Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračiai

po paskutinio apsilankymo dviraciu parduotuveje svyruoju tarp
AUTHOR corsa ir giant vieno modeliuko.
Reikes apsispresti ir bus galima pirkti.
Tada visi seimoje tures po dvirati:)

Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 15:31)
teisingai, jei dviratis keliavimui, tada taip, jis turetu buti rimtesnis, bet siaip pasivazinejimui laisvu laiku, manau, tikrai nereikia po kelis tukstancius moketi.

ne tik nuo kur vaziuosi priklauso. Labai daug ka lemia, kas vaziuos.
Vyro svoris apie 100 kg. Idomu, kas liktu is pigaus dviracio po keliu pasivazinejimu?
Atsakyti
nevisada pasiteisina taisykle: brangus daiktas - geras daiktas. jau pasimokiau.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 09, 08:58)
VAJEEE, KAS SAKE, KAD LIETUVOJ ZMONES BLOGAI GYVENA!!!??? KAI PASKAITAI, TAI ATRODO, KAD PERKAT DVIRACIUS PROFESIONALIAM SPORTUI. NESUPRANTU, KAIP NEGAILA 1000 IR DAUGIAU LITU UZ DVIRATI, SU KURIUO VAZIUOSIT I DARBA AR SIAIP PASIVAZINET, FORMA PALAIKYT.

Yra toks posakis "mes ne tokie turtingi, kad pirkti pigu daikta".
Palyginimui - nusipirk rieducius is maksimos uz kokius 25 lt, su plastmasiniais rieduciais, plastmasiniu batu, garantuoju vazinesi ir keiksiesi arba sakysi nesamone tie rieduciai ir nutrenkusi juos i kampa visai nebevazinesi, o jei skirtum tiems patiems rieduciams keleta simtu, pajustum tikra mlaonuma vazinedama patogiai, minkstai, tyliai ir greitai cool.gif
Tas pats ir su dviraciais - reikia pabandyti pigu (kuriame neaisku kaip persijungineja pavaros, sokineja grandine, viskas barska, luzta), ir pabandyti normalios kokybes, tada bus aisku, kodel zmones moka 1000 lt. uz daikta kuris tarnaus daug metu ir su juo bus malonu vazineti (ne pas meistrus).

As issirinkau Meridos modeliuka.
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 16:37)

Tas irgi teisybe, todel renkantis reikia ziureti visu pirma dviracio komplektacija, o ne tik pavadinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 gegužės 2007 - 15:40
na, tada man labai pasiseke, nes per tris metus dar niekas nesubyrejo, niekas nebarska, grandines nekritineja ir malonu vazinetis.
Atsakyti
Sveika Renax,

gal galetum pasidalinti informacija, kur pirkai savo geraji o kartu ir pigu dvirati? 4u.gif
D 4u.gif
Dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 05 29, 16:18)
po paskutinio apsilankymo dviraciu parduotuveje svyruoju tarp
AUTHOR corsa ir giant vieno modeliuko.
Reikes apsispresti ir bus galima pirkti.
Tada visi seimoje tures po dvirati:)
Papildyta:

ne tik nuo kur vaziuosi priklauso. Labai daug ka lemia, kas vaziuos.
Vyro svoris apie 100 kg. Idomu, kas liktu is pigaus dviracio po keliu pasivazinejimu?

O į ką reikia atkreipti dėmėsį tiems "sunkiasvoriams"? Kas subyra , jei dviratininko svoris didelis?Gal ką žinote apie "pliažo" dviračius?
Beje, dviračiams mačiau jau NUOLAIDOS, pasigirkit , kur kiek nuderėjot. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 05 liepos 2007 - 14:36

Tas irgi teisybe, todel renkantis reikia ziureti visu pirma dviracio komplektacija, o ne tik pavadinima.
[/quote]
o jei nieko nesupranti apie ta komplektacija g.gif pasikliauti pardaveju ?

man sitas patiko ax.gif
dviratukas
Atsakyti
sakykit, gal turit patarti kur ir koki dvirati igyti seseriu metu sunenui? aisku, nesinoretu brangaus, bet reiketu patvaraus... doh.gif siuo metu turi toki, kuris jau faktiskai mazokas, taciau yra nepakartojamas, kadangi yra dauzomas ir lamdomas kasdien, nieko jam nenutinka ir tuomet, kai buna numetamas be jokio gailescio ant grindinio trinkeliu keliolika kartu per diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oira @ 2007 07 27, 12:53)
sakykit, gal turit patarti kur ir koki dvirati igyti seseriu metu sunenui? aisku, nesinoretu brangaus, bet reiketu patvaraus...  doh.gif  siuo metu turi toki, kuris jau faktiskai mazokas, taciau yra nepakartojamas, kadangi yra dauzomas ir lamdomas kasdien, nieko jam nenutinka ir tuomet, kai buna numetamas be jokio gailescio ant grindinio trinkeliu keliolika kartu per diena  blink.gif

anlogiska situacija, jau mazoka ismetem, reikia tvirto didesnio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 16:37)

Jo, pasitaiko ir isimciu. Mano drauge nusipirko dvirati uz 550lt. Vienakart pasivazinejo ir viskas. Dabar guli numestas pakampej. Sake, kad baisiai sunkus nepatogus, net nemalonu su juo vazineti. Va, jums ir pigus daiktas.
Atsakyti
Mes pirkome su vyru Klaipėdoje Taikos pr. netoli buvusios Pavasario parduotuvės. Lik "dviračių serviso centras" vadinasi. Aš tik žinojau, kad reikia pikti su chininėm detalėm ir su aliuminio rėmu. Sumokėjom po 729Lt už vieną. Purvasargius, kojeles ir skambučius pridėjo nemokamai.
Gerai, kad pirkom su aliuminio rėmu, tai dalis svorio nukrenta. Nors ir tai sunkus, daug sveria padangos ir kitos detalės.
Atsakyti
sveikos, skaitau skaitau, ir stai mano patirtis: nuvažiavau į rietavo turgų ir nusipirkau vokišką padėvėtą dviratuką, sumokėjau 220lt, ką reikėjo dar susipirkau dviračių parduotuvėje, ir važinėjuosi sau vargo nematydama jau visą vasarėlę, pirkau Hercules firmos. pirkau nabrangų, nenaują dėl to, kad nežinojau ar tikrai man jis bus reikalingas doh.gif ar turėsiu laiko ir noro važinėtis, kai šitą "suvažinėsiu" tikrai pirksiu jau geresnį, ir žinosiu į ką atkreipti dėmesį. tai va tokia mano patirtis ax.gif
Atsakyti