyti
Manau taip, eik i misko gatve, ten normalus zmones, patars, paaiskins
Atsakyti
Dviratį pirkti tik iš dviračių parduotuvės, jau kas per šlamštas tuose visuose prekybos centruose,dviračiai nesaugūs, jau geriau vieną kartą gerą brangesnį nusipirkti nei kas sezoną keisti dviračius tuos po kelis šimtus. doh.gif
Savo vardą saugančios įmonės netiekia tokių dviračių kaip PANTHER įvairiems prekybos centrams,negadina savo vardo su Maximom ir pan. parduotuvėm.Tiekia tik specializuotom dviračių parduotuvėm thumbup.gif
Atsakyti
http://www.pantherbi.....etcarrot.php
Panther- Gambler-24colių
Kaip jums šitas? Ar tiktų 8m mergaitei, o po to - paaugusiam broliui?
Atsakyti